تیتر امروز

سید عباس نبوی: ما در بعضی از مسائل شکست‌ خوردیم/ عباس معینی: هرچه جلو آمدیم؛ تفکیک قوا و دموکراسی کمرنگ شد
در مناظره با موضوع بررسی تطبیقی پیش نویس قانون اساسی با قانون مصوب مطرح شد (قسمت اول)

سید عباس نبوی: ما در بعضی از مسائل شکست‌ خوردیم/ عباس معینی: هرچه جلو آمدیم؛ تفکیک قوا و دموکراسی کمرنگ شد

"بررسی تطبیقی پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ با قانون مصوب - تحدید قدرت" موضوع مناظره‌ای با حضور آقایان سید عباس نبوی و عباس معینی به میزبانی دیدار اندیشه بود.
فرشاد مؤمنی: حرکت به سمت توزیع عادلانه قدرت، راه نجات امروز ماست
به مناسبت روز جهانی کارگر برگزار شد

فرشاد مؤمنی: حرکت به سمت توزیع عادلانه قدرت، راه نجات امروز ماست

به مناسبت روز جهانی کارگر، ۱۱ اردیبهشت، گروه علمی، تخصصی صلح انجمن جامعه شناسی ایران با همکاری مدرسه مطالعات نقد اقتصاد سیاسی باشگاه اندیشه، نشستی با موضوع «جایگاه کارگران در ساخت ساختمان صلح...
توقف مذاکرات؛ تعلیق یا تعویق؟/ خرد شدن مردم زیر فشار تورم/ پیامک حجاب؛ تکرار چند باره یک شیوه اشتباه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توقف مذاکرات؛ تعلیق یا تعویق؟/ خرد شدن مردم زیر فشار تورم/ پیامک حجاب؛ تکرار چند باره یک شیوه اشتباه

این نود و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

بادامچی: استانی‌شدن انتخابات مجلس گامی اساسی در راستای دموکراسی است

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: استانی شدن انتخابات یکی از اساسی‌ترین اقدامات در راستای برقراری دموکراسی است و استانی‌شدن انتخابات نمایندگان را از نگاه محلی خارج و بعد وسیع تری به آن ها می دهد.

کد خبر: ۱۹۰۱۳
۰۸:۳۳ - ۰۱ بهمن ۱۳۹۷

دیدارنیوز - محمد رضا بادامچی درباره معایب و محاسن استانی شدن انتخابات مجلس بیان کرد: با استانی شدن انتخابات باید احزاب شناخته شده ای شکل بگیرند که بتوانند افراد را شناسایی کنند و آن ها را در بالا و پایین زندگی سیاسی بسنجند تا در نهایت افراد شایسته را برای کاندیدا شدن و ورود به مجلس آماده کنند.

نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه عده ای مطرح می کنند که هنوز احزاب در کشور فعال نیستند، گفت: قانون اساسی ما انتخابات را به رسمیت می شناسد و به دموکراسی پایبند است باید احزاب نیز در آن جایگاه خود را بدست آورند.

این عضو فراکسیون امید مجلس افزود: بدون حزب، مجلس نمی تواند پاسخگوی نیازهای جامعه باشد و در صحنه سیاست به خوبی نقش ایفا کند.

بادامچی در ادامه درباره ظرفیتی که در این طرح برای شوراهای محلی به منظور رسیدگی به مسائل محلی دیده شده، بیان کرد: در زمانی که موضوع شوراهای محلی پی‌ریزی شد قرار بر این بود که شوراهای محلی نقش سازمان های منطقه ای را ایفا کنند و مشکلات منطقه را آن ها مدیریت کنند و نقش پارلمان داشته باشند.

نایب رییس کمیسیون اجتماعی مجلس در پایان بیان کرد: اما کم کم شوراهای محلی محدود شدند که این به نگرش دموکراسی در کشور باز می گردد. ما اگر مجلس قوی و نگرش دموکراسی در کشور داشتیم این اجازه داده نمی شد تا شوراهای محلی تنها به یک بعد شهرداری ها محدود شوند. هدف از شکل گیری شوراها حل مشکلات محلی به وسیله آن ها بود. از نظر من استانی شدن انتخابات گامی برای گسترش وظایف شوراها در مناطق است. البته این کار سختی است که باید کم کم به این سمت رفت.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۷ ارديبهشت
امروز چهارشنبه ۱۷ ارديبهشت
امروز چهارشنبه ۱۷ ارديبهشت
امروز چهارشنبه ۱۷ ارديبهشت