تیتر امروز

ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل

این صد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
فاتح برائی: ناترازی ۱۲ میلیون لیتری در تولید بنزین/ زیان دو میلیارد دلاری از صادرات گاز مایع؛ چه کسی پاسخگوست؟
گفت و گوی دیدار در برنامه دیدار اقتصادی با کارشناس حوزه انرژی

فاتح برائی: ناترازی ۱۲ میلیون لیتری در تولید بنزین/ زیان دو میلیارد دلاری از صادرات گاز مایع؛ چه کسی پاسخگوست؟

دیدار اقتصادی در یکی دیگر از برنامه‌ها به سراغ فاتح برائی، کارشناس حوزه انرژی رفت. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد: تفاوت نرخ صادراتی گاز مایع با نرخ واردات بنزین، کشور را متحمل زیان ۲ میلیارد دلار...
افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد
در گفتگوی دیدارنیوز با سفیر پیشین ایران در باکو مطرح شد

افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد

ما باید با آمریکا به صورت مستقیم مذاکره کنیم. باید همه مسائل را روی میز گذاشته و به سمت حل همه مسائل با آن حرکت کنیم. پکن و مسکو هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد. آنها به دنبال منافع...
من می‌خواهم ایران کشور بسیار موفقی باشد

ترامپ: بدون بمباران خواستار حل‌وفصل موضوع با ایران هستیم

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در جریان دیدار با نخست وزیر انگلیس گفت: ما به‌دنبال حل‌وفصل موضوع با ایران هستیم بدون اینکه موضوع به بمباران ایران ختم شود. من نمی‌خواهم این کشور را بمباران کنم. من می‌خواهم ایران کشور بسیار موفقی باشد.

کد خبر: ۱۸۳۹۶۶
۱۹:۴۹ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴

ترامپ: بدون بمباران خواستار حل‌وفصل موضوع با ایران هستیم

دیدارنیوز: رئیس‌جمهور آمریکا بار دیگر گفت که توافق با ایران را به درگیری نظامی ترجیح می‌دهد.

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا شامگاه پنجشنبه از توافق تجاری تازه بین واشنگتن و لندن خبر داد.

او گفت: «این توافق بسیار خوبی برای هر ۲ کشور خواهد بود. بسیاری از کشور‌ها خواستار توافق با آمریکا هستند.»

«کر استارمر» نخست وزیر انگلیس نیز که به‌صورت تلفنی در این نشست حضور پیدا کرده بود، گفت: «این توافق برای هر ۲ کشور بزرگ است.» استارمر در ادامه از «تلاش‌های ترامپ برای رسیدن به این توافق» قدردانی کرد.

ترامپ پس از پایان یافتن سخنان استارمر ادعا کرد: «انگلیس و آمریکا سال‌هاست که برای رسیدن به توافق تلاش کردند. اما اکنون توانستیم به توافق برسیم.»

چین خواستار توافق است

رئیس جمهور آمریکا در پاسخ به سوالی درباره «توافقات تازه» مدعی شد: «به توافقات بی‌شماری نزدیک شده‌ایم. وزیر خزانه‌داری به‌زودی با چین دیدار خواهد کرد. چینی‌ها خواستار توافق هستند. همه کشور‌ها از آمریکا سوءاستفاده کرده‌اند، اکنون درحال انجام معاملات و توافقات عادلانه هستیم.»

او با اشاره به تصمیم انگلیس برای خروج از اتحادیه اروپا افزود: «تصمیم انگلیس برای خروج از اتحادیه اروپا درست بود. آنها اکنون می‌توانند با آمریکا تجارت کنند.»

ترامپ همچنین در پاسخ به سوالی گفت: «ما خواستار توافق با اروپا هستیم. اتحادیه اروپا با آمریکا بسیار بد رفتار کرده است. اما درحال تعامل با آنها هستیم. اتحادیه اروپا خواستار توافق با آمریکاست.»

رئیس‌جمهور آمریکا در پاسخ به سوالی درباره امکان کاهش تعرفه‌ها بر چین گفت: «باید دید. تعرفه‌ها از ۱۴۵ درصد کنونی بیشتر نخواهد شد. به‌نظر من با چین روابط خوبی خواهیم داشت. رابطه خوبی با رئیس‌جمهور چین دارم. به‌نظر من روابط خوبی با چین خواهیم داشت. من خواستار باز شدن بازار چین به روی آمریکا هستم.»

او افزود: «پیش از همه‌گیری کرونا به توافق خوبی با چین نزدیک شدیم. اما این توافق عملی نشد. چین از تعامل با آمریکا بیشتر از واشنگتن سود خواهد کرد.»

ترامپ تصریح کرد: «با توجه به عملکرد وزیر خزانه‌داری ممکن است با رئیس جمهور چین صحبت کنم.»

او افزود: «اکنون درحال استفاده از تعرفه‌ها به نفع آمریکا هستیم. به ۱۰ تریلیون سرمایه‌گذاری در آمریکا نزدیک شده‌ایم.»

ترامپ ادعا کرد: «مذاکرات با چین معنادار خواهد بود. آنها وادار به توافق با آمریکا هستند. تجارت آنها دچار آسیب شده است. چین بیش از یک تریلیون دلار از آمریکا کسب درآمد می‌کرد. اکنون این درآمد متوقف شده است. خواستار رقابت در بازار چین هستیم. این به آمریکا، جهان، چین و حتی روابط دوستانه با چین کمک خواهد کرد.»

شاید از چین بخواهیم در حل‌وفصل جنگ اوکراین کمک کند

او در پاسخ به سوالی درباره احتمال کمک چین برای «حل جنگ اوکراین و روسیه» افزود: «بله، چرا که نه. شاید از چین بخواهیم تا در حل این جنگ کمک کند. جنگ اوکراین یک حمام خون است. ویتکاف درحال مذاکره مکرر با هر ۲ کشور است. شانس خوبی برای حل آن داریم.»

ترامپ همچنین افزود: «ما به‌دنبال حل‌وفصل موضوع با ایران هستیم بدون اینکه موضوع به بمباران ایران ختم شود. من نمی‌خواهم این کشور را بمباران کنم. من می‌خواهم ایران کشور بسیار موفقی باشد.»

رئیس جمهور آمریکا در دفاع از سیاست‌های اقتصادی خود که خشم شهروندان این کشور را برانگیخته است، ادعا کرد: «تعرفه‌ها به درستی درک نمی‌شوند. قیمت سوخت و اقلام اسلامی و حتی تخم مرغ کاهش یافته است.»

او افزود: «از روز اول که به کاخ سفید بازگشتم بسیاری بابت قیمت تخم مرغ از من انتقاد کردند. اما اکنون به قیمت اقلام اساسی نگاه کنید، همه چیز کاهش پیدا کرده است. حتی قیمت نفت کاهش پیدا کرده است.»

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۰ تير
امروز جمعه ۲۰ تير
امروز جمعه ۲۰ تير
امروز جمعه ۲۰ تير