تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
قیمت خودرو امروز ۲۳ مرداد ۱۴۰۴

پژو ۲۰۷، ۹۲۰ میلیون/ قیمت لاماری و هایما +جدول

در بازار خودرو‌های داخلی و مونتاژی، پژو ۲۰۷ دنده‌ای ۹۲۰ میلیون تومان قیمت خورده و برای خرید هایما اس ۸، باید ۲ میلیارد و ۲۹۰ میلیون تومان هزینه کرد.

کد خبر: ۱۸۸۵۶۱
۱۰:۳۱ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۴

پژو ۲۰۷، ۹۲۰ میلیون/ قیمت لاماری و هایما +جدول

دیدارنیوز: قیمت خودرو امروز ۲۳ مرداد ۱۴۰۴ از سوی بنگاه‌های معاملاتی اعلام شد.

قیمت خودرو امروز ۲۳ مرداد ۱۴۰۴ درحالی اعلام شد که همچنان نرخ ارز مهم‌ترین عامل جهت‌دهنده به روند معاملات به شمار می‌رود. روند تحولات از ابتدای مرداد نشان می‌دهد، رشد مداوم دلار محرک اصلی تغییرات قیمتی در این بازار بوده است.

پس از هفته‌ای آرام و مبهم، آغاز معاملات این هفته با نشانه‌هایی از افزایش تقاضا همراه شد و قیمت‌ها کمی صعودی شد، اما این موج افزایشی دوام چندانی نداشت و از میانه هفته، بازار دوباره درگیر رفت‌وبرگشت‌های قیمتی شد.

در معاملات چند روز اخیر بازار خودرو، روندی یکدست مشاهده نمی‌شود. بر این اساس، برخی خودرو‌ها با افزایش قیمت روبه‌رو شدند، گروهی دیگر کاهش نرخ را تجربه کردند و تعدادی نیز در همان محدوده قبلی باقی ماندند. فضای روانی بازار نیز تحت تاثیر اخبار سیاسی و گمانه‌زنی‌ها درباره احتمال آغاز دوباره مذاکرات قرار دارد و این موضوع فعالان بازار را به دو موضع‌گیری متفاوت سوق داده است.

هم‌زمان، تحولات بخش واردات خودرو نیز به پیچیدگی شرایط افزوده است. کاهش تعرفه واردات بر اساس مصوبه هیات وزیران سیگنالی کاهشی برای قیمت خودرو‌های خارجی ارسال کرد، اما با صدور حکم موقت دیوان عدالت اداری، نرخ تعرفه‌ها مطابق قانون بودجه بازگشت. در تازه‌ترین تحولات تعرفه‌ای واردات خودرو، وزارت صمت خواستار بازگشت تعرفه‌ها طبق مصوبه هیات وزیران شده است. این رفت‌و‌برگشت‌های تصمیم‌گیری بر ابهامات موجود در بازار خودرو افزوده و آینده بازار را بیش از پیش در هاله‌ای از عدم قطعیت فرو برده است.

قیمت خودرو‌های داخلی

سورن پلاس دوگانه‌سوز (کپسول بزرگ) که در روز معاملاتی گذشته با نرخ ۹۰۰ میلیون تومان مورد معامله قرار می‌گرفت، در روز جاری با کاهش ۱۰ میلیون تومانی، به شاخص ۸۹۰ میلیون تومان رسید.

تارا دستی V۱، کاهش پنج میلیون تومانی را نسبت به روز‌های پیشین تجربه کرد و با قیمت ۹۳۶ میلیون تومان در معاملات امروز حاضر شد.

همچنین در هفته‌ای که گذشت، وانت آریسان بیش از ۶۰ میلیون تومان گران شد تا امروز با نرخ ۶۴۸ میلیون تومان خرید و فروش شود.

پژو ۲۰۷، ۹۲۰ میلیون/ قیمت لاماری و هایما +جدول

قیمت خودرو‌های مونتاژی

هایما ۸S که مدتی است عرضه آن با مشکل مواجه شده، در روز جاری با افزایش قیمت ۲۶ میلیون تومانی همراه شد و با قیمت دو میلیارد و ۲۹۰ میلیون تومان به بنگاه‌های معاملاتی رسید. کی‌ام‌سی J۷ امروز ۱۶ میلیون تومان ارزان شد تا با برچسب قیمتی یک میلیارد و ۹۰۴ میلیون تومان در بازار خودرو یافت شود.

دیگنیتی پرستیژ که تا روز گذشته با نرخ دو میلیارد و ۶۶۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شد، امروز افزایش قیمت ۲۰ میلیون تومانی را تجربه کرد. بر این اساس، این کراس‌اوور مونتاژی در نهایت با نرخ دو میلیارد و ۶۶۰ میلیون تومان در پلتفرم‌های خرید و فروش خودرو کشف شد.

رسپکت ۲ در روز جاری ۱۹ میلیون تومان ارزان شد تا شکاف قیمتی میان کارخانه و بازار آن هم‌سطح شود.

پژو ۲۰۷، ۹۲۰ میلیون/ قیمت لاماری و هایما +جدول

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها