تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
در گفت‌و‌گو با شبکه مرکزی تلویزیون چین مطرح شد

پزشکیان: پکن مثل قبل هوای آلوده و ترافیک شدید ندارد/ واکنش به مکانیسم ماشه و احتمال حمله

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری در گفت‌وگویی با شبکه تلویزیون مرکزی چین CCTV، با بیان اینکه دیگر مثل قبل شاهد هوای شدیدا آلوده، ترافیک شدید و مشکلات مشابه در پکن نیستیم، به فعال‌سازی مکانیسم ماشه و احتمال حمله دوباره اسرائیل واکنش نشان داد.

کد خبر: ۱۸۹۴۳۳
۱۳:۴۸ - ۱۱ شهريور ۱۴۰۴

پزشکیان: پکن مثل قبل هوای آلوده و ترافیک شدید ندارد/ واکنش به مکانیسم ماشه و احتمال حمله

دیدارنیوز: رئیس جمهور ایران در ارزیابی برنامه اعلامی رئیس جمهور چین تحت عنوان اصلاح حاکمیت جهانی، با بیان اینکه این طرح یک بسته مدون است که موفقیت آن در گرو اجرای همه وجوه و اجزای بسته است، افزود: این برنامه به دنبال جایگزینی چند جانبه‌گرایی و رویکرد عدالت‌محور در جهان با رفع نگاه و استاندارد‌های دوگانه‌ای است که امروز به رژیم صهیونیستی و حامیانش اجازه داده همه چارچوب‌های حقوقی و جهانی را نادیده بگیرند و مدعی دفاع از حقوق بشر هم باشند.

مسعود پزشکیان بعد از ظهر امروز سه‌شنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۴، در جریان سفر به چین، در گفت‌وگویی مشروح با شبکه تلویزیون مرکزی چین CCTV، به سوالات این رسانه پاسخ گفت که در زیر گزیده کوتاهی از محور‌های مهم آن ارائه و مشروح آن هم‌زمان با پخش مصاحبه از این شبکه منتشر خواهد شد.

رئیس جمهور درباره روند توسعه چین، آن را کاملا هدفمند، کارشناسانه، متکی بر برنامه دقیق و قابل تمجید توصیف کرد و گفت: نسبت به دفعه قبل که ۱۰ سال قبل به پکن آمده بودم، این شهر به عنوان پایتخت چین تفاوت محسوسی کرده و دیگر مثل قبل شاهد هوای شدیدا آلوده، ترافیک شدید و مشکلات مشابه نیستیم.

پزشکیان در ارزیابی برنامه اعلامی رئیس جمهور چین تحت عنوان اصلاح حاکمیت جهانی، با بیان اینکه این طرح یک بسته مدون است که موفقیت آن در گرو اجرای همه وجوه و اجزای بسته است، افزود: این برنامه به دنبال جایگزینی چند جانبه‌گرایی و رویکرد عدالت‌محور در جهان با رفع نگاه و استاندارد‌های دوگانه‌ای است که امروز به رژیم صهیونیستی و حامیانش اجازه داده همه چارچوب‌های حقوقی و جهانی را نادیده بگیرند و مدعی دفاع از حقوق بشر هم باشند.

رئیس جمهور همچنین تصریح کرد: جلب همراهی کشور‌هایی که در مقابله با یکجانبه‌گرایی در کنار چین هستند بسیار مهم است و نباید اجازه داد زیاده‌خواهی‌های کشور‌های تمامیت‌خواه از طریق سیاست‌هایی نظیر اعمال تحریم‌های ظالمانه این کشور‌ها را از این مسیر کنار بگذارد.

پزشکیان ابتکار کمربند-راه را محصول نگاه استراتژیک رئیس جمهور چین عنوان کرد که در راستای کمک به گسترش همکاری‌ها برای رسیدن به صلح، امنیت و شکوفایی طراحی شده است.

رئیس جمهور در پاسخ به سوالی درباره فعال شدن مکانیسم ماشه گفت: همین مسئله مصداقی از استاندارد‌های دوگانه‌ای است که کشور‌های حامی یکجانبه‌گرایی آن را اعمال و دنبال می‌کنند. همان کسانی که توافق برجام را نقض کرده‌اند، حالا مدعی عمل نکردن ایران به تعهداتش هستند.

پزشکیان همچنین در پاسخ به سوالی درباره احتمال تکرار تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به ایران خاطرنشان کرد: ایران به دنبال جنگ و ناآرامی نبوده و نیست، اما نشان داده که به خوبی توان دفاع مقتدرانه از خود را دارد.

رئیس جمهور درباره تعامل با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز اظهار داشت: آژانس رفتار صادقانه‌ای با ایران نداشت، اما با این وصف ما آماده همکاری در چارچوب‌های پذیرفته شده بین‌المللی و فارغ از استاندارد‌های دوگانه هستیم.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی