تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

وزش باد نسبتا شدید در استان تهران/ آلودگی هوا در برخی از مناطق

افزایش ابر و وزش باد نسبتا شدید در استان تهران و افزایش غلظت آلاینده «ازن» و کاهش کیفیت هوا در برخی مناطق پرتردد پایتخت پایتخت طی امروز (۲۰ مرداد) پیش‌بینی می‌شود.

کد خبر: ۱۰۴۶۶۸
۱۵:۳۱ - ۲۰ مرداد ۱۴۰۰

هواشناسی تهران وزش باد و آلودگی هوا

دیدارنیوز ـ براساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، وضعیت جوی استان تهران طی چهار روز آینده، آسمانی صاف تا قسمتی ابری، گاهی همراه با وزش باد و در ساعات بعدازظهر در ارتفاعات همراه با افزایش ابر و در بخش‌های جنوبی گاهی با وزش باد نسبتا شدید پیش‌بینی می‌شود.

بنابر پیش‌بینی‌های انجام شده در شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، صبح امروز (۲۰ مرداد ماه) کیفیت هوا در برخی مناطق پرتردد در محدوده ناسالم برای گروه‌های حساس قرار خواهد گرفت که ناشی از افزایش ترافیک صبحگاهی و عدم وزش باد مؤثر است.

این شرایط جوی طی روز ادامه خواهد داشت و تاحدودی پراکندگی آلاینده‌ها را محدود می‌کند، همچنین با حضور عوامل کافی جهت تولید آلاینده «ازن» افزایش غلظت این آلاینده در ساعات بعدازظهر و کاهش کیفیت هوا در برخی مناطق پیش‌بینی می‌شود. افزایش تدریجی تندی باد و رشد ناپایداری جوی تا اواخر وقت باعث کاهش غلظت ذرات معلق می‌شود و برقراری وضعیت قابل قبول کیفیت هوا در بیشتر مناطق دور از انتظار نخواهد بود.

کاهش تندی باد تا صبح فردا (۲۱ مرداد ماه) باعث افزایش غلظت آلاینده‌ها خواهد شد و کیفیت هوا در مناطق پرتردد در محدوده ناسالم برای گروه‌های حساس قرار خواهد گرفت. عدم وزش باد مؤثر طی روز باعث تجمع آلاینده‌ها می‌شود، علاوه براین افزایش غلظت آلاینده ازن در ساعات بعدازظهر کاهش کیفیت هوا در برخی مناطق را به دنبال خواهد داشت.

با تداوم این شرایط جوی تا شامگاه فردا (۲۱ مرداد ماه) همراه با افزایش ترافیک پیش‌بینی می‌شود که کیفیت هوا در مناطق پرتردد در محدوده ناسالم برای گروه‌های حساس قرار بگیرد، هرچند در ساعات پایانی بر تندی باد افزوده خواهد شد و تاحدودی پراکندگی آلاینده‌ها را تسهیل خواهد کرد.

آلاینده شاخص هوای پایتخت طی ۲۴ ساعت گذشته «دی‌اکسید نیتروژن» با میانگین ۸۷ بود و کیفیت هوای پایتخت در وضعیت قابل قبول قرار داشت. آلاینده شاخص هم‌اکنون «ذرات معلق کمتر از ۲.۵میکرون» با میانگین ۸۹ و کیفیت هوا در محدوده قابل قبول است.

منبع: ایسنا
برچسب ها: هواشناسی تهران
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها