تیتر امروز

استیضاح وزیر اقتصاد چه سرانجامی خواهد داشت؟/ رکوردشکنی اقتصاد چین، پیش از بازگشت ترامپ
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

استیضاح وزیر اقتصاد چه سرانجامی خواهد داشت؟/ رکوردشکنی اقتصاد چین، پیش از بازگشت ترامپ

این اولین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
قهرمان‌پور: دولت پزشکیان، هوشمندانه سعی کرد وارد توافق امنیتی با روس‌ها نشده و نگرانی‌‍‌ها در غرب را تشدید نکند/ توافق کریدور شمال به جنوب با روسیه از ۲۰ سال پیش تا کنون هنوز اجرایی نشده!
روایت یک تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل از توافق جدید تهران و مسکو در گفتگو با دیدارنیوز؛

قهرمان‌پور: دولت پزشکیان، هوشمندانه سعی کرد وارد توافق امنیتی با روس‌ها نشده و نگرانی‌‍‌ها در غرب را تشدید نکند/ توافق کریدور شمال به جنوب با روسیه از ۲۰ سال پیش تا کنون هنوز اجرایی نشده!

«موافقت‌نامه همکاری‌های جامع راهبردی جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه» در حالی به دعوت ولادیمیر پوتین در سفر جمعه گذشته رئیس‌جمهور پزشکیان به مسکو از سوی روئسای جمهور دو کشور به امضا رسیده...
صرف اینکه افراد مجتهد جمع شوند و فردی را تعیین کنند کفایت نمی‌کند/ رهبری هم نفرمودند که اصلاً هیچ نظارتی نکنید!
در بیست و ششمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام سید عباس نبوی مطرح شد(قسمت دوم)

صرف اینکه افراد مجتهد جمع شوند و فردی را تعیین کنند کفایت نمی‌کند/ رهبری هم نفرمودند که اصلاً هیچ نظارتی نکنید!

در بیست و ششمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام سیدعباس نبوی، موضوع گفت‌وگوی قبل درباره "نقش خبرگان رهبری در تعیین رهبر و نسبت اش با مردم؛ وکیل یا قیم" را پی گرفتیم.
جلسه گزارش عملکرد و برنامه‌های راهبردی توسعه صنعت پالایش و پخش کشور

عارف: ناترازی، ضربه‌ای سنگین به صنعت زده است/ نباید به محیط زیست آسیبی وارد شود

محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه ناترازی، ضربه‌ای سنگین به صنعت زده است و نخبه‌های دانشگاهی باید در صنعت مشغول فعالیت باشند، گفت: در بخش رفع مشکلات گمرکی برای تجهیز و نوسازی پالایشگاه‌ها، دولت نهایت همکاری را خواهد داشت؛ اما در مورد مسائل زیست محیطی و مجوز‌های مربوط به آن، باید به گونه‌ای عمل کرد که به محیط زیست آسیبی وارد نشود.

کد خبر: ۱۷۷۴۹۹
۰۹:۴۶ - ۰۳ دی ۱۴۰۳

عارف: ناترازی، ضربه‌ای سنگین به صنعت زده است/ نباید به محیط زیست آسیبی وارد شود

دیدارنیوز: معاون اول رئیس‌جمهور در جلسه «گزارش عملکرد و برنامه‌های راهبردی توسعه صنعت پالایش و پخش کشور» که با حضور برخی از مدیران دولتی این حوزه و مسئولان ۱۰ پالایشگاه برتر کشور برگزار شد، ضمن تقدیر از زحمات مدیران و کارگران فعال در این حوزه، اقدامات آنان را «کار بزرگ» خواند و گفت: صنعت نفت، صنعت پیشران ماست و همراه صنایع بالادستی آن مثل پالایشگاه‌ها، صنایع راهبردی کشور ما به شمار می‌آیند.

در این دیدار که شب گذشته (یکشنبه) در دفتر معاون اول رئیس‌جمهور انجام شد، محمدرضا عارف پس از شنیدن راهکار‌های مدیران ارشد صنعت پالایش نفت کشور برای ارتقاء بیشتر این صنعت و رفع کمبودها، گفت: در شرایط کنونی، در مقایسه توسعه پالایشگاه‌ها و یا تاسیس پالایشگاه‌های جدید، اولویت باید به توسعه پالایشگاه‌ها و تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام داده شود.

وی در ادامه خطاب به مدیران پالایشگاه‌های کشور گفت: شما بزرگان صنعت پالایش نفت کشور، باید با انگیزه قدم بردارید، از فناوری‌های «های تک» و ظرفیت و استعداد جوانان مستعد ایران استفاده کنید.

عارف با بیان اینکه در گذشته، شاگردان ممتاز دوره دبیرستان معمولا یکی از سه اولویت نخست‌شان برای ادامه تحصیل، دانشگاه صنعت نفت بوده است گفت: امروز هم دوباره باید همان شرایط فراهم شود و باید به آن وضعیت برگردیم که نخبه‌های دانشگاهی در این صنعت مشغول فعالیت باشند.

وی در این جلسه که برخی مدیران دولتی صنعت پالایش و پخش کشور و ۱۰ نفر از مدیران عامل پالایشگاه‌های اصلی کشور حضور داشتند، گفت: در بخش رفع مشکلات گمرکی برای تجهیز و نوسازی پالایشگاه‌ها، دولت نهایت همکاری را خواهد داشت؛ اما در مورد مسائل زیست محیطی و مجوز‌های مربوط به آن، باید به گونه‌ای عمل کنید که به محیط زیست آسیبی وارد نشود.

عارف در ادامه با بیان اینکه در توسعه ظرفیت پالایشگاه‌ها، اولویت را به طرح‌های نیمه‌تمام و توسعه‌ای بدهید، گفت: افزایش بهره‌وری که در قانون برای آن میزان ۲،۸ درصد رشد از ۸ واحد را در نظر گرفته‌اند، با استفاده از تکنولوژ‌ی‌های روز و های‌تک انجام پذیر است که شما باید به آن سمت بروید.

وی با بیان اینکه متاسفانه برخی اولویت‌ها در این صنعت به درستی شناخته نشده است، گفت: چند دهه قبل گوگرد زدایی در پالایشگاه‌ها با یک میلیارد دلار هزینه انجام‌پذیر بود؛ اما برخی مقاومت‌ها در برابر این کار باعث شده که حالا مجبور باشیم چندین برابر برای این کار هزینه کنیم.

عارف با اشاره به ناترازی انرژی در کشور، گفت: ناترازی، ضربه‌ای سنگین به صنعت زده است و این در حالی است که صنعت و سایر حوزه‌ها مثل یک زنجیره به هم متصل هستند و ضربه به یک حلقه به سایر حلقه‌ها نیز منتقل خواهد شد.

معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه باید اصلاحات ساختاری در حوزه پالایش نفت صورت گیرد، گفت: در آن صورت نه تنها از واردات رها می‌شویم، بلکه امکان صادرات هم برایمان پدید می‌آید.

عارف در پایان با تاکید بر توجه به آمایش سرزمینی گفت: توسعه پالایشگاه‌ها، باید لزوما بر اساس آمایش سرزمینی باشد و برنامه هفتم هم مبتنی بر آمایش سرزمینی است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی