تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

وزیر بهداشت: فایزر و مدرنا انقدر اثربخشی نداشتند/ امسال همه یک دز دیگر واکسن تزریق کنند

وزیر بهداشت گفت: پیشنهاد ما این است که امسال همه مردم حداقل یک دز دیگر واکسن کرونا را تزریق کنند، چون این واکسن می‌تواند بسیار ایمنی‌بخش و اطمینان‌بخش باشد. نمی‌توان اینطور قضاوت کرد که ویروس در جهان غیرفعال شده، چون ویروس در دنیا فعال است و همچنان در جا‌های مختلف مرگ و میر دارد.

کد خبر: ۱۲۸۸۸۳
۱۱:۲۱ - ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۱

 امسال همه یک دز دیگر واکسن تزریق کنند

دیدارنیوز ـ دکتر بهرام عین‌اللهی گفت: دو سال پرتلاش و پرتلاطم را در دوره کرونا طی کردیم و در درجه اول باید از ریاست جمهوری تشکر کنیم که اولین کار خود را مبارزه با کرونا قرار دادند و پس از آن باید از مردم که حمایت عالی را در انجام واکسیناسیون و کمک به واکسن زدن داشتند تشکر شود. این حمایت سبب شد که ما رکورد واکسیناسیون نسبت به جمعبت را در جهان داشته باشیم. از طرفی کادر سلامت هم حرکت زیبا و جالبی را در تاریخ کشور ایجاد کردند که با فداکاری آن‌ها حتی ٣٠٠ نفر شهید سلامت تقدیم شد.

‎وی علت موفقیت ایران در مبارزه با کرونا را بنا به اظهار سازمان‌های بین‌المللی، حجم بالای واکسیناسیون خواند و ادامه داد: امروزه بیش از ۹۰ درصد از گرچه هدف یک دز و حدود ۸۵ درصد دو دز واکسن تزریق کردند و تقریبا میزان واکسیناسیون ما از متوسط جهانی بالاتر است.

وزیر بهداشت ادامه داد: دومین عامل موفقیت ما مدت کوتاه واکسیناسیون بود. اینکه حجم زیادی از واکسن در مدت کوتاهی تزریق شد توانست ایمنی ایجاد کند و ما رکورد یک میلیون و ۶٠٠ هزار دز واکسن در روز و هشت میلیون و ۶٠٠ هزار واکسن در هفته را داریم. در این مدت مردمی شدن واکسیناسیون و کمک مردم، دانشجویان و همه نهاد‌های نظامی و مردمی باعث شد حجم زیادی از واکسن در کشور تزریق شود.

عین‌اللهی سومین عامل موفقیت ایران در مدیریت کرونا را اینگونه شرح داد: موضوعی که در این موفقیت ما را یاری کرد نوع واکسن تزریقی بود، چون امروزه ثابت شده است واکسن‌هایی که از ویروس کشته شده استفاده می‌شود اثر بهتری دارد و واکسن‌های نوترکیب و پروتئین‌های نوترکیب مثل فایزر و مدرنا انقدر اثربخشی نداشتند.

وزیر بهداشت گفت: اکنون در کشور‌های آمریکا و فرانسه، آلمان، انگلیس و ایتالیا آمار مرگ و میر بالا است. امروز در سایت نگاه می‌کردم، ۶۶٠ نفر در آمریکا، ١١١ نفر فرانسه، ٢۴١ نفر آلمان، ۴٠٧ نفر در انگلیس و ١۵٣ مرگ کرونایی در ایتالیا ثبت شده است. اما ما با کمک مردم موفق عمل کردیم.

وی افزود: به مردم توصیه می‌شود که حتما واکسیناسیون خود را ادامه دهند و کسانی که دز دوم یا سوم واکسن را تزریق نکرده‌اند حتما واکسیناسیون خود را تکمیل کنند. ثابت شد که واکسیناسیون اثربخشی زیادی در پیشگیری از کرونا داشته است و از این رو شنبه گذشته در ستاد ملی مقابله با کرونا تصویب شده که همه افراد بالای ٧٠ سال یک دز دیگر را تزریق کنند و کسانی که بیماری زمینه‌ای و نقص ایمنی دارند نیز حتما این تزریق واکسن کرونا را انجام دهند.

وزیر بهداشت که در یک برنامه تلوزیونی صحبت می‌کرد، گفت: پیشنهاد ما این است که امسال همه مردم حداقل یک دز دیگر واکسن کرونا را تزریق کنند، چون این واکسن می‌تواند بسیار ایمنی‌بخش و اطمینان‌بخش باشد. نمی‌توان اینطور قضاوت کرد که ویروس در جهان غیرفعال شده، چون ویروس در دنیا فعال است و همچنان در جا‌های مختلف مرگ و میر دارد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: واکسن کرونا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر