تیتر امروز

حمید سلیمی: با تغییر وزیر ارشاد، گویی در فرهنگ کودتا می‌شود/ رسایی می‌گوید اصلا چرا فیلم پیر پسر وجود دارد!/ سینما و ادبیات را دولت احمدی نژاد نابود کرد/ خدا عاقبت این مصاحبه را به خیر کند!
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با مدرس نویسندگی و نویسنده ادبیات نمایشی

حمید سلیمی: با تغییر وزیر ارشاد، گویی در فرهنگ کودتا می‌شود/ رسایی می‌گوید اصلا چرا فیلم پیر پسر وجود دارد!/ سینما و ادبیات را دولت احمدی نژاد نابود کرد/ خدا عاقبت این مصاحبه را به خیر کند!

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان حمید سلیمی مدرس نویسندگی و نویسنده ادبیات نمایشی بود. او در این گفت‌و‌گو ضمن انتقاد به سانسور در کشور تاکید می‌کند دیگر نمی‌شود در این زمانه...
کوروش احمدی: شواهد از موافقت اروپا با پیشنویس روسیه حکایت ندارد/ فعال شدن مکانیسم ماشه، احتمال حمله مجدد اسرائیل به ایران را افزایش می‌دهد/ آن‌ها که در صدا و سیما از مرگ و شیون برای یک بار حرف می‌زنند؛ خودشان به مرگ تن بدهند، نه مردم!
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: شواهد از موافقت اروپا با پیشنویس روسیه حکایت ندارد/ فعال شدن مکانیسم ماشه، احتمال حمله مجدد اسرائیل به ایران را افزایش می‌دهد/ آن‌ها که در صدا و سیما از مرگ و شیون برای یک بار حرف می‌زنند؛ خودشان به مرگ تن بدهند، نه مردم!

دیپلمات پیشین کشورمان در نیویورک در گفتگو با دیدارنیوز معتقد است؛ «به طور قطع، فعال شدن مکانیسم ماشه، احتمال حمله مجدد اسرائیل به ایران را افزایش می‌دهد. اگر تحریم‌های شورای امنیت سازمان ملل...
احمد زیدآبادی: به خاطر جلیلی، پزشکیان را فرستادیم روی مین/ امنیتی‌ها مانع تحقق وعده رفع فیلترینگ شدند/ صلاحیت لاریجانی تائید می‌شد شاید پزشکیان نمی‌آمد/ سود شرایط موجود به جیب شریعتمداری می‌رود
بررسی موانع دولت پزشکیان، قدرت اقناع و منتقدان با یک فعال سیاسی و رسانه‌ای اصلاح طلب

احمد زیدآبادی: به خاطر جلیلی، پزشکیان را فرستادیم روی مین/ امنیتی‌ها مانع تحقق وعده رفع فیلترینگ شدند/ صلاحیت لاریجانی تائید می‌شد شاید پزشکیان نمی‌آمد/ سود شرایط موجود به جیب شریعتمداری می‌رود

در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های «میدان پاستور» میزبان احمد زیدآبادی، فعال سیاسی و رسانه‌ای اصلاح طلب بودیم. او معتقد است که در انتخابات ریاست جمهوری به دلیل حضور سعید جلیلی ما پزشکیان را فرستادیم...
عارف می‌گوید حماسه‌ها و تحولات خوب کشور در طول تاریخ از محرم بوده است

معاون پزشکیان: مردم ایران لیاقت هر جانفشانی را دارند

محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور گفت: در آغاز جنگ تراکنش‌های بانکی تنها ۱۰ درصد تغییر کرد که به دلیل مسافرت‌ها و مصارف در روز اول طبیعی است، اما به میزان اول باز می‌گردد که در هیچ جای جهان چنین وضعیت شاخص‌های مصرفی را نمی‌توان در مقاطع بحرانی پیدا کرد که این مردم لیاقت هر جانفشانی را دارند و باید جمع‌بندی از دستاورد‌های ارزشمند و برخی نقاط ضعف از جنگ ۱۲ روزه برای آمادگی بیشتر داشته باشیم چراکه در توقف آتش هیچ اعتمادی به رژیم مجعول صهیونیستی نداریم.

کد خبر: ۱۸۶۷۷۸
۱۴:۰۶ - ۱۶ تير ۱۴۰۴

معاون پزشکیان: مردم ایران لیاقت هر جانفشانی را دارند

دیدارنیوز: معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به حضور با ارزش رهبر معظم انقلاب در مراسم عزاداری عاشورای حسینی در حسینیه امام خمینی (ره) تاکید کرد: شجاعت و تدبیر ایشان همواره کارساز بوده و مسیر انقلاب اسلامی و پیروزی کشور را روشن و هموار کرده است؛ مسیر و پیروزی که خداوند نوید داده است و حق علیه باطل پیروز می‌شود که این پیروزی نیازمند صبر وحوصله است.

محمدرضا عارف صبح امروز (دوشنبه) در جلسه ستاد توسعه علوم و فناوری افتا که وزرای آموزش و پرورش و صنعت، معدن و تجارت، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور، دبیر شورای عالی فضای مجازی و مسئولان دستگاه‌های امر حضور داشتند، ادامه داد: پس از حضور مقام معظم رهبری در حسینیه امام خمینی (ره) احساسات حاضرین در آن مراسم غیرارادی بود و شعار‌هایی که برآمده از مردم و کشور بود، سرمی‌دادند.

معاون اول رئیس جمهور با آرزوی عزت و عمر مستدام و روزافزون برای رهبر معظم انقلاب، تأکید کرد: امیدواریم رهبری با ارزش، دقیق و درست ایشان نه تنها بر کشور و مردم ایران بلکه امت اسلامی همچنان به پیش رود.

وی با تاکید بر اینکه حضور و همراهی مردم مسئولیت ما را سنگین‌تر می‌کند، افزود: مسئولیت در سایر کشور‌ها براساس مسائل حقوقی، حزبی و تشکیلاتی است و آن مسئول دِینی طبق قانون دارد، اما در نظام جمهوری اسلامی ایران فراتر از قانون، دِینی معنوی، ارزشی و تکلیفی نسبت به نظام و مردم است.

عارف با بیان اینکه مردم بار دیگر برای حراست از ایران سنگ تمام گذاشتند، خاطر نشان کرد: مردم یکپارچگی خود را در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و تهاجم غاصبانه رژیم صهیونیستی نشان دادند که یک صدای ایران حسینی از مردم شنیده شد و همه در این مسیر حرکت کردند.

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین با قدردانی از حضور پرشور و ارزشی مردم در مراسم‌های دهه اول محرم تصریح کرد: در کشور حسینی چنین انتظاری می‌رود و حماسه‌ها و تحولات خوب کشور در طول تاریخ از محرم بوده است و نقش این ماه و نهضت حسینی در پیروزی انقلاب و در تمام دستاورد‌های ارزشی، معنوی و نشاط جهادی بی بدیل است و دنیا در مقابل عظمت این نهضت حرفی برای گفتن ندارد.

وی با اشاره به گزارش‌های افتخارآمیز شاخص‌های مصرف در کشور در طول جنگ ۱۲ روزه گفت: در آغاز جنگ تراکنش‌های بانکی تنها ۱۰ درصد تغییر کرد که به دلیل مسافرت‌ها و مصارف در روز اول طبیعی است، اما به میزان اول باز می‌گردد که در هیچ جای جهان چنین وضعیت شاخص‌های مصرفی را نمی‌توان در مقاطع بحرانی پیدا کرد که این مردم لیاقت هر جانفشانی را دارند و باید جمع‌بندی از دستاورد‌های ارزشمند و برخی نقاط ضعف از جنگ ۱۲ روزه برای آمادگی بیشتر داشته باشیم چراکه در توقف آتش هیچ اعتمادی به رژیم مجعول صهیونیستی نداریم.

عارف همچنین به برخی کاستی‌ها و نقاط ضعف در زمینه امنیت سایبری اشاره و تاکید کرد: از ظرفیت علمی و توانایی کشور در این حوزه استفاده نکردیم که البته جوانان ایرانی در جنگ ۱۲ روزه اقدامات ارزشمندی به نمایش گذاشته‌اند، اما باید به صورت نظام‌مند و علمی‌تر فعالیت کنیم.

معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر اینکه باید در ستاد توسعه و علوم فناوری افتا با یک صدا و هدف مشخص از امنیت سایبری کشور حراست کنیم، ادامه داد: هدف تدوین سند چشم‌انداز کسب جایگاه اول در منطقه بود و در سال ۸۳ که این سند تصویب می‌شد، افقی دیده شده بود که باید نسبت به کشور‌های منطقه جنوب غرب آسیا و همچنین رژیم جعلی صهیونیستی دست برتر داشته باشیم.

وی با بیان اینکه امنیت سایبری ایران باید در تراز جهانی باشد، افزود: ممکن است به دلیل برخی کوتاهی‌ها، روزمرگی‌ها و عمر کوتاه مدیریتی از پتانسیل‌های بالای حوزه امنیت و دفاع سایبری در سال‌های گذشته به خوبی استفاده نکردیم که باید با توجه به نیرو‌های زبده و برجسته در این حوزه یک برنامه جدی کوتاه مدت در کنار اقدامات راهبردی ستاد هر چه سریعتر تدوین شود.

عارف با تاکید بر ضرورت بهره‌گیری حداکثری از بخش غیردولتی در امنیت سایبری بیان کرد: از ظرفیت‌های بخش خصوصی در مسائل امنیت سایبری استفاده نکردیم چرا که منافع اقتصادی بخش خصوصی ایجاب می‌کند تمام استاندارد‌های امنیتی را رعایت کنند.

معاون اول رئیس جمهور خاطر نشان کرد: باید ظرفیت علم و فناوری کشور تبدیل به مزیت کاربردی شود و برای ادای دِین به نظام و مردمی که در جنگ ۱۲ روزه چنین حماسه‌ای به جای گذاشتند، اداری برخورد نکنیم.

وی با بیان اینکه در حوزه امنیت فضای سایبر از دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی به خوبی استفاده نشده است بر ضرورت تربیت نیروی انسانی کارآمد و تقویت مراکز پژوهشی و فناورانه تأکید کرد.

عارف همچنین با بیان اینکه بومی‌سازی فناوری سایبری یک ضرورت است بر تدوین نقشه راه امنیت سایبری تأکید کرد.

ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز چهارشنبه ۰۵ شهريور
امروز چهارشنبه ۰۵ شهريور
امروز چهارشنبه ۰۵ شهريور
امروز چهارشنبه ۰۵ شهريور