تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

رویکرد خصمانه مقامات دولت «ترامپ» علیه ایران

مشاوران دولت قبلی آمریکا همچنان معتقدند که سیاست‌های دونالد ترامپ در قبال ایران مفید بوده و دولت بایدن با کاستن از فشارها تاثیر آن اقدامات را بی‌اثر کرده است.

کد خبر: ۱۲۲۲۱۱
۱۳:۱۹ - ۲۷ بهمن ۱۴۰۰

رویکرد خصمانه مقامات دولت «ترامپ» علیه ایران

دیدارنیوز: درحالی‌که بسیاری از مقامات پیشین و کنونی آمریکا به شکست فشار‌ها بر ایران اذعان دارند، یکی از مشاوران دولت ترامپ ضمن مخالفت با احیای برجام خواستار اجرای سیاست “فشار طاقت‌فرسا” علیه ایران شد.

همزمان با دور هشتم مذاکرات وین برای رفع تحریم‌های آمریکا علیه ایران و بازگشت واشنگتن به برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) برخی افراد در دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین آمریکا همچنان تلاش می‌کنند تا بر روند این رایزنی‌ها تاثیر بگذارند و مانع از لغو تحریم‌های ایران شوند.

این در حالی است که بسیاری از مقامات پیشین و کنونی آمریکا اذعان دارند که سیاست “فشار حداکثری” دولت ترامپ علیه ایران شکست خورده و حتی نتیجه عکس داده است.

بنابر گزاش شبکه خبری سی‌بی‌ان، لِن خودورکوفسکی یکی از مشاوران ارشد نماینده ویژه دولت ترامپ در امور ایران گفته است که کارزار فشار حداکثری دقیقاً آنچه لازم بوده را علیه ایران اجرا کرده است.

وی در گفتگو با سی‌بی‌ان نیوز مدعی شد، اما دولت بایدن از زمان روی کار آمدن خود سیاست کاهش تحریم‌های ایران را اجرا کرده که پیامی اشتباهی به ایرانیان ارسال کرده است و آن‌ها را به جایی رساند که اکنون در آن قرار دارند.

این مقام پیشین آمریکایی در ادامه گفت: بنابراین دولت بایدن به ایران، فضای مورد نیاز و پوشش مورد نیاز برای رسیدن به جایگاه فعلی‌شان را ارائه کرده است و اهرمی را که تا آغاز دولت بایدن به هیچ عنوان در اختیار نداشتند نیز به آن‌ها داده است.

خودورکوفسکی همچنین ضمن ابراز مخالفت با احیای برجام افزود: از نظر من تنها راه معکوس کردن پیشرفت‌هایی که ایران امروز در اختیار دارد، این است که فشار حداکثری به “فشار طاقت‌فرسا” تبدیل شود. این، به‌طور دقیق پیام درستی را درباره آنچه ما قابل قبول می‌دانیم، ارسال می‌کند.

همچنین یک مقام دیگر دولت دونالد ترامپ در گفتگو با سی‌بی‌ان نیوز خواستار اتخاذ رویکرد خصمانه‌تری علیه ایران شد و ادعا کرد که ایران سابقه تقلب در قرارداد‌های خود با ایالات متحده را دارد و ممکن است مسیر دیپلماسی دیگر کارساز نباشد.

الی کوهانیم، معاون پیشین نماینده ویژه دولت آمریکا در مبارزه با یهودستیزی در این باره گفت، واشنگتن باید به ایران نشان دهد که خطوط قرمزی وجود دارد که اگر از آن‌ها عبور کند و دست از تمایل خود برای دستیابی به سلاح هسته‌ای برندارند، با عواقب نظامی مواجه خواهد شد!

دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا در بهار ۹۷ علی‌رغم مخالفت جامعه جهانی و پایبندی کامل ایران به تعهداتش در برجام، به‌طور یک‌جانبه از این توافق خارج شد و با زیر پا گذاشتن تعهدات خود تحریم‌ها علیه ایران را بازگرداند.

اکنون در حالی برخی مقامات دولت او ادعای تلاش ایران برای دستیابی به سلاح هسته‌ای را تکرار می‌کنند که جمهوری اسلامی ایران بار‌ها بر ماهیت کاملا صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای کشورمان تاکید کرده و یادآور شده است که سلاح هسته‌ای هیچ جایی در دکترین دفاعی ایران ندارد.

همچنین آژانس بین‌المللی انرژی اتمی همواره صلح‌آمیز بودن فعالیت‌های هسته‌ای ایران را در گزارشات خود مورد تائید قرار داده است.

منبع: ایسنا
برچسب ها: آمریکا ایران
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی