تیتر امروز

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با رئیس پیشین شورای شهر

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود

پسر ارشد آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئیس پیشین شورای شهر، محسن هاشمی مهمان برنامه «تیتر» بود او معتقد است که علما با حجاب اجباری مخالفند ولی نگران واکنش افراطیون هستند، به همین خاطر سکوت کردند.
مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد

این صد و سی و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم سپهر امروز سیاست در ایران و البته، برخی مناقشات بر اولویت‌سنجی در بحث منافع ملی کشور، بهانه‌ای شد تا به سراغ صادق زیباکلام و اکبر اعلمی، دو تن از فعالین سیاسی...
محمد هاشمی مطرح کرد

حذف «ظریف» بازی در زمین دشمن است

محمد هاشمی، فعال سیاسی با اشاره به تلاش برخی تندروها برای خروج ظریف از دولت، آن را نوعی بازی در زمین جنگ نرم دشمن دانست و گفت: در مورد بهانه‌ای که در خصوص ظریف مطرح کردند که فرزند ایشان در آمریکا متولد شده است و تابعیت قهری دارد، خودش نوعی بازی در میدان جنگ نرم دشمن است.

کد خبر: ۱۸۱۴۱۴
۱۷:۴۰ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۳

حذف «ظریف» بازی در زمین دشمن است

دیدارنیوز: یک فعال سیاسی تاکید کرد: صاحبان تریبون در مجلس و سایر بخش‌های کشور، مهره‌های تاثیر گذاری در جنگ نرم بوده و همه این افراد می‌توانند در مقابله با جنگ نرم دشمن نقش آفرین باشند.

محمد هاشمی در گفتگو با ایسنا، با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری برای مقابله با تهدیدات نرم افزاری دشمن، بیان کرد: هدف جنگ نرم بی ثبات ساختن و مایوس کردن مردم است. دشمن تلاش می‌کند در جنگ نرم با انتشار اخبار دروغ و تحریف واقعیت مردم را ناامید کند. تا مردم در برابر تهاجم سخت دشمن مقاومت نکنند. این روز‌ها بنده گاهی که در مکان‌های عمومی مانند فروشگاه که می‌روم، می‌شنوم که مردم می‌گویند قرار است جنگ شود. وضعیت از کره شمالی بدتر خواهد شد. این حرف‌ها برخواسته از تلاش دشمن در میدان جنگ نرم است.

تاثیر جنگ نرم به مراتب بیشتر از جنگ سخت است

وی در ادامه اظهار کرد: از نگاه بنده تاثیر جنگ نرم به مراتب بیشتر از جنگ سخت است. در جنگ نرم دشمن مردم را مایوس کرده و مردم اعتماد خود را از دست می‌دهند و دیگر برای دفاع از نظام خود ورود پیدا نخواهند کرد. درحالی که در جنگ سخت و نظامی مردم به عینه می‌بینند که چه اتفاق‌هایی رخ می‌دهد. مردم برای حفظ جان خود و اموال خود برپا می‌خیزنند و دفاع می‌کنند. دشمن در جنگ هشت ساله علی رغم همه امکاناتی که داشت و همه کمک‌هایی که از نظام‌های بین المللی دریافت می‌کرد، نتوانست به اهداف خود برسد. در نهایت صدام شکست خورد.

دشمن می‌داند که جنگ نظامی روی ایران اثری ندارد

این فعال سیاسی در ادامه تصریح کرد: تجربه‌ای که امروز برای جهان وجود دارد این است که جنگ نظامی روی ایران نمی‌تواند موثر باشد؛ لذا دشمن به جنگ نرم روی آورده است. دشمن تلاش می‌کند با جنگ نرم اول مردم را مایوس کرده و حمایت آنان را از نظام بگیرند و سپس اگر خواستند اقدام نظامی انجام دهند. در جبهه جنگ نرم رسانه‌های ما و صدا و سیمای ما می‌توانند نقش موثری را ایفا کنند. صدا و سیمای ما و روزنامه‌ها با تولید محتوای مناسب می‌توانند نقش مهمی در رویارویی با دشمن در جنگ نرم ایفا کنند.

تلاش برای خروج ظریف از دولت نوعی بازی در زمین جنگ نرم دشمن است

وی تاکید کرد: صاحبان تریبون در مجلس و سایر بخش‌های کشور، مهره‌های تاثیر گذاری در جنگ نرم هستند. همه این افراد می‌توانند در مقابله با جنگ نرم دشمن نقش آفرین باشند. عکس آن نیز وجود دارد که به ضرر کشور است. مانند کاری که مجلس با استیضاح وزیر اقتصاد انجام داد. یا تلاش مجلس برای محروم کردن دولت از ظریف. این‌ها خودش نوعی جنگ نرم است. با استیضاح و برکناری وزیر اقتصاد برخی از وزرای دیگر نیز ممکن است که فکر کنند نوبت آنان هم می‌رسد و آنطور که باید و شاید برنامه‌های خود را اجرایی نکنند.

وی افزود: در مورد بهانه‌ای که در خصوص ظریف مطرح کردند که فرزند ایشان در آمریکا متولد شده است و تابعیت قهری دارد، خودش نوعی بازی در میدان جنگ نرم دشمن است. این نوع مسائلی که بعضا در کشور ایجاد می‌شود منجر به سست شدن نیرو‌ها شده و تصمیم گیری را کند می‌کند. رهبر انقلاب همواره تاکید داشتند که باید به موقع تصمیم گرفت و با گام‌های محکم روبه جلو رفت. نباید با این اقدامات خواسته یا ناخواسته در میدان جنگ نرم دشمن بازی کرد.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۳ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۱
0
0
در‌ایران‌برای‌هاشمی‌جایی‌نماند‌که‌برای‌ظریف‌باشد‌این‌تندروها‌از‌رهبری‌هم‌عبور‌کردن‌
وحفظ‌ظاهر‌می‌کنند
آرش
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۳ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۱
0
0
ظریف و همتی چقدر رو دارن توی دروغ گفتن و توجیه کردن همتا ندارن فقط نمی دونن همه همنرش برای مردمش هست چرا برای آمریکایی ها تو اون هشت سال فیلمااشو بازی نکرد. جالب اینه بازم اظهار فضل میکنن برررررررو دیگه
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر