تیتر امروز

سید عباس نبوی: مسئول اجرای قانون اساسی رئیس جمهور است/ عباس معینی: رئیس جمهور با کدام اختیار می‌تواند مسئولیت اجرای قانون اساسی را پیگیری کند
در مناظره با موضوع بررسی تطبیقی پیش نویس قانون اساسی با قانون مصوب مطرح شد (قسمت دوم)

سید عباس نبوی: مسئول اجرای قانون اساسی رئیس جمهور است/ عباس معینی: رئیس جمهور با کدام اختیار می‌تواند مسئولیت اجرای قانون اساسی را پیگیری کند

قسمت اول مناظره سیدعباس نبوی و عباس معینی در موضوع "بررسی تطبیقی پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ با قانون مصوب - تحدید قدرت" در هفته قبل منتشر شد و قسمت دوم مناظره را می‌توانید ببینید و بخوانید.
ترامپ در حاشيه خلیج‌فارس/ ارزیابی مثبت از دور چهارم مذاکرات/ فرق برجام اوباما با برجام ترامپ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ در حاشيه خلیج‌فارس/ ارزیابی مثبت از دور چهارم مذاکرات/ فرق برجام اوباما با برجام ترامپ

این نود و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
محمدامیرقدوسی: چه کسی اجازه تحکم در مساله حجاب را به «رسایی» داده/ تقابل عرف و شرع هیچ وقت حل نشد/اجبار در دین بحران‌زاست
تحلیل اظهارنظرها درباره ارسال پیامک های حجاب با یک حقوقدان و استاد دانشگاه:

محمدامیرقدوسی: چه کسی اجازه تحکم در مساله حجاب را به «رسایی» داده/ تقابل عرف و شرع هیچ وقت حل نشد/اجبار در دین بحران‌زاست

ارسال پیامک های حجاب برای مردم در برخی از استان‌ها بهانه ای شد تا در نخستین برنامه از سلسله برنامه "تیتر" به سراغ محمدامیر قدوسی، حقوقدان و استاد دانشگاه برویم و آنچه تا به امروز اتفاق...

تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد صندوق بازنشستگی صداوسیما در دستور کار مجلس

در جلسه علنی امروز مجلس، بررسی گزارش کمیسیون اجتماعی مبنی بر تصویب تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد صندوق بازنشستگی کارکنان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در دستور کار نمایندگان قرار دارد.

کد خبر: ۱۲۶۳۴۳
۱۰:۰۹ - ۱۶ فروردين ۱۴۰۱

تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد صندوق بازنشستگی صداوسیما در دستور کار مجلس

دیدارنیوز: بررسی گزارش کمیسیون اجتماعی مبنی بر تصویب تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد صندوق بازنشستگی کارکنان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در دستورکار امروز نمایندگان مجلس شورای اسلامی قرار دارد.

جلسه علنی امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی از لحظاتی قبل به ریاست محمدباقر قالیباف آغاز شد.

بررسی گزارش کمیسیون انرژی مبنی بر تصویب تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران، بررسی گزارش کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها مبنی بر رد تقاضای تحقیق و تفحص از سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور از سال ۱۳۹۲، بررسی گزارش کمیسیون امورداخلی کشور و شورا‌ها مبنی بر تصویب تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد شهرداری آبادان و اروندکنار از سال ۱۳۸۵ تاکنون و بررسی گزارش کمیسیون اجتماعی مبنی بر تصویب تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد صندوق بازنشستگی کارکنان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در دستور کار امروز نمایندگان مجلس شورای اسلامی قرار دارد.

بررسی گزارش کمیسیون اقتصادی مبنی بر تصویب تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران (اتاق ایران) در ده‌سال اخیر، ادامه رسیدگی به گزارش شور دوم کمیسیون اجتماعی در مورد طرح اصلاح قانون بیمه کارگران ساختمانی و بررسی گزارش کمیسیون صنایع و معادن در مورد طرح مدیریت یکپارچه داده‌ها و اطلاعات ملی از دیگر مواردی است که نمایندگان در جلسه علنی امروز خود به بررسی آن خواهند پرداخت.

همچنین بررسی گزارش کمیسیون عمران در مورد لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به موافقتنامه اروپایی حمل و نقل محصولات خطرناک از طریق جاده (ای دی آر)، بررسی گزارش کمیسیون عمران در مورد لایحه موافقتنامه سرویس‌های هوایی دو جانبه بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری عراق و بررسی طرح دوفوریتی الحاق ۲ بند قانون فهرست نهاد‌ها و موسسات عمومی غیر دولتی مصوبه ۱۹ تیر ماه ۱۳۷۷نیز در دستور کار امروز نمایندگان قرار دارد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۴ ارديبهشت
امروز چهارشنبه ۲۴ ارديبهشت
امروز چهارشنبه ۲۴ ارديبهشت
امروز چهارشنبه ۲۴ ارديبهشت