تیتر امروز

گشوده شدن گره مذاکرات با گشودن سفارت آمریکا/ آغاز دوباره جنگ از زبان مشاور رهبری/ دعوت اصلاح‌طلبان برای بازگشت به مردم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

گشوده شدن گره مذاکرات با گشودن سفارت آمریکا/ آغاز دوباره جنگ از زبان مشاور رهبری/ دعوت اصلاح‌طلبان برای بازگشت به مردم

این صد و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
محبعلی: مناسبات متشنج تهران و واشنگتن بهبود پیدا کند، توافق در زنگه‌زور برای ما یک فرصت خواهد بود/ ارمنستان علاقه‌ای به نادیده انگاشتن منافع ایران ندارد/ سفر رئیس‌جمهور به ایروان به خوبی تنظیم شده باشد، باید آن را مهم و کمک‌کننده بدانیم
در گفت‌وگوی یک دیپلمات باسابقه با دیدارنیوز مطرح شد

محبعلی: مناسبات متشنج تهران و واشنگتن بهبود پیدا کند، توافق در زنگه‌زور برای ما یک فرصت خواهد بود/ ارمنستان علاقه‌ای به نادیده انگاشتن منافع ایران ندارد/ سفر رئیس‌جمهور به ایروان به خوبی تنظیم شده باشد، باید آن را مهم و کمک‌کننده بدانیم

چه توافق کریدور زنگه‌زور رخ می‌داد و چه نه؛ تا مادامی که مناسبات ما با واشنگتن دچار تشنج باشد، ما نخواهیم توانست از فرصت‌های ترانزیتی و تجاری خود در عرصه‌های مختلف به صورت جدی استفاده کنیم.
پیمان مولوی: مردم مقصر بحران‌های اقتصادی نیستند؛ ایران در مسیر «پاکستانیزه شدن» است
گفت‌وگوی «دیدار اقتصادی» با اقتصاددان و نویسنده کتاب رقص بازارها

پیمان مولوی: مردم مقصر بحران‌های اقتصادی نیستند؛ ایران در مسیر «پاکستانیزه شدن» است

در تازه‌ترین قسمت برنامه «گفت‌وگوی اقتصادی» دیدارنیوز، پیمان مولوی، اقتصاددان و نویسنده کتاب "رقص بازارها" و "اقتصاد برای همه"، با اشاره به چالش‌های جدی اقتصاد ایران، هشدار...
پزشکیان در دیدار با ایرانیان مقیم ارمنستان مطرح کرد

تعامل با دیگر کشور‌ها رمز اصلی رشد و پیشرفت است

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری در دیدار با ایرانیان مقیم ارمنستان گفت: تعامل و مراوده با دیگر کشور‌ها و ملت‌ها رمز اصلی رشد و پیشرفت است.

کد خبر: ۱۸۸۷۷۵
۱۹:۵۹ - ۲۷ مرداد ۱۴۰۴

تعامل با دیگر کشور‌ها رمز اصلی رشد و پیشرفت است

دیدارنیوز: رئیس جمهور قانع بودن به حق خود و چشم پوشیدن از تجاوز به حقوق دیگران بر پایه انصاف و عدالت را رمز دستیابی به سعادت در دنیا عنوان کرد و گفت: تعامل و ارتباط جهان ما را زیباتر و شادتر می‌کند و ما به همین منظور به کشور‌های همسایه و دیگر کشور‌ها سفر می‌کنیم تا روابط و تعاملات دوستانه را هر چه بیشتر گسترش دهیم.

مسعود پزشکیان عصر امروز دوشنبه ۲۷ مرداد، در ادامه برنامه‌های سفر به ارمنستان، در نشستی با ایرانیان مقیم این کشور با بیان اینکه هر قدر به دور خودمان دیوار بکشیم، فقط از قافله تمدن و پیشرفت عقب می‌مانیم، اظهار داشت: واقعه بعثت با همه اهمیت و ارزشی که دارد، مبدا تاریخ اسلام نیست، بلکه این واقعه هجرت است که مبدا تاریخ قرار گرفته است.

رئیس جمهور افزود: در تمام طول تاریخ مردمی توانستند رشد و پیشرفت کنند که حصار دور خود را پاره کرده و به دنبال دستاورد‌های جدید و مبادله توانمندی‌های خود با دیگران باشند. به گواه تاریخ، تمدن‌هایی که نتوانستند به خوبی با دیگران ارتباط و تعامل داشته باشند، عقب مانده و پیشرفت نکردند.

پزشکیان با بیان اینکه این قلب و عقل انسان است که آنچه را چشم می‌بیند تحلیل و فهم می‌کند، تصریح کرد: بینایی واقعی ربطی به برخورداری از چشم سالم ندارد؛ اگر چشم خوب ببیند، اما قلب و عقل انسان سیاه باشد، فهم و تحلیل مفیدی از آن حاصل نخواهد شد.

رئیس جمهور گفت: اینکه در حصار خودساخته بنشینیم و مرتب از این بگوییم که ما بهترین و پیشرفته‌ترین هستیم بگوییم، باعث پیشرفت و رشد ما نمی‌شود، بلکه این مراوده و تعامل با دیگران و تبادل تجربیات، توانمندی‌ها و دستاورد‌ها است که چرخ پیشرفت متقابل را به حرکت در می‌آورد. باید روابط را در وهله اول با همسایگان و کشور‌های نزدیک و در مرحله بعد با همه کشور‌های جهان توسعه داد و در تبادل تجربیات و توانمندی‌ها و دستاورد‌ها با دیگران به دنبال پیشرفت واقعی بود.

پزشکیان پیشرفت‌های چشمگیری علمی در جهان امروز را حاصل انباشت و تبادل تجربیات و توانمندی‌ها و دستاورد‌ها میان ملل و تمدن‌های مختلف دانست و خاطرنشان کرد: شکوفایی علم و دانش در جهان امروز نه حاصل تلاش‌های یک ملت و کشور، بلکه حاصل تعامل مردم و ملت‌های مختلف است.

رئیس جمهور با اشاره به سابقه چند هزار ساله و درهم تنیده روابط میان مردم ایران با مردم کشور‌های همسایه اظهار داشت: باید ارتباطات دوستانه و دیرین با همسایگان را به‌روز‌آوری کرده و بیش از همیشه رونق بخشیم تا همه از منافع این تعاملات و مراودات بهره‌مند شویم. کره‌ای که ما در آن زندگی می‌کنیم در مقایسه با جهان خلقت بسیار کوچک و عمر ما فرصت کوتاهی است که باید در آن به جای خشم و غارت و کشتار برای یکدیگر شادی و سعادت به ارمغان بیاوریم.

پزشکیان قانع بودن به حق خود و چشم پوشیدن از تجاوز به حقوق دیگران بر پایه انصاف و عدالت را رمز دستیابی به سعادت در دنیا عنوان کرد و افزود: تعامل و ارتباط جهان ما را زیباتر و شادتر می‌کند و ما به همین منظور به کشور‌های همسایه و دیگر کشور‌ها سفر می‌کنیم تا روابط و تعاملات دوستانه را هر چه بیشتر گسترش دهیم.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه نباید در زمینی که خانه همه ماست دعوا و جنگ به راه انداخت، تصریح کرد: اینکه عده‌ای زورگو با تکیه بر برخی دستاورد‌های حاصل از دانش، ابزار‌هایی برای تسلط بر دیگران بسازند و به عنوان مثال اینگونه به مردمی بی‌گناه و بی‌دفاع در غزه و فلسطین ظلم کنند، اوج نامردی و مایه شرمساری است. باید با تلاش جمعی مانع از تداوم این جنایت‌ها شویم.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۷ مرداد
امروز دوشنبه ۲۷ مرداد
امروز دوشنبه ۲۷ مرداد
امروز دوشنبه ۲۷ مرداد