تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
پژوهشگران اصالت آن را تایید کردند

کشف شهاب سنگ ۲۰۰ گرمی در اصفهان

اخیرا شهاب سنگ ۲۰۰ گرمی در اصفهان کشف شده و پژوهشگران اصالت آن را تایید کرده‌اند؛ گفته می‌شود مبدا این شهاب‌سنگ بین مریخ و اورانوس است.

کد خبر: ۱۸۳۱۲۶
۱۸:۳۷ - ۳۱ فروردين ۱۴۰۴

کشف شهاب سنگ ۲۰۰ گرمی در اصفهان

دیدارنیوز: به‌تازگی کشاورزان شهاب‌سنگی با وزن ۲۰۰ گرم را حوالی شهر مبارکه اصفهان کشف کرده‌اند. نکته قابل‌توجه اینکه دانشگاه صنعتی اصفهان پس از بررسی‌های علمی خود اصالت این شهاب سنگ را تأیید کرده است.

به نقل از دیجیاتو، «رئوف رحیم‌زاده»، کارشناس آزمایشگاه میکروسکوپ الکترونی دانشگاه صنعتی اصفهان، با اشاره به اینکه این شهاب سنگ با دقت علمی آزمایش شده، توضیح دده است این نمونه پس از ارزیابی در آزمایشگاه به‌طور قطعی به‌عنوان شهاب‌سنگ تأیید شده است.

مبدأ شهاب سنگ و ویژگی‌های ساختار آن

به گفته رحیم‌زاده، به نظر می‌رسد مبدأ این شهاب‌سنگ بین مریخ و اورانوس باشد. وی در ادامه افزود برخلاف باور عموم، شواهدی از فلزات گران‌قیمت مانند طلا یا نقره در شهاب‌سنگ‌ها یافت نمی‌شود و ارزش این اجرام بیشتر به‌دلیل مطالعات علمی و تحقیقاتی است.

رحیم‌زاده درباره ساختار این شهاب سنگ توضیح می‌دهد که از ترکیب عناصر سبک مانند سلیسیم و منیزیم همچنین عناصر سنگینی مانند آهن و نیکل تشکیل شده است. علاوه‌براین، حضور فاز‌های خاصی از برخی عناصر که در زمین یافت نمی‌شوند، از ویژگی‌های جالب این شهاب‌سنگ است.

یکی از این فازها، اکسید آهن حاوی نیکل است که براساس نظریات زمین‌شناسان ممکن است در اثر واکنش با آب‌های فرازمینی موجود در فضا ایجاد شده باشد.

این شهاب‌سنگ کنار سایر شواهد علمی، کشف مهمی در حوزه فضایی و علوم زمین شناخته می‌شود. کارشناسان توصیه می‌کنند درصورت برخورد با چنین نمونه‌هایی، افراد به‌جای مراجعه به افراد غیرمتخصص، برای بررسی اصالت آنها به مراکز علمی و دانشگاهی مراجعه کنند.

برچسب ها: شهاب سنگ اصفهان
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی