تیتر امروز

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود
دیدار روند لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع را بررسی کرد

برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود

لایحه پر سر و صدای مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع پس از سر و صدا‌های زیاد از بهارستان به سمت پاستور برگشت، لایحه‌ای که با امضای رئیس جمهور به مجلس رفت، اما ماندنی نشد.
تقی آزاد ارمکی: حال جامعه ایران خوب نیست/ ریشه اینکه برخی برای ترامپ در داخل کف زدند در سرخوردگی است/ در این کشور تصمیم گرفتیم که مردم را نبینیم و فقط به نیروهای خودمان فکر کنیم
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک جامعه‌شناس

تقی آزاد ارمکی: حال جامعه ایران خوب نیست/ ریشه اینکه برخی برای ترامپ در داخل کف زدند در سرخوردگی است/ در این کشور تصمیم گرفتیم که مردم را نبینیم و فقط به نیروهای خودمان فکر کنیم

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ «تقی آزاد ارمکی»، استاد جامعه‌شناس و رئیس پیشین دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران رفته و مسائل مهم و روز سپهر سیاست و اجتماع در ایران را مورد ارزیابی قرار...
جلسه امروز هیئت دولت با حضور پزشکیان

تعطیلی، چاره مشکل کم‌آبی نیست/ توافق برای استرداد لایحه جنجالی

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری در جلسه هیات دولت گفت که تعطیلی پاک کردن صورت مسئله است و چاره مشکل کم‌آبی در کشور نیست.

کد خبر: ۱۸۷۹۴۳
۱۵:۱۷ - ۰۸ مرداد ۱۴۰۴

تعطیلی، چاره مشکل کم‌آبی نیست/ توافق برای استرداد لایحه جنجالی

دیدارنیوز: رئیس جمهور گفت: باید تلاش کنیم با فرهنگ‌سازی، برگزاری جلسات هم‌فکری و اطلاع‌رسانی موثر، همراهی و همکاری همه بخش‌ها و از جمله مردم را جلب و مصرف آب را مدیریت نماییم تا از بحران عبور کنیم؛ تعطیلی پاک کردن صورت مسئله است و چاره مشکل کم‌آبی نیست.

نود و نهمین جلسه هیئت دولت صبح امروز چهارشنبه ۸ مرداد با حضور مسعود پزشکیان تشکیل شد.

در این جلسه علاوه بر طرح موارد اجرایی دستگاه‌ها توسط اعضا، رئیس سازمان اداری و استخدامی گزارش مبسوطی از آخرین نظرات و دیدگاه‌های وزارتخانه‌های صنعت، معدن و تجارت، نیرو و سازمان برنامه بودجه درباره پیشنهاد مطرح در جلسه امروز، با موضوع تعطیلی روز‌های چهارشنبه یا تعطیلی یک هفته‌ای در طول تابستان، ارائه کرد.

این گزارش از سوی اعضای دولت مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و اعلام شد که بر اساس اطلاعات جمع‌آوری شده و پیش‌بینی‌های صورت گرفته، این تعطیلی‌ها می‌تواند پیامد‌هایی برای بخش‌های اقتصادی به دنبال داشته باشد.

رئیس جمهور در همین رابطه با تاکید بر اینکه موافق چنین پیامد‌هایی نیستم، اظهار داشت: باید تلاش کنیم با فرهنگ‌سازی، برگزاری جلسات هم‌فکری و اطلاع‌رسانی موثر، همراهی و همکاری همه بخش‌ها و از جمله مردم را جلب و مصرف را مدیریت نماییم تا از بحران عبور کنیم؛ تعطیلی پاک کردن صورت مسئله است و چاره مشکل کم‌آبی نیست.

پزشکیان افزود: باید علاوه بر رسانه‌ها و به خصوص صدا و سیما، همه دستگاه‌های دولتی و حاکمیتی و نیز تشکل‌ها و بخش‌های غیردولتی و مردمی را به میدان بیاوریم. جلسات را به شکل موضوعی و منطقه‌ای و با حضور مسئولان محلی، معتمدین و تشکل‌های منطقه‌ای برگزار کنید و مسئولیت‌های هر بخشی در راستای مدیریت مصرف به شکل دقیق تعریف و تعیین شود. باید همه مصرف‌کنندگان آب کاملا در جریان جزئیات تنش آبی قرار گیرند تا به شکل ملموس دریابند که اگر مصرف بر همین مبنا ادامه یابد، با بحران جدی مواجه خواهیم شد.

در جلسه امروز همچنین اعضای دولت، بعد از بحث و تبادل نظر، با اکثریت قریب به اتفاق آرا، تصمیم به استرداد لایحه ۲ فوریتی «انتشار محتوای خلاف واقع» از مجلس شورای اسلامی گرفتند و مقرر شد اقدامات لازم برای استرداد این لایحه انجام شود.

گزارش وزیر آموزش و پرورش از موفقیت‌های بی‌نظیر دانش‌آموزان المپیادی در مسابقات مختلف جهانی و گزارش رئیس کل بانک مرکزی از ساماندهی کفایت سرمایه و رفع مشکلات بانک‌ها در این زمینه نیز در جلسه امروز ارائه شد.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد