تیتر امروز

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.
قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
زینی‌وند، رئیس اداره تصادفات و مهندسی ترافیک پلیس راهور توضیح داد

آخرین وضعیت نقاط حادثه‌خیز تهران

سرهنگ زینی‌وند، رئیس اداره تصادفات و مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ تازه‌ترین آمار و اقدامات مرتبط با نقاط حادثه‌خیز پایتخت را تشریح کرد و گفت: ممکن است در برخی مناطق، تصادف فوتی ثبت نشده باشد، اما به دلیل تعداد بالای تصادفات خسارتی یا جرحی، آن نقطه به عنوان حادثه‌خیز شناسایی شود.

کد خبر: ۱۸۷۷۳۸
۱۹:۲۵ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۴

آخرین وضعیت نقاط حادثه‌خیز تهران

دیدارنیوز: رئیس اداره تصادفات و مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ تازه‌ترین آمار و اقدامات مرتبط با نقاط حادثه‌خیز پایتخت را تشریح کرد.

سرهنگ زینی‌وند با اشاره به شناسایی ۲۷۳ نقطه حادثه‌خیز در سطح شهر تهران از ابتدای سال ۱۴۰۴ گفت: این نقاط بر اساس تحلیل داده‌های سه ساله تصادفات استخراج شده‌اند و در این تحلیل‌ها، تصادفاتی که منجر به ترسیم کروکی، خسارت مالی یا جرحی همراه با انتقال مصدوم به بیمارستان شده‌اند، مورد بررسی قرار گرفته‌اند.

وی در ادامه افزود: مطابق فرمول‌های استاندارد، شاخص‌های تعریف نقاط حادثه خیز تنها شامل تصادفات منجر به فوت نیست. ممکن است در برخی مناطق، تصادف فوتی ثبت نشده باشد، اما به دلیل تعداد بالای تصادفات خسارتی یا جرحی، آن نقطه به عنوان حادثه‌خیز شناسایی شود.

رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ همچنین با اشاره به نقش موتورسیکلت‌ها در حوادث ترافیکی بیان کرد: با توجه به پایداری پایین موتورسیکلت‌ها بر سطح راه، حتی برخورد‌های جزئی نیز می‌تواند منجر به بروز حادثه شود. یکی از عوامل اصلی در ایجاد خطر برای موتورسواران، حمل بار غیرمتعارف است که به ویژه در محدوده بازار تهران و خیابان مولوی به وفور مشاهده می‌شود. این منطقه، از جمله نقاط با بیشترین آمار تصادف موتورسواران است که اغلب به‌دلیل نداشتن کلاه ایمنی و حمل بار غیرایمن رخ می‌دهد.

سرهنگ زینی‌وند تاکید کرد: لزومی ندارد که در هر نقطه حادثه‌خیز نقص راه وجود داشته باشد. گاهی عواملی مانند رفتار‌های پرخطر رانندگان یا شرایط خاص ترافیکی، علت وقوع تصادف هستند.

بر اساس گزارش مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهور تهران بزرگ، وی در پایان به پروژه عمرانی میدان فتح اشاره کرد و گفت: در شهر تهران، نقاط دارای گره ترافیکی با پتانسیل بالای بروز حادثه وجود دارد. این نقاط به‌طور مستمر توسط کارشناسان پلیس راهور رصد و شناسایی می‌شوند تا اقدامات اصلاحی در آنها صورت گیرد.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور