تیتر امروز

ترامپ: دوباره به ایران حمله می‌کنیم!/ سرنوشت حماس با پذیرش صلح ترامپ؟/ گام بعدی آمریکا برای منطقه و ایران؟
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: دوباره به ایران حمله می‌کنیم!/ سرنوشت حماس با پذیرش صلح ترامپ؟/ گام بعدی آمریکا برای منطقه و ایران؟

این صد و بیست و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شناخت اجتماعی ایرانیان از سنت ادبی‌شان
در گفت و گوی «گپی نو» با امیرمحمد موسوی، پژوهشگر حوزه مغز و شناخت سیاسی مطرح شد

شناخت اجتماعی ایرانیان از سنت ادبی‌شان

امیر محمد موسوی، پژوهشگر حوزه مغز و شناخت سیاسی اجتماعی در برنامه «گپی نو» دیدار از مواجهه ایرانیان با سنت ادبی‌شان می‌گوید.
صادق زیباکلام: بعد از دو دهه هنوز افراد به سرشان می‌زنند که عبارت «قطعنامه‌دان‌تان پاره شود» را چگونه به انگلیسی ترجمه کنند!/ رضا پهلوی بگوید که چرا در سال ۵۷ انقلاب شد/ حتی کسی با فرغون به سمت فردو برود، اسرائیل به آن حمله می‌کند!/ محمدرضا شاه، متهم ردیف اول انقلاب است/ باید با آمریکا و اسرائیل مذاکره کنیم
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک تحلیلگر سیاسی و استاد دانشگاه

صادق زیباکلام: بعد از دو دهه هنوز افراد به سرشان می‌زنند که عبارت «قطعنامه‌دان‌تان پاره شود» را چگونه به انگلیسی ترجمه کنند!/ رضا پهلوی بگوید که چرا در سال ۵۷ انقلاب شد/ حتی کسی با فرغون به سمت فردو برود، اسرائیل به آن حمله می‌کند!/ محمدرضا شاه، متهم ردیف اول انقلاب است/ باید با آمریکا و اسرائیل مذاکره کنیم

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ «صادق زیباکلام»، استاد دانشگاه و فعال سیاسی رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندروها و احتمال از سرگیری تجاوز...
با وجود دعوت از وزیر کار به هر دلیلی وی در جلسه حاضر نشد

توضیح گودرزی درباره استیضاح ۴ وزیر/ استیضاح میدری به هیئت رئیسه ارجاع شد

عباس گودرزی، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس درباره استیضاح ۴ وزیر دولت پزشکیان گفت: با وجود دعوت از وزیر کار به هر دلیلی وی در جلسه حاضر نشد و با وجود تلاش برای تغییر زمان جلسه، این امر محقق نشد؛ بنابراین چاره‌ای نداشتیم جز ارجاع استیضاح به هیئت رئیسه. پس از ارجاع، اختیار جمع‌آوری‌کننده امضا و سایر نمایندگان برابر است و هیچ تفاوتی بین نفر اول و آخر امضا کننده وجود ندارد.

کد خبر: ۱۹۱۱۰۲
۱۳:۵۸ - ۱۵ مهر ۱۴۰۴

توضیح گودرزی درباره استیضاح ۴ وزیر/ استیضاح میدری به هیئت رئیسه ارجاع شد

دیدارنیوز: عباس گودرزی گفت که پس از تعویق و تلاش برای گفت‌وگوی مستقیم با وزیر کار درباره موضوع استیضاح، به دلیل عدم حضور وی در جلسه، استیضاح به هیئت رئیسه ارجاع شد.

عباس گودرزی، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران درباره روند استیضاح وزیر کار گفت: استیضاح وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ماه‌ها پیش آغاز شد، اما به دلایل مصالحی که در مسیر کار نمایندگان قرار گرفت، با تأخیر و تعویق در ارجاع به هیات رئیسه مواجه شد. برگزاری انتخابات داخلی هیئت رئیسه و شرایط ویژه و جنگی کشور باعث شد امکان مطرح کردن همزمان استیضاح‌ها فراهم نشود.

وی افزود: با توجه به لزوم حفظ همبستگی و اتحاد مقدس مورد تأکید مقام معظم رهبری و تلاش برای حمایت از دولت در خط مقدم اجرا، تمایل داشتیم که موضوع در قالب استیضاح مطرح نشود و مسائل در یک نشست با امضاکنندگان و بدون مقاومت در مقابل حرف‌های محکمه پسند مطرح تا مشکلات پیگیری و رفع شود تا این موضوع در قالب استیضاح مطرح شود.

گودرزی ادامه داد: با وجود دعوت از وزیر کار به هر دلیلی وی در جلسه حاضر نشد و با وجود تلاش برای تغییر زمان جلسه، این امر محقق نشد؛ بنابراین چاره‌ای نداشتیم جز ارجاع استیضاح به هیئت رئیسه. پس از ارجاع، اختیار جمع‌آوری‌کننده امضا و سایر نمایندگان برابر است و هیچ تفاوتی بین نفر اول و آخر امضا کننده وجود ندارد.

گودرزی تصریح کرد: تلاش در جهت ساماندهی چهار استیضاح از جمله وزرای راه و شهرسازی، نیرو، کار و جهاد کشاورزی با تدبیر، برنامه‌ریزی شایسته و دقیق است به نوعی که مصالح نظام، منافع مردم و رعایت قانون همزمان مورد توجه قرار گیرد.

وی در خصوص روند قانونی بررسی استیضاح در مجلس، گفت: پس از ارجاع استیضاح به کمیسیون ذی‌ربط، گزارش باید ظرف یک هفته به هیئت رئیسه ارائه شود و در صورت عدم رفع مشکل، با حداقل ۱۰ امضا، استیضاح اعلام وصول خواهد شد. وزیر ذی‌ربط نیز ۱۰ روز فرصت دارد تا در مجلس حاضر شود.

ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز سه‌شنبه ۱۵ مهر
امروز سه‌شنبه ۱۵ مهر
امروز سه‌شنبه ۱۵ مهر
امروز سه‌شنبه ۱۵ مهر