تیتر امروز

فوری: صدای انفجار در تهران/ حمله اسرائیل به ساختمان شیشه‌ای صداوسیما/ فعال‌شدن پدافند در بالای صداوسیما +ویدیو
روز چهارم جنگ ایران و اسرائیل (بروزرسانی می‌شود)

فوری: صدای انفجار در تهران/ حمله اسرائیل به ساختمان شیشه‌ای صداوسیما/ فعال‌شدن پدافند در بالای صداوسیما +ویدیو

درگیری نظامی و جنگ ایران و اسرائیل به روز چهارم رسید. پس از تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران در بامداد جمعه، حملات و درگیری‌های خونین همچنان ادامه دارد.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
امید ایران و عربستان به گسترش روابط

گفتگوی پزشکیان و بن‌سلمان؛ «عارف» در اجلاس عربستان شرکت می‌کند

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری در گفتگوی تلفنی با محمد بن‌سلمان، ولیعهد پادشاهی سعودی اعلام کرد که محمدرضا عارف، معاون اول او در نشست ویژه سازمان سران اسلامی شرکت می‌کند.

کد خبر: ۱۷۵۳۱۲
۲۱:۳۸ - ۲۰ آبان ۱۴۰۳

گفتگوی پزشکیان و بن‌سلمان؛ «عارف» در اجلاس عربستان شرکت می‌کند

دیدارنیوز: رئیس جمهور کشورمان و ولیعهد پادشاهی سعودی در گفتگوی تلفنی ضمن بررسی آخرین وضعیت روابط دو کشور اظهار امیدواری کردند که همکاری‌های فی‌مابین بیش از پیش گسترش یابد.

مسعود پزشکیان عصر امروز یکشنبه در گفتگوی تلفنی با «محمد بن‌سلمان» ولیعهد پادشاهی عربستان سعودی با اشاره به اینکه به دلیل تراکم امور اجرایی نتوانسته دعوت پادشاه این کشور برای شرکت در نشست ویژه سازمان سران اسلامی را اجابت کند، تصریح کرد: آقای عارف معاون اول بنده در این اجلاس حضور خواهد یافت و تردیدی ندارم که این اجلاس با تدبیر جنابعالی نتایج موثر و ملموسی در توقف جنایات رژیم صهیونیستی و جنگ و خونریزی در غزه و لبنان خواهد داشت.

رئیس جمهور همچنین ابراز امیدواری کرد که با توجه به اراده سران دو کشور روابط فی‌مابین در همه عرصه‌ها بیش از پیش تعمیق و گسترش یابد.

ولیعهد پادشاهی سعودی نیز در این مکالمه تلفنی با قدردانی از تماس تلفنی رئیس جمهور کشورمان، با بیان اینکه ما شرایط شما را کاملا درک کرده و برای برادران‌مان در ایران آرزوی موفقیت داریم، اظهار داشت: روابط ایران و عربستان در یک نقطه عطف تاریخی قرار دارد و امیدوارم در همه زمینه‌ها به عالی‌ترین سطوح ارتقا یابد؛ فرصت حضور معاون اول جنابعالی در ریاض را مغتنم شمرده و در همین راستا با ایشان گفتگو خواهیم داشت.

«محمد بن سلمان» با تکرار دعوت خود برای سفر پزشکیان به عربستان در واکنش به دعوت متقابل رئیس جمهور کشورمان از وی تصریح کرد: سفر به ایران مایه افتخار بنده است و امیدوارم فرصت آن هر چه زودتر مهیا شود.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
پرطرفدارترین ها