تیتر امروز

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

واکنش نماینده مجلس به ضبط پاسپورت برخی چهره‌ها؛ خودزنی نکنیم

پس از توقیف پاسپورت‌ برخی چهره‌های ورزشی و هنری از جمله علی دایی، همایون شجریان، مهران مدیری و .. که سروصدای زیادی در رسانه‌ها و فضای مجازی به دنبال داشت، کاظم دلخوش سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس در واکنش به این مساله جنجالی گفت: علی دایی را یک شخصیت می‌دانیم. همچنین این کشور برای برخی از چهره‌های فرهنگی سرمایه‌گذاری کرده است به همین دلیل نباید در کشور خودزنی کرد.

کد خبر: ۱۳۸۷۸۳
۱۷:۴۵ - ۲۳ مهر ۱۴۰۱

واکنش نماینده مجلس به ضبط پاسپورت برخی چهره‌ها؛ خودزنی نکنیم

دیدارنیوز: سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این‌که «نباید در کشور خودزنی کرد»، گفت: باید حرمت نیرو‌ها و چهره‌های خود را حفظ کنیم، چهره‌های خودمان هم باید طمانینه و آرامش داشته باشند.

کاظم دلخوش، در واکنش به ضبط پاسپورت برخی چهره‌های فرهنگی و ورزشی و تحویل برخی از آن‌ها گفت: به هیچ وجه با انجام کار‌های هیجانی و توام با شور و احساس در زمینه مسائل اجتماعی و امنیتی موافقم نیستم از طرف دیگر برخی از رفتار‌های آقایان را هم تایید نمی‌کنم.

وی افزود: اگر پاسپورت کسی را گرفته و بعد تحویل دادند، باید آن قدر شأن آن فرد بالا باشد که خودش این موضوع را مطرح نکند؛ حتی اگر آن فرد خودش این موضوع را علنی نکرده باشد اطرافیان هم این کار را انجام ندهند، چون در شرایط التهاب همه باید ملاحظاتی را رعایت کنیم.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضبط پاسپورت علی دایی و تحویل آن گفت: آقای علی دایی را یک شخصیت می‌دانیم. همچنین این کشور برای برخی از چهره‌های فرهنگی سرمایه‌گذاری کرده است به همین دلیل نباید در کشور خودزنی کرد.

وی با بیان این‌که ما این کار‌ها را قبول نداریم، تاکید کرد: در شرایط فعلی باید به سمت حل مشکلات زندگی و اقتصادی مردم حرکت کنیم که بخشی از این مشکلات برای تحریم هاست. البته حواشی که این ایام به وجود آمده هم در نهایت به ضرر ملت تمام می‌شود، چون منافقان گزارشی به آمریکا برای تشدید تحریم‌ها داده‌اند تا اصلا آمریکا وارد برجام نشود. از طرف دیگر آیا آن آقا می‌خواهد کشور ما را درست کند که وقتی از او پرسیدند حقوق از کجا می‌گیری پاسخ داد مادرم پول توجیبی می‌دهد؟

سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس در پایان و در جمع بندی گفت: در شرایطی که آن طرف آبی‌ها می‌خواهند بر طبل ناآرامی بکوبند، باید احتیاط کرده و حرمت نیرو‌ها و چهره‌های خود را حفظ کنیم، چهره‌های خودمان هم طمانینه و آرامش داشته باشند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر