تیتر امروز

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود
دیدار روند لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع را بررسی کرد

برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود

لایحه پر سر و صدای مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع پس از سر و صدا‌های زیاد از بهارستان به سمت پاستور برگشت، لایحه‌ای که با امضای رئیس جمهور به مجلس رفت، اما ماندنی نشد.
تقی آزاد ارمکی: حال جامعه ایران خوب نیست/ ریشه اینکه برخی برای ترامپ در داخل کف زدند در سرخوردگی است/ در این کشور تصمیم گرفتیم که مردم را نبینیم و فقط به نیروهای خودمان فکر کنیم
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک جامعه‌شناس

تقی آزاد ارمکی: حال جامعه ایران خوب نیست/ ریشه اینکه برخی برای ترامپ در داخل کف زدند در سرخوردگی است/ در این کشور تصمیم گرفتیم که مردم را نبینیم و فقط به نیروهای خودمان فکر کنیم

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ «تقی آزاد ارمکی»، استاد جامعه‌شناس و رئیس پیشین دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران رفته و مسائل مهم و روز سپهر سیاست و اجتماع در ایران را مورد ارزیابی قرار...
نشست اضطراری سازمان همکاری‌های اسلامی

عارف راهی عربستان شد/ مساله فلسطین، لبنان و توقف جنگ در منطقه

محمدرضا عارف، معاون اول رئیس جمهور دقایقی پیش برای شرکت در دومین نشست اضطراری سازمان همکاری‌های اسلامی و اتحادیه عرب راهی ریاض پایتخت عربستان شد.

کد خبر: ۱۷۵۳۱۹
۰۹:۲۸ - ۲۱ آبان ۱۴۰۳

عارف راهی عربستان شد/ مساله فلسطین، لبنان و توقف جنگ در منطقه

دیدارنیوز: معاون اول رئیس جمهور دقایقی پیش به منظور شرکت در دومین نشست اضطراری سازمان همکاری‌های اسلامی و اتحادیه عرب عازم ریاض پایتخت عربستان شد.

به نقل از ایرنا، «محمدرضا عارف» صبح امروز دوشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۳ با بدرقه محسن حاجی میرزایی رئیس دفتر رئیس‌جمهور و عبدالکریم حسین زاده معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور عازم ریاض پایتخت عربستان سعودی شد.

مطلب مرتبط:

گفتگوی پزشکیان و بن‌سلمان؛ «عارف» در اجلاس عربستان شرکت می‌کند

معاون اول رئیس‌جمهور در این سفر یک روزه، قرار است در دومین نشست اضطراری سازمان همکاری‌های اسلامی و اتحادیه عرب سخنرانی کند.

عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان، معاون اول رئیس جمهور را در این سفر همراهی می‌کند.

در این اجلاس مقاماتی از ۵۰ کشور عربی و اسلامی حضور خواهند داشت.

مساله فلسطین، لبنان و توقف جنگ در منطقه

به گزارش دیدارنیوز، عارف پیش از عزیمت به عربستان گفت: «این اجلاس به پیشنهاد ایران و پیگیری وزیر امور خارجه برگزار می‌شود و هدف از این اجلاس پایان جنگ و خونریزی در لبنان و فلسطین است. امیدوارم با رایزنی‌های لازم به نتایج خوبی دست پیدا کنیم.

امیدواریم که به دستاورد‌های ارزشمندی در زمینه امدادرسانی به آوارگان و آسیب‌دیدگان حملات و جنایات رژیم صهیونیستی برسیم که وارد گام سوم شویم که ان شاء الله هدف همه کشور‌های اسلامی و عربی است که به آتش بس پایدار در منطقه دست یابیم.

در این اجلاس دیدگاه‌های خود درباره مساله فلسطین و لبنان و توقف جنگ در منطقه ارایه خواهم کرد.»

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد