تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.

عربستان سهمیه حج را افزایش داد

به دنبال کاهش نگرانی‌ها درباره کرونا، عربستان سهمیه حج (تمتع) امسال را به یک میلیون نفر افزایش داد.

کد خبر: ۱۲۶۷۲۰
۱۲:۲۲ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۱

عربستان سهمیه حج را افزایش داد

دیدارنیوز ـ به گزارش خبرگزاری فرانسه، وزارت حج و عمره عربستان امروز (شنبه) در بیانیه‌ای اعلام کرد که این وزارتخانه تصمیم گرفت که تعداد پذیرش حجاج از داخل و خارج از عربستان را (در مراسم حج تمتع) به یک میلیون نفر افزایش دهد.

این وزارتخانه در عین حال افزود کرد که مراسم حج (تمتع) امسال برای حجاج کمتر از ۶۵ سال خواهد بود و آن‌ها باید دوز‌های پایه واکسن کرونای مورد تایید وزارت بهداشت عربستان را دریافت کرده باشند.

براساس این بیانیه، همچین لازم است حجاجی که از سایر کشور‌ها به عربستان می‌آیند، نتیجه تست "پی. سی. آر" منفی داشته باشند که ۷۲ ساعت قبل از عزیمت به عربستان برای شرکت در مراسم حج انجام شده باشد.

وزارت حج و عمره عربستان همچنین بر لزوم رعایت تدابیر پیشگیرانه و پروتکل‌های مربوطه درخصوص پیشگیری از کرونا از سوی حجاج در جریان مناسک حج به منظور حفظ سلامت خودشان تاکید کرده است.

عربستان سعودی از دو سال پیش به خاطر شیوع کرونا مجبور شده بود که سهمیه حجاج برای شرکت در مراسم حج (تمتع) را تا حد زیادی کاهش دهد.

شمار حجاج (در حج تمتع) قبل از شیوع کرونا در سال ۲۰۱۹ میلادی حدود دو میلیون و پانصد هزار نفر بود، اما به علت شیوع کرونا در سال ۲۰۲۰ میلادی، عربستان فقط به هزار نفر اجازه داد که فریضه حج (تمتع) را به جای بیاورند. این تعداد در سال بعد به ۶۰ هزار فرد واکسینه رسید که انتخاب آن‌ها با قرعه صورت گرفت.

منبع: ایرنا
برچسب ها: حج و زیارت
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها