تیتر امروز

خروج از NPT به نفع کیست؛ ایران یا اسرائیل؟/ مذاکره مستقیم با آمریکا تنها راه‌حل رفع تحریم؟/ دست ایران پر است، وضع بدتر نمی‌شود
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

خروج از NPT به نفع کیست؛ ایران یا اسرائیل؟/ مذاکره مستقیم با آمریکا تنها راه‌حل رفع تحریم؟/ دست ایران پر است، وضع بدتر نمی‌شود

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
جواد امام: تندروها فکر می‌کنند با انداختن یک چفیه بر دوش خود، انقلابی می‌شوند/ نیروهای بازداشت شده به خاطر جاسوسی، اعضای جبهه اصلاحات بودند؟/ جواد لاریجانی به خاطر عدم صلاحیت امنیتی از دستگاه دیپلماسی اخراج شد/ برای صدا و سیما با تئوری آغل‌سازی و فحاشی به یک جریان سیاسی، هیچ شأنی باقی نمانده
بررسی بیانیه اخیر اصلاح‌طلبان، سرمایه‌های اجتماعی نادیده گرفته شده و جایگاه تندروها در گفت و گو با سخنگوی جبهه اصلاحات

جواد امام: تندروها فکر می‌کنند با انداختن یک چفیه بر دوش خود، انقلابی می‌شوند/ نیروهای بازداشت شده به خاطر جاسوسی، اعضای جبهه اصلاحات بودند؟/ جواد لاریجانی به خاطر عدم صلاحیت امنیتی از دستگاه دیپلماسی اخراج شد/ برای صدا و سیما با تئوری آغل‌سازی و فحاشی به یک جریان سیاسی، هیچ شأنی باقی نمانده

در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های «میدان پاستور» میزبان جواد امام، سخنگوی جبهه اصلاحات ایران و دبیرکل مجمع ایثارگران اصلاح‌طلب بودیم. او معتقد است که نیروهای امنیتی باید به خاطر غافلگیری در تجاوز...
با اعلام آکسیوس

زمان دور ششم مذاکرات ایران و آمریکا مشخص شد

پایگاه خبری آکسیوس از مشخص شدن زمان برگزاری دور ششم مذاکرات هسته‌ای بین ایران و آمریکا خبر داد و نوشت: دور ششم مذاکرات آخر هفته جاری میلادی (شنبه-یکشنبه هفته آتی) در خاورمیانه برگزار خواهد شد.

کد خبر: ۱۸۵۲۹۴
۱۲:۲۰ - ۱۴ خرداد ۱۴۰۴

زمان دور ششم مذاکرات ایران و آمریکا مشخص شد

دیدارنیوز: تارنمای خبری آمریکایی آکسیوس در گزارشی، زمان برگزاری دور ششم مذاکرات بین تهران و واشنگتن را اعلام کرد.

آکسیوس به نقل از منابع مدعی شد که دور ششم مذاکرات هسته‌ای بین استیو ویتکاف، فرستاده ویژه دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا و عباس عراقچی، وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران آخر هفته جاری میلادی (شنبه-یکشنبه هفته آتی) در خاورمیانه برگزار خواهد شد.

این تارنمای خبری در گزارش خود که تحت عنوان «ایران می‌تواند کنسرسیوم هسته‌ای را در خاک خود بپذیرد»، به نقل از یک مقام ارشد ایرانی مدعی شد که «تهران مادامی که کنسرسیوم منطقه‌ای غنی‌سازی اورانیوم در خاک ایران باشد، از توافقی هسته‌ای با آمریکا بر پایه این پیشنهاد استقبال می‌کند.»

آکسیوس به نقل از وی ادامه داد: اگر کنسرسیوم در داخل خاک ایران فعالیت کند، می‌تواند قابل تامل باشد. با این حال، در صورت استقرار آن خارج از مرز‌های کشور، قطعا محکوم به شکست است.

عراقچی در مدت زمان حضور در قاهره، پایتخت مصر با برنامه «لقاء خاص» شبکه القاهره الاخباریه با تاکید بر اینکه مذاکرات ایران و آمریکا آسان نیست، گفت: در دور گذشته، زمانی که با گروه ۱+۵ مذاکره می‌کردیم، این مذاکرات بیش از دو سال به طول انجامید؛ بنابراین نمی‌توان انتظار داشت که فقط طی پنج دور مذاکره، به توافق برسیم. البته در حال حاضر اختلافات زیادی بین ما وجود دارد که برخی از آنها، اختلافات اصولی هستند.

وی ادامه داد: اما این به معنای آن نیست که رسیدن به توافق غیرممکن است. اگر آمریکا از خواسته‌های غیرمنطقی و غیرعملی خود دست بردارد و واقعیت برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز ایران را به‌درستی درک کند، آن‌گاه ما آماده توافق هستیم. اما اگر آمریکا قصد دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز ما را مختل کند، قطعاً ما آماده پذیرش چنین چیزی نیستیم و این نیز قابل تحقق نخواهد بود.

عراقچی با اشاره به خطوط قرمز مشخص و صریح ایران گفت: موضوع غنی‌سازی اورانیوم برای ما یک دستاورد علمی است که به‌وسیله دانشمندان ما حاصل شده و نمی‌توانیم از این موضوع صرف‌نظر کنیم.

منبع: مهر
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۴
0
0
مذاکرات تحت هر شرایطی باید انجام شود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۴
0
0
خدا لعنتتون کنه چرا انقدر روی حرف خودتون پافشاری میکنید بابا یه کم کوتاه بیاید بزارید مردم یه کم نفس بکشن دلشون خوش بشه انقدر غد بازی آخرو عاقبتش فقط نابودی کشور و مردمه آخه غنی سازی که باعث نابودی و فقر مردمه به چه دردی میخوره خدا همتونو نابود کنه.شماکه میگید حرف حرف ماست چرا اصلا از اول رفتید مذاکره الکی مردمو امیدوار کردید بعد هی میگید آمریکا باید کوتاه بیاد خب چرا شما کوتاه نمیاید این ایرانه که تحریمه و باید با قدرتای اول دنیا کنار بیاد تا تحریما برداشته بشه مگه اونا احتیاجی به ایران دارن که کوتاه بیان.
امروز پنجشنبه ۱۳ شهريور
امروز پنجشنبه ۱۳ شهريور
امروز پنجشنبه ۱۳ شهريور
امروز پنجشنبه ۱۳ شهريور