تیتر امروز

جواد امام: تندروها فکر می‌کنند با انداختن یک چفیه بر دوش خود، انقلابی می‌شوند/ نیروهای بازداشت شده به خاطر جاسوسی، اعضای جبهه اصلاحات بودند؟/ جواد لاریجانی به خاطر عدم صلاحیت امنیتی از دستگاه دیپلماسی اخراج شد/ برای صدا و سیما با تئوری آغل‌سازی و فحاشی به یک جریان سیاسی، هیچ شأنی باقی نمانده
بررسی بیانیه اخیر اصلاح‌طلبان، سرمایه‌های اجتماعی نادیده گرفته شده و جایگاه تندروها در گفت و گو با سخنگوی جبهه اصلاحات

جواد امام: تندروها فکر می‌کنند با انداختن یک چفیه بر دوش خود، انقلابی می‌شوند/ نیروهای بازداشت شده به خاطر جاسوسی، اعضای جبهه اصلاحات بودند؟/ جواد لاریجانی به خاطر عدم صلاحیت امنیتی از دستگاه دیپلماسی اخراج شد/ برای صدا و سیما با تئوری آغل‌سازی و فحاشی به یک جریان سیاسی، هیچ شأنی باقی نمانده

در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های «میدان پاستور» میزبان جواد امام، سخنگوی جبهه اصلاحات ایران و دبیرکل مجمع ایثارگران اصلاح‌طلب بودیم. او معتقد است که نیروهای امنیتی باید به خاطر غافلگیری در تجاوز...
اسرائیل خطا کند، به حامیانش حمله می‌کنیم/ ایران و فرصت ۳۰ روزه دیپلماسی/ قیمت‌ها سر به فلک کشید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اسرائیل خطا کند، به حامیانش حمله می‌کنیم/ ایران و فرصت ۳۰ روزه دیپلماسی/ قیمت‌ها سر به فلک کشید

این صد و دوازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
روسای جمهور چین و روسیه عمر طولانی‌تر می‌خواهند ..

مکالمه بحث‌برانگیز شی و پوتین؛ زندگی جاودانه!

در جریان رژه نظامی در پکن، مکالمه‌ای خصوصی میان شی جین پینگ، رئیس‌جمهور چین، و ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، افشا شده که در آن دو رهبر درباره امکان زندگی جاودانه و نقش پیوند اعضا در طول عمر بشر حرف می‌زدند.

کد خبر: ۱۸۹۵۴۲
۱۶:۳۲ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۴

مکالمه بحث‌برانگیز شی و پوتین؛ زندگی جاودانه!

دیدارنیوز: میکروفون‌های باز در جریان رژه نظامی «روز پیروزی» در پکن، مکالمه‌ای خصوصی میان شی جین پینگ، رئیس‌جمهور چین، و ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، را ثبت کردند که در آن دو رهبر درباره امکان زندگی جاودانه و نقش پیوند اعضا در طول عمر بشر حرف می‌زدند.

این دو رهبر که همراه کیم جونگ اون رهبر کره شمالی، در میدان تیان‌آن‌من قدم می‌زدند، هنگام حرکت به سمت سکو برای تماشای رژه، درباره این موضوعات صحبت می‌کردند.

میکروفون‌ها سخنان ولادیمیر پوتین را ضبط کردند که به روسی صحبت می‌کرد و مترجم او پیام را به چینی منتقل می‌کرد: «در گذشته مردم به ندرت بیش از ۷۰ سال عمر می‌کردند، اما امروز می‌گویند در ۷۰ سالگی هنوز کودک هستی. با پیشرفت‌های زیست‌فناوری، اعضای بدن می‌توانند به‌طور مداوم پیوند زده شوند و انسان‌ها جوان‌تر و جوان‌تر زندگی کنند، حتی به جاودانگی برسند.»

شی جین پینگ نیز در پاسخ به زبان چینی گفت: «برخی پیش‌بینی می‌کنند که در همین قرن انسان‌ها ممکن است تا ۱۵۰ سال عمر کنند.»

ولادیمیر پوتین بعدتر در گفت‌و‌گو با خبرگزاری دولتی روسیه تایید کرد که با همتای چینی‌اش درباره افزایش چشمگیر طول عمر بشر صحبت کرده است.

مکالمه بحث‌برانگیز شی و پوتین؛ زندگی جاودانه!

رهبران روسیه و کره شمالی در پکن - عکس: آسوشیتدپرس

او گفت: «روش‌های نوین درمانی، از جمله جراحی و جایگزینی اعضا، این امید را به بشریت می‌دهد که زندگی فعال بسیار طولانی‌تر از امروز ادامه یابد.»

پوتین اضافه کرد: «میانگین سن در کشور‌های مختلف متفاوت است، اما طول عمر به‌طور چشمگیری افزایش خواهد یافت.»

ولادیمیر پوتین سال گذشته به قانون‌گذاران دستور داد مرکزی پژوهشی با نام «فناوری‌های نوین حفظ سلامت» ایجاد کنند که ماموریت آن مبارزه با پیری و یافتن راه‌های علمی و پزشکی برای جاودانگی است.

رئیس‌جمهوری روسیه بیش از ۲۵ سال است که سکان رهبری روسیه را در دست دارد و شی جین پینگ نیز که از سال ۲۰۱۳ به قدرت رسیده تا سال ۲۰۲۸ ادامه خواهد داد.

شی در سال ۲۰۱۸ با پشتیبانی قانون‌گذاران چین محدودیت دو دوره‌ای ریاست‌جمهوری را لغو کرد و راه را برای ادامه حکومت خود هموار ساخت.

ولادیمیر پوتین نیز در روسیه طی سال‌های گذشته اصلاحات قانونی مشابهی را برای ماندگاری در قدرت انجام داده است.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۳ شهريور
امروز پنجشنبه ۱۳ شهريور
امروز پنجشنبه ۱۳ شهريور
امروز پنجشنبه ۱۳ شهريور