تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

کاخ سفید: از تعامل مستقیم با ایران حمایت می‌کنیم

سخنگوی کاخ سفید با بیان اینکه "تمرکز ما روی حصول توافق با ایران قرار دارد" تصریح کرد: ما از فرصت تعامل مستقیم با ایران حمایت می‌کنیم.

کد خبر: ۱۲۲۲۷۷
۰۹:۵۶ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۰

کاخ سفید از تعامل مستقیم با ایران حمایت می‌کنیم

دیدارنیوز ـ جن ساکی سخنگوی کاخ سفید در نشست خبری هفتگی خود در پاسخ به سوالی درباره روند مذاکرات رفع تحریم‌های ایران که باحضور غیرمستقیم آمریکا در وین، پایتخت اتریش در جریان است، گفت: ما هنوز در دور هشتم مذاکرات هستیم. تمرکز ما همچنان روی توافق با ایران قرار دارد، توافقی که به نگرانی‌های اصلی تمامی طرف‌ها رسیدگی کند.

بنابر گزارش وب سایت کاخ سفید، وی افزود: همان طور که بار‌ها در گذشته گفته ایم، ما از فرصت تعامل مستقیم با ایران حمایت می‌کنیم. اما اگر در هفته‌های پیش رو به توافق نرسیم، ادامه پیشرفت‌های هسته‌ای ایران به گونه‌ای است که بازگشت به برجام را برای ما غیر ممکن می‌کند.

جن ساکی همچنین گفت: این در حالی است که در برجام برنامه هسته‌ای ایران محدود شده و تحت نظارت کامل بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی قرار داشت. از زمانی که رئیس جمهور قبلی حضور ما در توافق را کنار گذاشت، ایران نیز برنامه هسته‌ای اش را سرعت ببخشید و همکاری اش (با آژانس) را کاهش داد. اکنون به همین دلیل است که ما در مذاکرات هستیم.

سخنگوی کاخ سفید در ادامه گفت: ما همچنان در مذاکرات وین تعامل داریم، اما رئیس جمهور بایدن از یک تیم خواسته است تا گزینه‌های دیگر را آماده کنند تا در صورت لزوم آن‌ها را بررسی کند.

به گزارش ایسنا، علی باقری رئیس هیات مذاکره کننده ایران در وین، شب گذشته در صفحه توئیتر خود درباره آخرین تحولات در این رایزنی‌ها نوشت: پی از هفته‌ها مذاکرات فشرده، بیش از هر زمان به توافق نزدیک شده‌ایم، اما تا وقتی درباره همه‌چیز توافق نشده باشد، درباره هیچ چیز توافق نشده است.

وی افزود: واقع‌بینی، خودداری از زیاده‌خواهی و توجه به تجربه ۴ سال گذشته لازمه تحقق این هدف است. زمان تصمیم‌گیری طرف‌های مذاکراتی ما فرا رسیده است.

منبع: ایسنا
برچسب ها: برجام امریکا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها