تیتر امروز

پیشنهاد مذاکره جامع با آمریکا/ باقی: لایحه جدید دولت، خفقان و انسداد/ تهدید ۳ کشور اروپایی برای فعال‌شدن مکانیسم ماشه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پیشنهاد مذاکره جامع با آمریکا/ باقی: لایحه جدید دولت، خفقان و انسداد/ تهدید ۳ کشور اروپایی برای فعال‌شدن مکانیسم ماشه

این صد و دوازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
محمد درویش: ۸۰ درصد آب در تهران صرف شرب می‌شود، نه کشاورزی/مدال برنز فرونشست زمین، نصیب ایران شد/ ورود فاضلاب مشهد به زمین‌های کشاورزی کشور را درگیر سونامی سرطان کرده
بررسی و تحلیل پیدایش بحران آب در کشور با کارشناس ارشد محیط زیست

محمد درویش: ۸۰ درصد آب در تهران صرف شرب می‌شود، نه کشاورزی/مدال برنز فرونشست زمین، نصیب ایران شد/ ورود فاضلاب مشهد به زمین‌های کشاورزی کشور را درگیر سونامی سرطان کرده

محمد درویش نامی آشنا برای دوست داران و طرفداران محیط زیست است اما به دلیل اظهارنظرهایش درباره وضعیت محیط زیست در کشور به چهره مردمی تبدیل شده است، او مهمان هفتمین سری از برنامه تیتر بود.
ریال دیجیتال؛ انقلابی در پرداخت‌ها/ تب پمپ آب، گرانی تا ۴۰ درصد!/ کاسبی تازه با اخراج اتباع
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ریال دیجیتال؛ انقلابی در پرداخت‌ها/ تب پمپ آب، گرانی تا ۴۰ درصد!/ کاسبی تازه با اخراج اتباع

این بیستمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
مهاجرانی می‌گوید وزیر میراث فرهنگی برای تعطیلی یک هفته‌ای پیشنهادی مطرح کرده بود

سخنگوی دولت: چهارشنبه تعطیل نیست/ رئیس‌جمهور سمت مردم می‌ایستد

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت اعلام کرد که روز چهارشنبه تعطیل نیست و مدعی شد که لایحه دولت برای فضای مجازی مانع آزادی بیان نیست.

کد خبر: ۱۸۷۸۴۰
۱۷:۲۲ - ۰۶ مرداد ۱۴۰۴

سخنگوی دولت: چهارشنبه تعطیل نیست/ رئیس‌جمهور سمت مردم می‌ایستد

دیدارنیوز: سخنگوی دولت گفت: هدف از لایحه «مقابله با انتشار محتوای خبری خلاف واقع در فضای مجازی» این است که آرامش روانی مردم حفظ شود و از انتشار اخبار جعلی و دروغ جلوگیری کند و در راستای دسترسی آزاد به اطلاعات اقدام کند و هیچ مانعی برای آزادی بیان نیست.

به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، فاطمه مهاجرانی درباره لایحه دو فوریتی مقابله با انتشار محتوای خبری خلاف واقع در فضای مجازی و انتقادات نسبت به این لایحه گفت: پیرو اظهار نظر وزیر دادگستری از اصحاب رسانه دعوت می‌کنیم که این لایحه با دقت مطالعه شود. همچنین با توجه به اینکه لایحه، لایحه حقوقی است و به نوعی بار قضایی دارد، باید به‌دقت مورد مطالعه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه به طور حتم موضوعاتی از جنس انتقاد و پیشنهاد در آن به رسمیت شناخته شده و آزاد است، اظهار کرد: آن‌چیزی که مورد تاکید این لایحه ـ طبق اظهار نظر وزیر دادگستری ـ است توجه به اخبار جعلی و دروغ است که به روان جامعه آسیب می‌زند!

سخنگوی دولت افزود: این لایحه قرار است سکوها، گروه‌ها و کانال‌هایی را که ۹۰ هزار عضو به بالا داشته باشد یعنی ۹۰ k به بالا را داشته باشد را در بر بگیرد، در واقع پایین‌تر از این عدد مشمول این لایحه نمی‌شود، در عین حال شورای اطلاع رسانی وظیفه دارد جلساتی را در این زمینه برگزار و نظرات را دریافت کند.

مهاجرانی تاکید کرد: هدف از این لایحه این است که آرامش روانی مردم حفظ شود و از انتشار اخبار جعلی و دروغ جلوگیری کند و در راستای دسترسی آزاد به اطلاعات اقدام کند و هیچ مانعی برای آزادی بیان نیست.

وی یادآور شد: اصول قانون اساسی از جمله اصول ۳، ۲، ۷، ۹ و ۱۵۶ است، به موضوع آزادی بیان کاملا احترام می‌گذارد و تنها موضوع آن اخبار غیرواقعی و شایعه است.

سخنگوی دولت در پاسخ به سوالی مبنی براینکه امروز برخی رسانه‌ها به نقل از یک منبع آگاه اعلام کرده بودند که رئیس‌جمهور موافقت کرده است که در صورت اجماع نخبگان، لایحه پس گرفته شود، آیا این خبر را تائید می‌کنید؟ گفت: رفتار پزشکیان به عنوان رئیس جمهور نشان داده که هر زمان موضوعی را در راستای منافع واقعی مردم تشخیص داد، سمت مردم ایستاده؛ لذا در این قضیه هم سمت مردم می‌ایستد.

مهاجرانی اظهار کرد: حتما این لایحه نیاز به کار کارشناسی دارد از نظر این که افراد بدانند که بند‌های این لایحه و هدف آن چیست. اما این که رئیس جمهور این جمله را گفته باشد یا نه من باید دوباره بررسی کنم. اما در مورد سابقه رفتار ایشان می‌توانیم مُهر تایید بزنیم.

وی درباره تعطیلی روز چهارشنبه گفت: چهارشنبه تعطیل نیست. در جلسه روز یکشنبه هیات دولت این موضوع مطرح شد. ضمن آنکه وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برای تعطیلی یک هفته‌ای در راستای نشاط اجتماعی پیشنهادی مطرح کرده بود و قرار شد دو موضوع با یکدیگر بررسی شود و در جلسه روز چهارشنبه به جمع بندی برسد، حتما اگر خبری باشد از طریق رسانه‌ها اعلام می‌شود.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۶ مرداد
امروز دوشنبه ۰۶ مرداد
امروز دوشنبه ۰۶ مرداد
امروز دوشنبه ۰۶ مرداد