تیتر امروز

جواد میری: در جنگ ۱۲ روزه این «مردم» بودند که تصمیم به تغییر نظام نگرفتند/ «حسینیه» کردن «کاخ سفید» به کجا رسید؟/ چند درصد از کسانی که ژست انقلابی می‌گیرند، وضعیت مردم را درک می‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس:

جواد میری: در جنگ ۱۲ روزه این «مردم» بودند که تصمیم به تغییر نظام نگرفتند/ «حسینیه» کردن «کاخ سفید» به کجا رسید؟/ چند درصد از کسانی که ژست انقلابی می‌گیرند، وضعیت مردم را درک می‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه های خود به سراغ سید جواد میری استاد دانشگاه و جامعه شناس رفت؛ او در این برنامه از تاثیرات مکانیسم ماشه بر جامعه و آینده ایران گفت.
مهدی پازوکی: به دلیل بازگشت تحریم‌ها، تصویب دیرهنگام CFT هیچ تاثیر مثبتی بر وضعیت اقتصاد ایران ندارد/ مجمع تشخیص مصلحت، استاد از دست دادن فرصت‌هاست/ علم‌الهدی باید پاسخ بدهد تصویب CFT که حرام بود به یکباره حلال شد؟
واکنش تند یک اقتصاددان به تصویب دیرهنگام پیوستن به CFT در گفتگو با دیدارنیوز

مهدی پازوکی: به دلیل بازگشت تحریم‌ها، تصویب دیرهنگام CFT هیچ تاثیر مثبتی بر وضعیت اقتصاد ایران ندارد/ مجمع تشخیص مصلحت، استاد از دست دادن فرصت‌هاست/ علم‌الهدی باید پاسخ بدهد تصویب CFT که حرام بود به یکباره حلال شد؟

امثال علم‌الهدی، دنیا را نمی‌شناسند و با این عدم شناخت خود برای کشور هزینه ایجاد می‌کنند. الان، آقای علم‌الهدی باید پاسخ بدهد که تصویبCFT که حرام بود به یکباره حلال شد؟ این مصوبه که از دل مجمعی...
ترامپ: دوباره به ایران حمله می‌کنیم!/ سرنوشت حماس با پذیرش صلح ترامپ؟/ گام بعدی آمریکا برای منطقه و ایران؟
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: دوباره به ایران حمله می‌کنیم!/ سرنوشت حماس با پذیرش صلح ترامپ؟/ گام بعدی آمریکا برای منطقه و ایران؟

این صد و بیست و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
جبار کوچکی نژاد مطرح کرد

استیضاح ۸ وزیر به مجلس بیاید، همه رای خواهد آورد

جبار کوچکی نژاد، نماینده مجلس گفت: امروز فضای عمومی مجلس به گونه‌ای است که اگر به جای ۴ وزیر حتی استیضاح ۸ وزیر هم به صحن مجلس بیاید، به احتمال زیاد همه این استیضاح‌ها رأی خواهد آورد.

کد خبر: ۱۹۱۱۴۳
۱۱:۴۱ - ۱۶ مهر ۱۴۰۴

استیضاح ۸ وزیر به مجلس بیاید، همه رای خواهد آورد

دیدارنیوز: یک نماینده مجلس گفت: اگر طرح استیضاح همه وزرای حاضر در فهرست به صحن بیاید احتمال اینکه همه رأی بیاورد زیاد است.

طرح ۴ وزیر تحویل هیأت رئیسه مجلس شد؛ همه شواهد و قرائن حکایت از این می‌کند که دوره روز‌های آرامش بین دو قوه مجریه و مقننه به پایان رسیده و تندرو‌ها قصد دارند موج جدیدی از استیضاح‌ها را به پزشکیان تحمیل کنند تا نشان دهند کت تن چه کسی است.

جبار کوچکی نژاد در گفت‌و‌گو با نامه نیوز درباره قوت گرفتن استیضاح چهار وزیر دولت مسعود پزشکیان گفت: وزرای نیرو، کار، جهاد کشاورزی و راه و شهرسازی در لیست فهرست استیضاح قرار دارند. البته همه این استیضاح‌ها از یک سطح شدت برخوردار نیستند.

وی افزود: وزیر نیرو در اولویت نخست فهرست استیضاح قرار دارد. البته یک رقابتی برای اولویت دادن به استیضاح وزیر کار هم وجود دارد و برخی نمایندگان تلاش دارند اولین اعلام وصول استیضاح میدری باشد. امروز فضای عمومی مجلس به گونه‌ای است که اگر به جای ۴ وزیر حتی استیضاح ۸ وزیر هم به صحن مجلس بیاید، به احتمال زیاد همه این استیضاح‌ها رأی خواهد آورد.

این نماینده مجلس با اشاره به دلایل استیضاح وزرا یادآور شد: ناکارآمدی‌ها در عملکرد وزارتخانه، بی توجهی به اجرای قانون برنامه و روی زمین ماندن وعده‌های آنها در روز رأی اعتماد باعث شدت یافتن گلایه‌ها به وزرای حاضر در فهرست استیضاح شده است.

وی درباره شائبه سیاسی یا منطقه‌ای بودن استیضاح‌ها اظهار کرد: خیر الزاما این طور نیست. وزیر اقتصاد را سال گذشته استیضاح کردیم که آنجا اصلا موضوع منطقه‌ای مطرح نبود، چون می‌دیدیم وزیر وقت به نمایندگان پاسخگو نیست و نمی‌تواند شرایط اقتصادی را جمع کند. وزیر نیرو در دولت قبل هم حضور داشت، امروز نمایندگان اصولگرا استیضاح او را امضا کردند. 

کوچکی نژاد درباره احتمال حل مشکلات با استیضاح وزرا بیان کرد: درباره برخی وزارتخانه‌ها مثل وزارتخانه نیرو، استیضاح وزیر می‌تواند بخشی از مشکلات را حل کند. 

وی درباره تأثیر استیضاح‌ها بر تدوین لایحه بودجه ۱۴۰۵ گفت: هر زمان استیضاحی انجام شود یکسری تبعاتی به وجود می‌آید بالاخره نمی‌توان زمان خاصی را تعیین کرد که اگر استیضاح آن زمان انجام شود بدون تبعات باشد. البته به نظر می‌رسد این ۴ استیضاح به بعد از تصویب لایحه بودجه و انتهای سال موکول شود. 

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس درباره تأثیر استیضاح‌ها بر وفاق دولت و مجلس گفت: نمایندگان زمان استیضاح وزیر کمک به دولت و مردم را با هم درنظر می‌گیرند. بالاخره وزرا باید در مقابل مردم پاسخگو باشند و یکی از راه‌های پاسخگویی همین استیضاح است.

ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز چهارشنبه ۱۶ مهر
امروز چهارشنبه ۱۶ مهر
امروز چهارشنبه ۱۶ مهر
امروز چهارشنبه ۱۶ مهر