تیتر امروز

سردار علایی: نابودی اسرائیل حتمی است، چون امام (ره) فرمودند
گزارش اختصاصی دیدارنیوز از مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت محمد منتظرالقائم

سردار علایی: نابودی اسرائیل حتمی است، چون امام (ره) فرمودند

سردار حسین علایی در مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت محمد منتظرالقائم ضمن بیان روایت خود از عملیات آمریکایی طبس و نحوه به شهادت رسیدن منتظرالقائم، در دفاع از عملیات ایران علیه اسرائیل گفت: اسرائیل...
در جستجوی روزنه‌ای حدفاصل ساختار حقیقی و حقوقی
عماد بهاور، عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران در تنگنای بیست و نهم

در جستجوی روزنه‌ای حدفاصل ساختار حقیقی و حقوقی

در بیست و نهمین برنامه از تنگنا و فصل سوم آن، حامد شجاعی میزبان عماد بهاور، عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران است و درباره تحولات درونی این تشکل و برخی مسائل مهم فضای سیاسی گفت‌وگو کرده است.
روسیه قادر است جنگ را طولانی کند

شولتس: پوتین از یک سال قبل تصمیم به «حمله» گرفته بود

اولاف شولتس، صدراعظم آلمان در گفتگو با یک شبکه آمریکایی اظهار داشت: فکر می‌کنم تصمیم درباره جنگ اوکراین یک سال قبل از شروع آن یا شاید قبل‌تر گرفته شده است. فکر می‌کنم او (پوتین) می‌تواند جنگ را برای مدت طولانی ادامه دهد.

کد خبر: ۱۳۳۰۰۳
۱۱:۳۷ - ۱۳ تير ۱۴۰۱

شولتس: پوتین از یک سال قبل تصمیم به «حمله» گرفته بود

دیدارنیوز: صدراعظم آلمان مدعی شد که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه مدت‌ها قبل از آغاز جنگ اوکراین، تصمیم حمله به این کشور را گرفته بود.

اولاف شولتس، صدراعظم آلمان در گفتگو با شبکه آمریکایی «سی‌بی‌اس» که روز یکشنبه به‌طور کامل توسط این شبکه منتشر شد، گفت: فکر می‌کنم تصمیم درباره این جنگ یک سال قبل از شروع آن یا شاید قبل‌تر گرفته شده است.

شولتس افزود: فکر می‌کنم او (پوتین) می‌تواند جنگ را برای مدت طولانی ادامه دهد.

وی ادامه داد: پوتین از "تأثیرات عمیق" تحریم‌های ما بر اقتصاد روسیه آگاه است و هیچ‌کس نمی‌داند که پوتین تا چه زمانی به جنگ خود در اوکراین که مدت‌ها برنامه‌ریزی کرده بود، ادامه خواهد داد.

این مصاحبه پس از نشست اخیر سران سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در مادرید که تا پنجشنبه گذشته ادامه داشت، انجام شد.

شولتس به مارگارت برنان در گفتگو با سی بی اس گفت که حمله روسیه به اوکراین توهماتی را که از زمان پایان جنگ سرد وجود داشت درهم شکست و پویایی متفاوتی را در اروپا نسبت به چند ماه پیش ایجاد کرد. تهاجمی که در ماه فوریه توسط ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه آغاز شد، جهان را تغییر داد.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا جنگ اوکراین بیانگر یک زنگ بیدارباش در سطح ۱۱ سپتامبر برای اروپا است گفت: فکر می‌کنم خیلی‌ها در دنیا امیدوار بودند که ما در دنیای متفاوتی زندگی کنیم که با تجربیات قرن گذشته و قرن‌های قبل متفاوت است. جایی که قدرت و تنها قدرت، در مورد آینده کشور‌ها تصمیم می‌گیرند و نه قوانین و مقررات. توافقاتی که ما بین کشور‌ها داریم بخشی از نظم جهانی براین اساس بود و توافق بر این بود که هیچ تلاشی برای تغییر قلمرو، تغییر مرز‌ها و حمله به همسایه‌ها صورت نگیرد.

او به برنان گفت: و این توافق اکنون توسط پوتین لغو شده است. "

شولتس گفت که پوتین از آن دسته رهبرانی است که فتح را نمایشی از عظمت یک ملت می‌دانستند، پوتین به چه چیزی فکر می‌کند؟ او مانند امپریالیست‌های قرن ۱۷، ۱۸، ۱۹ فکر می‌کند. او به این فکر می‌کند که همه چیز در مورد ملت، قدرت است و اگر شما به اندازه کافی قدرتمند باشید، می‌توانید قلمرو همسایگان خود را تصرف کنید و این یک فعالیت و ایده‌ای است که ما نمی‌توانیم بپذیریم و نخواهیم پذیرفت.

او گفت که فکر می‌کند تمام رهبران غربی می‌توانند برای بازدارندگی پوتین کاری انجام دهند، او را متقاعد کنند که کار ش درست نیست و او موفق نخواهد شد. تهاجم روسیه، به ویژه، پویایی در اروپا را تغییر داده است، از جمله سوئد و فنلاند را برای پیوستن به ناتو سوق داده است.

صدراعظم آلمان همچنین گفت که اقدامات پوتین آلمان را مجبور کرد تا سیاست‌های بین المللی دیرینه خود را تعدیل کند. ما تصمیم بسیار بسیار سختی گرفتیم تا استراتژی‌های سیاسی را که برای چندین دهه دنبال می‌کردیم تغییر دهیم – اینکه هرگز به کشوری که درگیر درگیری است، سلاح تحویل ندهیم. در آینده، آلمان به نقش بین‌المللی خود به گونه‌ای متفاوت می‌پردازد و سعی می‌کند در مواجهه با بحران‌ها زیرکانه‌تر باشد. ما در حال تغییر روش هزینه کردن برای دفاع هستیم؛ و این اقزایش بزرگ هزینه دفاعی که شرایط را تغییر می‌دهد به ما این امکان را می‌دهد که در برابر تهدید‌ها علیه ناتو و ائتلاف و یا کشورمان سریع‌تر عمل کنیم.

وی افزود: برای روسیه، آلمان دشمن اصلی جنگ جهانی دوم بود، زمانی که نیرو‌های آدولف هیتلر در ژوئن ۱۹۴۱ حمله کردند و حداقل ۲۰ میلیون شهروند شوروی را کشتند. با این حال، در سال‌های اخیر، آلمان به انرژی روسیه وابسته شده بود – بسیار وابسته. این درست نبود. ما باید در سرتاسر اروپا در زیرساخت‌هایی سرمایه‌گذاری می‌کردیم که به ما توانایی تغییر عرضه را در یک روز می‌داد و من فکر می‌کنم این درسی است که در اروپا و بسیاری از جا‌های دیگر آموخته شده است که باید برای چنین موقعیتی آماده بود.

شولتس با نگاه به آینده به برنان گفت که دنیایی می‌بیند که در آن مراکز قدرت زیادی وجود دارد. او گفت: "من فکر می‌کنم جهانی که قرار است در سال ۲۰۵۰ زندگی کنیم، چند قطبی خواهد بود. " "بسیاری از کشور‌ها مهم خواهند بود. ایالات متحده، روسیه، چین، اتحادیه اروپا و کشور‌های عضو این اتحادیه، همچنین اندونزی و هند، یا آفریقای جنوبی، کشور‌های جنوب آمریکا؛ و وظیفه بزرگ همه ما این است که این کار را انجام دهیم. ".

اما به گفته شولتس، جنگ در اوکراین تنها در صورتی متوقف خواهد شد که پوتین تصمیم بگیرد که آن را متوقف کند. وی گفت: «درگیری زمانی پایان می‌یابد که پوتین بفهمد که با ایده فتح بخشی از قلمرو همسایه‌اش موفق نخواهد بود».

او همچنین به شبکه تلویزیونی ARD گفت: آلمان در حال بحث در مورد تضمین‌های امنیتی برای اوکراین با متحدان خود برای مدتی پس از جنگ است، اما این تضمین‌ها مانند یک عضو ائتلاف ترانس آتلانتیک نخواهد بود.

شولتس گفت: "ما با دوستان نزدیک در مورد ضمانت‌های امنیتی که می‌توانیم بدهیم بحث می‌کنیم. این یک روند مداوم است. واضح است که مثل اینکه کسی عضو ناتو باشد، نخواهد بود. "

شولتس که در ماه دسامبر به قدرت رسید، در داخل و خارج از کشور با اتهاماتی مبنی بر ناتوانی در نشان دادن رهبری در بحران اوکراین و ناتوانی در ابراز همدلی با شهروندانی که با تورم فزاینده‌ای دست و پنجه نرم می‌کنند، مواجه شده است. اما صدراعظم سوسیال دموکرات، که سبک مکانیکی ارتباطش به او لقب "Scholzomat" را داده است، گفت که نمی‌خواهد یکی از "سیاستمدارانی باشد که هر هفته قول می‌دهند، اما ۹۰ درصد آن‌ها را عمل نمی‌کنند".

او می‌گوید: «به خصوص در چنین مواقع سختی، زمان افرادی نیست که دائماً چیزی می‌گویند، بلکه زمان افرادی است که مطمئن هستند تصمیمات اساسی گرفته می‌شود.

شولتس گفت که او در مورد تاثیر افزایش تورم انرژی "بسیار نگران" است، اما دولت باید قبل از در نظر گرفتن بسته جدید، تاثیر آخرین بسته امدادی چند میلیارد یورویی خود را ارزیابی کند.

وی گفت: سال آینده بزرگترین چالش خواهد بود. برای امسال، تقریباً همه کسانی که محاسبات را انجام داده‌اند، می‌گویند که ما حدود ۹۰ درصد افزایش قیمت‌ها را برای خانوار‌های کم درآمد و متوسط ​​از طریق اقداماتی که قبلاً تصمیم‌گیری شده جبران می‌کنیم.» او در پاسخ به این سوال که آیا تأثیر تورم را در زندگی خود احساس می‌کند، گفت که «همین دیروز» مواد غذایی خریده و توانست قیمت‌های صحیحی را برای طیف وسیعی از کالا‌ها نام ببرد.

صدراعظم آلمان همچنین در مصاحبه با شبکه آلمانی "ARD" نسبت به افزایش قیمت انرژی ابراز نگرانی کرد.

وی به چالش‌هایی که ممکن است در صورت افزایش ناگهانی قبوض انرژی برای شهروندان آلمانی ایجاد شود، اشاره کرد.

شولتس این چالش‌ها را "مواد انفجار اجتماعی" توصیف کرد.

در بحبوحه تلاش کمیسیون اروپا برای جستجوی منابع مختلف انرژی، بیش از ۱۰ کشور اروپایی از کمبود گاز روسیه در نتیجه جنگ در اوکراین رنج می‌برند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی