تیتر امروز

حسین راغفر: بسیاری از امضاکنندگان بیانیه ۱۸۰ اقتصاددان، مسئول شرایط فعلی کشورند/ سیاست‌های اقتصادی، جامعه را به گسست از هم کشانده/ کسانی که در شهر علیه مردم خودشان عملیات می‌کنند، قربانیان سیاست‌های اقتصادی هستند/ اصلی‌ترین موضوع تجاوز اسرائیل، شکست نظام امنیتی ما بود
دولت پزشکیان، جنگ ۱۲ روزه و آینده ایران در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک اقتصاددان

حسین راغفر: بسیاری از امضاکنندگان بیانیه ۱۸۰ اقتصاددان، مسئول شرایط فعلی کشورند/ سیاست‌های اقتصادی، جامعه را به گسست از هم کشانده/ کسانی که در شهر علیه مردم خودشان عملیات می‌کنند، قربانیان سیاست‌های اقتصادی هستند/ اصلی‌ترین موضوع تجاوز اسرائیل، شکست نظام امنیتی ما بود

حسین راغفر، استاد دانشگاه و اقتصاددان مهمان چهارمین برنامه از سلسله‌ گفتگوهای برنامه‌های میدان پاستور بود.
نتانیاهو بار ديگر ایران را تهدید به حمله کرد/ همسایگی ایران با آمریکا در کریدور ترامپ/ جنگ يا مذاکره؛ مساله این است
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانیاهو بار ديگر ایران را تهدید به حمله کرد/ همسایگی ایران با آمریکا در کریدور ترامپ/ جنگ يا مذاکره؛ مساله این است

این صد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ترس، اضطراب و جنگ؛ عجین شده با زندگی
با حضور استادان علوم ارتباطات نشست تخصصی «تروما جنگ» در بین خبرنگاران برگزار شد

ترس، اضطراب و جنگ؛ عجین شده با زندگی

یکی از موضوعات مهمی که این روز‌ها همه درباره آن صحبت می‌کنند، جنگ ۱۲ روزه میان ایران و اسرائیل و تاثیرات آن است. شاید تا به امروز واژه‌های ترس، اضطراب و استرس را زیاد شنیده باشید، اما «تروما...
رگبار در نیمه شمالی و وزش باد شدید در نیمه جنوبی و غرب

هشدار هواشناسی برای پایتخت؛ احتمال سقوط اجسام و گردوخاک

اداره کل هواشناسی تهران نسبت به وقوع رگبار و رعد و برق در نیمه شمالی و وزش باد شدید و گاهی گرد و خاک در نیمه جنوبی و غرب و احتمال سقوط اجسام و خیزش گرد و خاک در نقاط مستعد استان هشدار داد.

کد خبر: ۱۸۸۴۹۸
۱۸:۲۱ - ۲۱ مرداد ۱۴۰۴

هشدار هواشناسی برای پایتخت؛ احتمال سقوط اجسام و گردوخاک

دیدارنیوز: اداره کل هواشناسی استان تهران با اعلام دو هشدار سطح زرد از «ناپایداری‌های جوی و فعالیت ناپیوسته سامانه بارشی» و «وزش باد نسبتاً شدید تا شدید، گاهی همراه با گرد و خاک» بر اثر فعالیت دو سامانه جوی خبر داد. 

فعالیت ناپیوسته سامانه بارش در تهران

اولین سامانه جوی بروز ناپایداری‌های جوی و فعالیت ناپیوسته سامانه بارشی، به‌ویژه در ساعات بعد از ظهر و شب است که برای فردا (۲۲ مردادماه) تا یکشنبه (۲۶ مردادماه) پیش‌بینی شده است. 

این شرایط در برخی ساعات، رگبار باران، گاهی رعد و برق و وزش باد شدید موقت را در پی دارد و بر نیمه شمالی استان تهران به‌ویژه دامنه‌ها و ارتفاعات استان اثرگذار است. 

براساس این هشدار لغزندگی موقت معابر و جاده‌ها و امکان اختلال موقت در حمل و نقل پاره‌ای نقاط به‌ویژه در دامنه و ارتفاعات، جاری شدن روان‌آب و بالا آمدن سطح آب بعضی رودخانه‌ها و سیل ناگهانی یا سیلابی شدن مسیل‌ها، گاهی مه و کاهش دید، احتمال رخداد صاعقه و بارش تگرگ، خطر لغزش و سقوط سنگ در نواحی کوهستانی، خطر شکستن درختان کهنسال و نهال‌ها و امکان صدمه به پوشش گلخانه‌ها دور از انتظار نیست.

هشدار برای تردد یا اتراق در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها

اداره کل هواشناسی استان تهران در همین رابطه احتیاط در سفر‌ها به‌ویژه در مسیر‌های کوهستانی و گردنه‌ها، عدم تردد یا اتراق در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پاکسازی دهانه پل‌ها، احتیاط در طبیعت‌گردی و ترجیحا پرهیز از کوهنوردی به‌ویژه صعود به قله‌ها را توصیه کرده و به بهره برداران عرصه منابع طبیعی در خصوص پرهیز از کوچ عشایر و چرای دام در نواحی کوهستانی همچنین محافظت از محصولات و امکانات کشاورزی هشدار داده است. در این شرایط احتیاط در انجام امور عمرانی نیز توصیه شده است.

افزایش باد و گرد و خاک در تهران

دومین سامانه جوی که اداره کل هواشناسی استان تهران به آن اشاره کرده است نیز از فردا فعالیت خواهد کرد و این شرایط تا یکشنبه ادامه خواهد داشت. فعالیت این سامانه جوی موجب افزایش باد، به‌ویژه در بعد از ظهر و شب خواهد شد، به‌طوری که در برخی ساعات، وزش باد نسبتاً شدید تا شدید، گاهی همراه با گرد و خاک خواهد بود. این شرایط در نیمه جنوبی و مناطق غربی استان تهران اثرگذار است. 

احتمال سقوط اجسام و خیزش گرد و خاک در نقاط مستعد

سقوط بعضی اجسام از ارتفاع و خسارت به سازه‌های موقت مانند داربست‌ها و تابلو‌های تبلیغاتی و تجهیزات موجود در نقاط مرتفع مانند برج‌ها و دکل‌ها، در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک، امکان گسترش گرد و خاک از استان‌های همجوار و کاهش کیفیت هوا و شعاع دید به‌ویژه در مناطق جنوبی و غربی، گاهی وزش باد خیلی شدید و امکان رخداد طوفان گرد و خاک به‌ویژه جمعه و شنبه، خطر شکستن درختان کهنسال و نهال‌ها و امکان صدمه به پوشش گلخانه‌ها را از جمله مخاطرات احتمالی اعلام کرده است. 

در همین راستا توصیه‌های اداره کل هواشناسی استان تهران نیز شامل احتیاط در عبور و مرور جاده‌ای، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت و سست مانند داربست‌ها و تابلو‌های تبلیغاتی، عدم استقرار در تاسیسات و مکان‌های مرتفع مانند برج‌ها و دکل‌ها و داربست‌ها، اجتناب از پرواز گلایدر و هواپیما‌های سبک و بالگرد، عدم تردد و توقف کنار درختان و سازه‌های ناتمام، مستحکم سازی پوشش گلخانه‌ها احتیاط کامل در انجام امور عمرانی، محافظت از تاسیسات حساس به گرد و خاک و استفاده از ماسک بهداشتی در مناطق متاثر از گرد و خاک می‌شود.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۱ مرداد
امروز سه‌شنبه ۲۱ مرداد
امروز سه‌شنبه ۲۱ مرداد
امروز سه‌شنبه ۲۱ مرداد