تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
معاون سازمان تامین اجتماعی

170 هزار بیمه شده تامین اجتماعی حذف شدند

News Image Lead

معاون بیمهای سازمان تامین اجتماعی گفت: تاکنون 170 هزار بیمه شده سازمان تامین اجتماعی که همزمان پوشش بیمهای در سایر سازمانهای بیمه گر داشتند، به منظور جلوگیری از داشتن چند نوع بیمه از چرخه خدمات این سازمان حذف شدند.

کد خبر: ۱۴۹۳
۰۹:۵۵ - ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۷
دیدارنیوز - محمدحسن زدا در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی ایرنا درباره همپوشانی بیمهای اظهار داشت: به منظور جلوگیری از همپوشانی بیمه ای و اینکه افرادی به طور همزمان در چند سازمان بیمه گر، تحت پوشش باشند، ماتریس همپوشانی در بخش بیمه ای اجرا شده است تا از این طریق بتوانیم افرادی که از چند بیمه از جمله بیمه تامین اجتماعی برخوردار هستند، را از این همپوشانی خارج کنیم.

وی با بیان اینکه در این ماتریس تک تک افراد رصد می شوند، تصریح کرد: تاکنون حدود 100 هزار کارگر ساختمانی و 70 هزار نفر از بیمه شدگان در قالب بیمه قالیبافان حذف شده اند، دلیل اصلی این اقدام، جلوگیری همپوشانی بیمه ای برای این افراد مطابق قانون در کشور بوده است.

زدا ادامه داد: به همین منظور سازمان تامین اجتماعی به صورت دائمی کار حذف افرادی که دارای همپوشانی بیمه ای هستند را در دستور کار جدی خود قرار داده است تا از این طریق بخشی از مشکلات را در این زمینه حل کند.

وی افزود: تعدادی که از سال های گذشته در بخش بیمه ای تامین اجتماعی با وجود همپوشانی بیمه ای باقیمانده بودند، همین 170 هزار کارگر ساختمانی و قالیبافان بودند که اکنون به طور روزانه تعدادی از این افراد را شناسایی و حذف می کنیم.

معاون بیمه ای سازمان تامین اجتماعی اضافه کرد: برای جلوگیری از مشکلات به ویژه در حوزه همپوشانی بیمه ای، انتظار داریم که افراد از محل کار واقعی خودشان بیمه شوند و تمام افرادی که در بیمه کارگران ساختمانی و قالیبافان حذف می شوند، افرادی هستند که در عین حالی که شغل واقعی دارند به قالیبافی و کار ساختمانی علاقه دارند.

زدا با بیان اینکه انتظار ما از مردم استفاده درست از خدمات بیمه ای است، اظهار داشت: مردم باید از بیمه همزمان در چند سازمان اجتناب کنند تا با توجه به محدودیت منابع خدمات بیمه به افرادی برسد که شغل و کارشان واقعا کارگری و قالیبافی است.

سازمان تامین اجتماعی با حدود 42 میلیون نفر بیمه شده و مستمری بگیر، 18 نوع خدمت بیمه ای و درمانی به افراد زیر پوشش ارائه می دهد. 

این سازمان دارای مراکز مختلف بیمه ای و درمانی است و 356 بیمارستان و درمانگاه تامین اجتماعی بخش قابل توجهی از خدمات درمانی مورد نیاز بیمه شدگان را به صورت رایگان تامین می کند. 

بخش بیمه ای تامین اجتماعی دارای 480 شعبه در سراسر کشور است و خدمات بیمه ای این سازمان از طریق این واحدها به جامعه تحت پوشش ارائه می شود، همچنین برای تسهیل امور و دسترسی آسان تر مردم به خدمات تأمین اجتماعی شعب اقماری و کارگزاری های این سازمان نیز به عنوان واحدهای وابسته به شعب، مشغول فعالیت هستند. 
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها