تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
در جلسه امروز هیئت دولت صورت گرفت

پتروشیمی میانکاله/ درخواست پزشکیان برای برخورد و محاکمه خاطیان

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری ضمن دستور توقف هر گونه عملیات برای تأسیس مجتمع پتروشیمی در منطقه میانکاله، بر ضرورت برخورد و محاکمه با خاطیان تأکید کرد.

کد خبر: ۱۸۳۲۶۸
۱۴:۰۳ - ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴

پتروشیمی میانکاله/ درخواست پزشکیان برای برخورد و محاکمه خاطیان

دیدارنیوز: رئیس جمهور در واکنش به گزارش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست درباره تلاش مجدد برای تأسیس مجتمع پتروشیمی در منطقه میانکاله، در جلسه هیئت دولت، بلافاصله در گفت‌وگوی تلفنی با استاندار مازندران، ضمن دستور توقف هر گونه عملیات در این زمینه، بر ضرورت برخورد و محاکمه با خاطیان تأکید کرد.

جلسه هیئت دولت صبح امروز چهارشنبه با حضور مسعود پزشکیان برگزار شد و در این جلسه وزیر نفت گزارشی از برگزاری همایش سرمایه‌گذاری در صنعت نفت با حضور شرکت‌های داخلی و خارجی و تعامل مثبت با کشور‌های همسایه ارائه کرد.

بر اساس این گزارش وزارت نفت ۱۳۵ میلیارد دلار پروژه آماده برای عرضه به سرمایه‌گذاران مهیا کرده و زمان عقد قرارداد‌های نفتی را از متوسط ۳۹ ماه به ۵ ماه تقلیل داده است.

در این جلسه همچنین رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، گزارش مفصلی درباره آخرین وضعیت منطقه میانکاله و تلاش مجددی که برای تاسیس مجتمع پتروشیمی در آن آغاز شده، ارائه کرد که رئیس جمهور پس از این گزارش بلافاصله در گفت‌وگویی تلفنی با استاندار مازندران، ضمن صدور دستور توقف هرگونه عملیات در زمینه احداث پتروشیمی میانکاله تأکید کرد که باید با کسانی که برخلاف سیاست‌های کلی ابلاغی مقام معظم رهبری، زمینه تخریب محیط زیست این منطقه را فراهم کرده‌اند، برخورد شده و خاطیان محاکمه شوند.

در جلسه امروز همچنین مطرح شد که تا به حال ۳۵۰ مگاوات پنل خورشیدی مناسب برای نصب روی ساختمان‌ها وارد شده و آماده تحویل و نصب در ادارات و مراکز دولتی است.

در این جلسه همچنین موضوع تخصیص اعتبار به منظور ارتقای سطح آمادگی و افزایش توان پاسخگویی جمعیت هلال احمر تا مبلغ ۳۰ هزار میلیارد ریال از محل بند (م) ماده ۲۸ قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم مقررات مالی دولت به تصویب رسید.

در ادامه تعدادی دیگر از آیین‌نامه‌های مربوط به برنامه هفتم پیشرفت نیز بررسی و تصویب شد.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر