تیتر امروز

ابراهیم اصغرزاده: به خاتمی گفتم؛ پتوی خودت را بردار و مقابل زندان اوین بخواب!/ آقای دولت! شما در این کشور چکاره‌اید؟/ تندروها معتقدند که ما باید به عصر حجر برگردیم
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با رئیس کمیته سیاسی جبهه اصلاحات

ابراهیم اصغرزاده: به خاتمی گفتم؛ پتوی خودت را بردار و مقابل زندان اوین بخواب!/ آقای دولت! شما در این کشور چکاره‌اید؟/ تندروها معتقدند که ما باید به عصر حجر برگردیم

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» این بار به سراغ «ابراهیم اصغرزاده»، رئیس کمیته سیاسی جبهه اصلاحات ایران، نماینده پیشین مجلس و دبیرکل انجمن اسلامی مهندسان رفته و مسائل مهم و روز سپهر سیاست در کشور...
ضرب‌الاجل محرمانه آمریکا به ایران/ غنی‌سازی خط قرمز ایران/ حمله پهپادی گسترده اوکراین به روسیه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ضرب‌الاجل محرمانه آمریکا به ایران/ غنی‌سازی خط قرمز ایران/ حمله پهپادی گسترده اوکراین به روسیه

این نود و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین ایمانی جاجرمی: ژاپن را خیلی دوست دارم، ولی جامعه شناس ژاپنی یا کتاب جامعه شناسی ژاپنی نمی‌شناسم!
با حضور سفیر ژاپن از کتاب نظریه نوین ساخت مسکن در قرن ۲۰ رونمایی شد

حسین ایمانی جاجرمی: ژاپن را خیلی دوست دارم، ولی جامعه شناس ژاپنی یا کتاب جامعه شناسی ژاپنی نمی‌شناسم!

رونمایی کتاب نظریه نوین ساخت مسکن در قرن ۲۰، اثر شواچی ماتسومورا، ترجمه‌ی میثم معصومی، به میزبانی انجمن صنعت ساختمان ایران و با حضور سفیر ژاپن در ایران در ساختمان فرشته ۲۴ برگزار شد.
در برداشت‌های برخی از مسوولان درکی از مشکلات مردم دیده نمی‌شود

بادامچی: مردم از تحریم‌های تلنبار شده، ناراضی هستند

محمدرضا بادامچی، عضو شورای مرکزی حزب اسلامی کار با اشاره به اینکه برخی از مسوولان درکی از شرایط مردم ندارند، گفت: در اینکه دولت چهاردهم برای حل مشکلات معیشتی مردم در حال تلاش است، شکی نیست، اما امروز مردم از اینکه تحریم‌ها روی هم تلنبار شده است، ناراضی هستند.

کد خبر: ۱۸۵۱۷۱
۱۲:۰۱ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۴

بادامچی: مردم از تحریم‌های تلنبار شده، ناراضی هستند

دیدارنیوز: عضو شورای مرکزی حزب اسلامی کار، تاکید کرد: واقعیت این است که امروز تعدیل تحریم‌ها یک ضرورت به شمار می‌رود و همدلی بین مسئولان برای پیشبرد مذاکرات هسته‌ای از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

محمدرضا بادامچی در گفت‌و‌گو با ایسنا، با اشاره به ضرورت وحدت ملی در راستای حل مشکلات اقتصادی و پیشبرد مذاکرات هسته‌ای، بیان کرد: در اینکه دولت چهاردهم برای حل مشکلات معیشتی مردم در حال تلاش است، شکی نیست، اما امروز مردم از اینکه تحریم‌ها روی هم تلنبار شده است، ناراضی هستند. دولت برای اینکه یک گام در مسیر حل مشکلات اقتصادی مردم بردارد، نیاز دارد تا مذاکرات هسته‌ای را پیش ببرد.

بقای دولت به نحوه مواجهه با وضعیت جدید جهانی بستگی دارد

وی در ادامه اظهار کرد: اینکه هر کسی یک موضعی درباره مذاکرات داشته باشد، صحیح نیست. باید با وضعیت جدید جهانی تطبیق پیدا کنیم. زمانی که مردم احساس کنند در زمینه مذاکرات هسته‌ای گشایشی وجود دارد و مشکلات حل خواهد شد، امیدوار می‌شوند. مردم حکومت خود را دوست دارند، اما انتظار دارند که مشکلات نیز حل شود.

متاسفانه گاهی اهمیت گذر زمان را درک نمی‌کنیم

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: متاسفانه ما گاهی اهمیت گذر زمان را درک نمی‌کنیم. آنگاه مردم برداشت می‌کنند که حاکمیت اهمیت مسائل را درک نمی‌کند. باید به شکل سریع امورات را پیش برد. زمان مولفه مهمی است. متاسفانه مسئولان ما به مولفه زمان توجه ندارند.

فاصله برخی از طبقات اجتماعی با حاکمیت به شکل فاحشی رو به افزایش است

وی در ادامه تاکید کرد: دولت نیاز به تصمیم گیری‌های سریع دارد. اگر دولت اینگونه قدم بردارد، همدلی در جامعه نیز تقویت می‌شود. مردم نظام خود را دوست دارند. مردم دوست ندارند خون شهدا هدر برود. امروز نه تنها برخی از شعار‌های انقلابی کنار رفته است؛ بلکه فاصله برخی از طبقات اجتماعی با حاکمیت به شکل فاحشی افزایش یافته است. امروز تعدیل تحریم‌ها یک ضرورت است. همدلی و وحدت بین مسئولان برای پیشبرد مذاکرات هسته‌ای خیلی مهم است. متاسفانه تا به امروز گا‌ها اختلاف‌هایی دیده شده است.

همه رکن‌های حاکمیت باید دولت را در مسیر مذاکرات همراهی کنند

وی افزود: برخی از مسئولان گاهی مصاحبه‌هایی انجام می‌دهند که در راستای پیشبرد مذاکرات هسته‌ای نیست. همه رکن‌های حکمیت باید دولت را همراهی کنند. امروز ما با سیل مشکلاتی که از بیرون وارد می‌شود مواجهه هستیم و از سوی دیگر از داخل نیز معیشت مردم تحت فشار است. با همدلی حول محور دولت می‌توان هر کاری را انجام داد. متاسفانه در برداشت‌های برخی از مسئولان درکی از مشکلات مردم دیده نمی‌شود.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: اگر مسئولان یک قدم برای حل مشکلات اقتصادی مردم بردارند، قطعا مردم نیز لبیک گفته و حاکمیت را یاری خواهند رساند. ما قبل از انقلاب را درک کردیم. واقعیت این است که نمی‌توان یک نسخه برای همه مردم پیچید.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۴ خرداد
امروز چهارشنبه ۱۴ خرداد
امروز چهارشنبه ۱۴ خرداد
امروز چهارشنبه ۱۴ خرداد
پرطرفدارترین ها