تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

پزشکیان: اگر اسرائیل در رفتارش تجدید نظر کند، ممکن است در شدت پاسخ ما اثر داشته باشد

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری در جلسه هیات دولت با بیان اینکه اگر اسرائیل در رفتار خود تجدید نظر کند، آتش بس را بپذیرد و دست از کشتار مردم مظلوم و بیگناه منطقه بردارد ممکن است در نوع و شدت پاسخ ما اثر داشته باشد، گفت: امروز همه کشور‌های منطقه به باور و یقین رسیده‌اند که ایران بدنبال استقرار صلح و ثبات و اسرائیل بدنبال تشدید بحران و جنگ در منطقه است.

کد خبر: ۱۷۴۹۷۳
۱۹:۳۵ - ۱۳ آبان ۱۴۰۳

پزشکیان: ایران عامل صلح و اسرائیل عامل جنگ است

دیدارنیوز: رئیس جمهور ضمن انتقاد از رویکرد ریاکارانه آمریکا و کشور‌های اروپایی در قبال بحران خودساخته در منطقه، تصریح کرد‌: امروز همه کشور‌های منطقه به باور و یقین رسیده‌اند که جمهوری اسلامی ایران بدنبال استقرار صلح و ثبات و رژیم صهیونیستی بدنبال تشدید بحران و جنگ در منطقه است.

مسعود پزشکیان در جلسه عصر امروز یکشنبه هیئت دولت، ضمن گرامیداشت ۱۳ آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، با بیان اینکه همه ارزش‌های ملی ملت و انقلاب اسلامی ما در ظلم ستیزی، استقلال طلبی، حق خواهی و در عین حال نوع دوستی و صلح طلبی در این روز تجمیع شده است، افزود: ما هیچ گاه آغازگر جنگ نبوده‌ایم و هیچ کشوری را به جنگ توصیه نکرده‌ایم، این آمریکا بوده است که همواره در نقاط مختلف جهان از جمله منطقه ما جنگ افروزی کرده و امروز نیز با پشتیبانی از رژیم صهیونیستی آتش جنگ در منطقه را شعله ور نگه داشته است.

رئیس جمهور در ادامه به اقدامات جنایتکارانه و تجاوزگرانه رژیم صهیونیستی به منظور دامن زدن به جنگ و خونریزی و درگیری در منطقه اشاره کرد و گفت: این رژیم صهیونیستی بود که با ترور شهید هنیه در نخستین روز شروع به کار دولت ما بدنبال جنگ افروزی بود و حتی برغم خویشتنداری ما به توصیه برخی کشور‌ها و به امید برقراری آتش بس و توقف کشتار زنان و کودکان بیگناه، به جنایات خود شدت بخشید و دامنه تجاوزگری و جنایتکاری خود را به لبنان گسترش داد.

پزشکیان ضمن انتقاد از رویکرد ریاکارانه آمریکا و کشور‌های اروپایی در قبال بحران خودساخته در منطقه، با بیان اینکه اگر این کشور‌ها حقیقتا خواهان جنگ و خونریزی نیستند، چرا قطعنامه‌های پیشنهادی آتش بس را وتو می‌کنند؟ تصریح کرد‌: امروز همه کشور‌های منطقه به باور و یقین رسیده‌اند که جمهوری اسلامی ایران بدنبال استقرار صلح و ثبات در منطقه است و این رژیم صهیونیستی است که با حمایت امریکا و کشور‌های غربی تشدید بحران و جنگ را دنبال می‌کند.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران به هیچ وجه تجاوز به حریم و امنیت خود را بی‌پاسخ نخواهد گذاشت، خطاب به سران رژیم صهیونیستی گفت‌: آن‌ها به خوبی می‌دانند که در صورت ارتکاب هرگونه خطایی بر علیه جمهوری اسلامی ایران پاسخی دندان شکن دریافت خواهند کرد، گرچه اگر در رفتار خود تجدید نظر کنند، آتش بس را بپذیرند و دست از کشت و کشتار مردم مظلوم و بیگناه منطقه بردارند ممکن است در نوع و شدت پاسخ ما اثر داشته باشد.

پزشکیان رفتار مدعیان حقوق بشر در قبال کشتار هزاران زن و کودک مظلوم و بیگناه در غزه و لبنان توسط رژیم صهیونیستی را ننگین و شرم آور توصیف کرد و افزود: ما هیچگاه بر سر زنان و کودکان هیچ کشوری بمب و موشک نریخته‌ایم و هیچ مردمی را از آب و غذا و دارو محروم نکرده‌ایم، اما آن‌ها همه این جنایات ضد بشری را مرتکب شده‌اند و بی‌آنکه شرم کنند ایران را به اتهامات واهی متهم می‌کنند تا بلکه ملت‌ها را مجبور کنند تا از خواسته‌های آنان تبعیت کنند، در حالیکه این خیالی باطل است و آزادگان جهان هیچگاه در مقابل ظلم سر خم نکرده و نخواهند کرد.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود در این مراسم با اشاره به سفر اخیر خود به شهر مقدس قم و دیدار با آیات عظام سبحانی، نوری همدانی، جوادی آملی، مکارم شیرازی و شبیری زنجانی گفت‌: در این دیدار‌ها مراجع عظام تقلید از رویکرد وفاق محور و مجموع عملکرد دولت رضایت داشتند و ما را به تلاش برای کاهش مشکلات معیشتی و جلب رضایتمندی مردم در تعامل و همکاری با دیگر نهاد‌های حاکمیتی توصیه فرمودند که قطعا دولت با تمام توان در این مسیر حرکت خواهد کرد و به یاری خدای متعال در عمل آن را تحقق خواهد بخشید.

در جلسه امروز هیئت دولت با حضور مسعود پزشکیان همچنین استانداران بوشهر و مرکزی معرفی شدند.

بر این اساس با معرفی وزیر کشور و با تصویب اعضای هیئت دولت، ارسلان زارع به عنوان استاندار بوشهر و مهدی زندیه وکیلی به عنوان استاندار استان مرکزی منصوب شدند.

پزشکیان ضمن تبریک انتصاب استانداران بوشهر و مرکزی، رضایتمندی مردم را اصلی اساسی در عملکرد و اقدامات دولت عنوان و استانداران جدید را به تقویت وفاق و همدلی، تلاش برای محرومیت‌زدایی، ایجاد توسعه متوازن با درنظر گرفتن منابع و ظرفیت‌های موجود استان و توجه به حفظ محیط زیست و همچنین بهره‌گیری از صنایع و تکنولوژی‌های متناسب با اقلیم در رشد و پیشرفت استان‌های مربوطه توصیه کرد.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها