تیتر امروز

بیگدلی: ملاقات ترامپ و پوتین، یک دیدار مبتنی بر ارتقای پرستیژ سیاسی دو طرف بود/ اروپایی‌ها از این ملاقات خشمگین هستند/ روس‌ها عادت زشت گسترش سرزمینی خود را کنار نگذاشته‌اند
در گفتگوی دیدار با یک تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل مطرح شد

بیگدلی: ملاقات ترامپ و پوتین، یک دیدار مبتنی بر ارتقای پرستیژ سیاسی دو طرف بود/ اروپایی‌ها از این ملاقات خشمگین هستند/ روس‌ها عادت زشت گسترش سرزمینی خود را کنار نگذاشته‌اند

اگر ظرف چند روز آینده، نشستی اینچنینی صورت نگیرد، نمی‌توان اظهار نظر قطعی کرد که آیا ملاقات پوتین و ترامپ، موفقیت‌آمیز بوده یا خیر و اگر بوده تا چه میزان موفقیت به همراه داشته است.
در شرایط مناسب، با آمریکا مستقیم مذاکره می‌کنیم/ مکانیسم ماشه نزدیک‌تر از هر زمان به ایران/ مجلس دست به ماشه برای خروج از NPT
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط مناسب، با آمریکا مستقیم مذاکره می‌کنیم/ مکانیسم ماشه نزدیک‌تر از هر زمان به ایران/ مجلس دست به ماشه برای خروج از NPT

این صد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
در این مناسکِ ظاهری هویت به دست می‌آید، اما حقیقت، نه/ ارزش هر انسان به قدر اندیشه، شفقت و مهربانی او نسبت به مردم است
در سی‌وهشتمین برنامه دیدار اندیشه با ناصر مهدوی مطرح شد:

در این مناسکِ ظاهری هویت به دست می‌آید، اما حقیقت، نه/ ارزش هر انسان به قدر اندیشه، شفقت و مهربانی او نسبت به مردم است

در سی‌وهشتمین برنامه دیدار اندیشه که مقارن با اربعین حسینی منتشر می‌شود با ناصر مهدوی، روشنفکر دینی و استاد دانشگاه با موضوع "اربعین در عصر حاضر" گفت‌و‌گو کردیم.
پیش بینی قیمت دلار فردا یکشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۴

قیمت دلار؛ معامله‌گران در مسیر احتیاط

قیمت دلار در پایان معاملات نقدی روز شنبه روی رقم ۹۲ هزار و ۷۰۰ تومان بسته شد. به نظر می‌رسد با وجود اینکه موضوعات مهم سیاسی ایران در خصوص مذاکره با غرب همچنان در بلاتکلیفی قرار دارد، معامله‌گران بازار ارز برای هرگونه مبادله‌ای محتاطانه عمل می‌کنند.

کد خبر: ۱۸۸۶۵۲
۱۸:۵۸ - ۲۵ مرداد ۱۴۰۴

قیمت دلار؛ معامله‌گران در مسیر احتیاط

دیدارنیوز: قیمت دلار در شروع معاملات هفته پایانی مرداد با کاهش ارزش در کف کانال ۹۳ هزار تومانی بازگشایی شد و در ادامه با افت پلکانی به کانال ۹۲ هزار تومانی برگشت. نبود اخبار مهم سیاسی و اقتصادی، فضای بازار را به سمت احتیاط برد، در حالی که فعالان همچنان چشم‌انتظار نتایج مذاکرات ایران با غرب هستند.

قیمت دلار که روز شنبه با رقم ۹۳ هزار و ۲۵۰ تومان بازگشایی شد، در پایان معاملات نقدی روی رقم ۹۲ هزار و ۷۰۰ تومان بسته شد. این افت ارزش نسبت به آخرین معامله هفته گذشته، نشان‌دهنده تقویت نگاه کاهشی در بازار است. معامله‌گران می‌گویند فضای آرام بازار، محصول سکوت خبری و توقف جریان نقدینگی جدید به سمت معاملات ارزی است.

پیش بینی قیمت دلار

به نظر می‌رسد با وجود اینکه موضوعات مهم سیاسی ایران در خصوص مذاکره با غرب همچنان در بلاتکلیفی قرار دارد، معامله‌گران بازار ارز برای هرگونه مبادله‌ای محتاطانه عمل می‌کنند.

کارشناسان اقتصادی محدوده ۹۲ هزار تومانی را کف قیمت دلار می‌دانند و معتقدند در صورت تداوم سکوت خبری، احتمال افت بیشتر و آزمون کف ۹۱ هزار تومانی برای اسکناس آمریکایی وجود دارد. با این حال، بازار همچنان حساس به اخبار سیاسی است و هر گونه سیگنال جدید از روند مذاکرات ایران با آمریکا و تروئیکای اروپایی می‌تواند ورق را برگرداند و قیمت را دوباره به سمت کانال ۹۳ هزار تومانی سوق دهد.

درهم آماده برگشت به کانال ۲۴ هزار تومانی شد

درهم امارات روز شنبه روی رقم ۲۵ هزار و ۵۰ تومان معامله شد و افت ۳۰۰ تومانی داشت. تتر نیز تا لحظه نگارش این گزارش روی رقم ۹۲ هزار و ۲۰۰ تومان معامله شد. پوند انگلیس روی رقم ۱۲۵ هزار تومان بسته شد. یورو نیز روی رقم ۱۰۸ هزار و ۶۰۰ تومان معامله شد.

اسکناس دلار روز شنبه، در مرکز مبادله با رقم ۷۲ هزار و ۴۵ تومان معامله شد. حواله دلار نیز روی رقم ۶۹ هزار و ۹۴۶ تومان ایستاد.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۵ مرداد
امروز شنبه ۲۵ مرداد
امروز شنبه ۲۵ مرداد
امروز شنبه ۲۵ مرداد