تیتر امروز

سردار علایی: نابودی اسرائیل حتمی است، چون امام (ره) فرمودند
گزارش اختصاصی دیدارنیوز از مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت محمد منتظرالقائم

سردار علایی: نابودی اسرائیل حتمی است، چون امام (ره) فرمودند

سردار حسین علایی در مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت محمد منتظرالقائم ضمن بیان روایت خود از عملیات آمریکایی طبس و نحوه به شهادت رسیدن منتظرالقائم، در دفاع از عملیات ایران علیه اسرائیل گفت: اسرائیل...
در جستجوی روزنه‌ای حدفاصل ساختار حقیقی و حقوقی
عماد بهاور، عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران در تنگنای بیست و نهم

در جستجوی روزنه‌ای حدفاصل ساختار حقیقی و حقوقی

در بیست و نهمین برنامه از تنگنا و فصل سوم آن، حامد شجاعی میزبان عماد بهاور، عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران است و درباره تحولات درونی این تشکل و برخی مسائل مهم فضای سیاسی گفت‌وگو کرده است.

۲۷ مورد ابتلا به فلج اطفال در سال ۲۰۱۸

سازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام کرد: شیوع بیماری فلج اطفال باید به عنوان وضعیت اضطراری بهداشت عمومی طبقه‌بندی شود.

کد خبر: ۱۵۶۷۵
۱۱:۵۳ - ۱۱ آذر ۱۳۹۷
دیدارنیوز - طبق اعلام این سازمان درحالیکه پیشرفت‌هایی در راستای ریشه‌کن کردن بیماری فلج اطفال حاصل شده اما این پیشرفت‌ها بی‌ثبات بوده‌ است.

جدیدترین آمارهای منتشر شده توسط این سازمان نشان می‌دهد: تاکنون در سال جاری میلادی (۲۰۱۸)، ۲۷ مورد ابتلا به فلج اطفال گزارش شده که تمامی این موارد در دو کشور پاکستان و افغانستان بوده‌اند. این رقم نسبت به سال گذشته بالاتر بوده و ضرورت دارد دولت‌ها در جهت ریشه‌کن ساختن این بیماری بیشترین تلاش را داشته باشند.

ویروس فلج اطفال به سیستم عصبی آسیب می‌زند و در مدت چند ساعت موجب معلولیت غیرقابل بازگشت می‌شود. این بیماری در میان کودکان بخصوص در شرایط غیر بهداشتی در مناطق جنگ‌زده، کمپ‌های اسکان پناهندگان و مناطقی که دسترسی به خدمات مراقبتی محدود است به سرعت گسترش می‌یابد.

این بیماری از طریق واکسیناسیون قابل پیشگیری است اما لازم است میزان پوشش واکسیناسیون بسیار بالا باشد و هرگونه اهمال به ویروس اجازه می‌دهد تا به فعالیت خود ادامه دهد.

به گزارش ژاپن تودی، برنامه جهانی ریشه‌کنی فلج اطفال از سال ۱۹۸۸ آغاز شد که هدف آن پایان دادن به شیوع این بیماری تا سال ۲۰۰۰ بوده‌ است. درحالیکه از زمان آغاز اجرایی شدن این برنامه، در موارد جهانی ابتلا به فلج اطفال کاهش ۹۹ درصدی مشاهده شده مقابله با یک درصد از موارد فلج اطفال از آنچه انتظار می‌رفت پیچیده‌تر است.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی