تیتر امروز

معتمدی‌مهر: کودتای ۲۸ مرداد، سبب سلب مشروعیت از سلطنت پهلوی شد/ مهم‌ترین تاثیر کودتا به تاخیر انداختن فرآیند گذار به دموکراسی و توسعه در ایران بود/ جریان مشروطه‌خواه، بیش از آنکه مشروطه‌خواه باشد، پهلوی‌طلب است!/ رضا پهلوی، کودتا را نادیده گرفته و درباره آن حرف هم نمی‌زند!
در گفتگوی دیدارنیوز با عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران مطرح شد

معتمدی‌مهر: کودتای ۲۸ مرداد، سبب سلب مشروعیت از سلطنت پهلوی شد/ مهم‌ترین تاثیر کودتا به تاخیر انداختن فرآیند گذار به دموکراسی و توسعه در ایران بود/ جریان مشروطه‌خواه، بیش از آنکه مشروطه‌خواه باشد، پهلوی‌طلب است!/ رضا پهلوی، کودتا را نادیده گرفته و درباره آن حرف هم نمی‌زند!

یک عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران به دیدارنیوز، می‌گوید: «سلطنت‌طلبان، عمدتا در قبال این واقعیت تاریخی، سکوت می‌کنند. مهم‌ترین دلیل این امر هم این است که کودتای ۲۸ مرداد باعث شد تا سلطنت پهلوی...
گشوده شدن گره مذاکرات با گشودن سفارت آمریکا/ آغاز دوباره جنگ از زبان مشاور رهبری/ دعوت اصلاح‌طلبان برای بازگشت به مردم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

گشوده شدن گره مذاکرات با گشودن سفارت آمریکا/ آغاز دوباره جنگ از زبان مشاور رهبری/ دعوت اصلاح‌طلبان برای بازگشت به مردم

این صد و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شاید برخی از صحبت‌های من برداشت نادرستی داشتند

غضنفری: نگفتم پزشکیان با موساد همکاری می‌کند یا عامل اسرائیل است!

کامران غضنفری، نماینده مجلس انقلابی درباره ویدیوی جنجالی‌اش در ارتباط با رئیس‌جمهور گفت: من از همه خبرنگاران درخواست می‌کنم صحبت‌های من در آن ویدئو را کامل ببینند تا متوجه شوند که من درباره پزشکیان چنین نگفتم. من هرگز نگفتم که پزشکیان با موساد همکاری می‌کند یا عامل اسرائیل است.

کد خبر: ۱۸۸۸۴۰
۰۹:۲۰ - ۲۹ مرداد ۱۴۰۴

غضنفری: نگفتم پزشکیان با موساد همکاری می‌کند یا عامل اسرائیل است!

دیدارنیوز: کامران غضنفری، نماینده مجلس، گفت: متأسفانه برخی برای تخریب و حمله به اینجانب سخن من را تحریف کردند. البته شاید برخی از صحبت‌های من برداشت نادرستی داشتند، اما برخی هم سیاسی کاری کردند. اصلاح‌طلبان و مدعیان نواصولگرایی برای زدن من اقداماتی می‌کنند، اما نمی‌دانم این حواشی اخیر از سوی چه افراد یا نیرو‌هایی بوده است.

به تازگی از سوی کامران غضنفری، نماینده مجلس، ویدئویی منتشر شده است که در آن ویدئو نقد‌های صریحی را علیه مسعود پزشکیان مطرح می‌کند. این ویدئوی حدودا ۱۳ دقیقه‌ای با واکنش‌های زیادی همراه شد و عمده رسانه‌ها به نقل از او تیتر زدند که او گفته پزشکیان با موساد همکاری می‌کند. با غضنفری تماس گرفتیم تا ببینیم آیا واقعا منظورش چنین بوده است؟

کامران غضنفری در پاسخ به این پرسش به «نامه‌نیوز» گفت: «رسانه‌ها تیتر بیخود از قول من زده‌اند. من ۱۳ دقیقه حرف زده‌ام و هیچکس تا آخر آن ویدئو را ندیده است و صرفا یک تیتر تکراری را از روی دست هم کپی می‌کنند. من از همه خبرنگاران درخواست می‌کنم صحبت‌های من در آن ویدئو را کامل ببینند تا متوجه شوند که من درباره پزشکیان چنین نگفتم. من هرگز نگفتم که پزشکیان با موساد همکاری می‌کند یا عامل اسرائیل است».

او ادامه داد: «آن ویدئو در کانال ایتای من هست. تیتر‌هایی هم از صحبت‌هایم را زیر ویدئو گذاشتیم که مشخص می‌کند چه گفته‌ام. من در چهارده بند به نقد عملکرد دولت پرداختم. در بند چهاردهم گفتم عملکرد و مواضعی پزشکیان که در سیزده بند پیشین به آن اشاره کردم آیا در راستای منافع آمریکا و رژیم صهیونیستی نیست؟ گفتم که مقام معظم رهبری به مسئولان تأکید کرده‌اند که در راستای اهداف استکبار موضعی نگیرند و اقدامی نکنند. بر اساس سخن رهبر انقلاب از پزشکیان پرسیدم که مواضع و اقدامات‌تان در چنین مسیری نیست؟»

این نماینده مجلس همچنین بیان کرد: «متأسفانه برخی برای تخریب و حمله به اینجانب سخن من را تحریف کردند. البته شاید برخی از صحبت‌های من برداشت نادرستی داشتند، اما برخی هم سیاسی کاری کردند. اصلاح‌طلبان و مدعیان نواصولگرایی برای زدن من اقداماتی می‌کنند، اما نمی‌دانم این حواشی اخیر از سوی چه افراد یا نیرو‌هایی بوده است».

غضنفری در پایان گفت: «بار دیگر می‌گویم که همه ادعا‌ها را تکذیب می‌کنم و از همه می‌خواهم به اصل صحبت‌های من رجوع کنند و تحت تأثیر حواشی برخی رسانه‌ها قرار نگیرند. من نگفتم که پزشکیان عامل یا همکاری موساد و اسرائیل است».

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۹ مرداد
امروز چهارشنبه ۲۹ مرداد
امروز چهارشنبه ۲۹ مرداد
امروز چهارشنبه ۲۹ مرداد