تیتر امروز

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.
فرجی‌راد: از شهریور ۱۳۲۰ تا کنون، شاهد چنین وضعیت خطیری در ایران نبودیم/ تصور نمی‌کنم اسرائیل تا دو ماه آینده به ایران حمله کند/ با ازسرگیری گفت‌و‌گوها، احتمالا شاهد مذاکرات مستقیم بین تهران و واشنگتن خواهیم بود
در گفتگوی دیدارنیوز با یک دیپلمات با سابقه مطرح شد

فرجی‌راد: از شهریور ۱۳۲۰ تا کنون، شاهد چنین وضعیت خطیری در ایران نبودیم/ تصور نمی‌کنم اسرائیل تا دو ماه آینده به ایران حمله کند/ با ازسرگیری گفت‌و‌گوها، احتمالا شاهد مذاکرات مستقیم بین تهران و واشنگتن خواهیم بود

عبدالرضا فرجی‌راد، دیپلمات با سابقه و تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل با حضور در استودیوی دیدار به تبیین و تحلیل وضعیت حاکم بر منطقه و مناسبات مربوط به آن، پس از جنگ ۱۲ روزه و تجاوز اسرائیل به خاک...
فعال شدن مکانیسم ماشه؛ پایان تعامل با اروپا/ آمریکا: يا خلع سلاح حزب‌الله يا فروپاشی لبنان/ افزایش شاخص فقر و فلاکت در ایران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

فعال شدن مکانیسم ماشه؛ پایان تعامل با اروپا/ آمریکا: يا خلع سلاح حزب‌الله يا فروپاشی لبنان/ افزایش شاخص فقر و فلاکت در ایران

این صد و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

آموزش کلاغ‌ها در سوئد برای جمع آوری سیگار!

اغلب زباله‌ها در خیابان‌های سوئد شامل ته‌سیگار‌های دور ریخته شده می‌شود. شهرداری سودرتلیه، پروژه‌ای آزمایشی را با کمک یک استارت‌آپ به راه انداخته است که از کلاغ‌های آموزش‌دیده برای برداشتن ته‌سیگار‌ها و رها کردن آن‌ها در نزدیک‌ترین سطل زباله استفاده می‌کند.

کد خبر: ۱۲۱۲۴۰
۱۹:۱۵ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۰

کریستین گونتر هانسن، مؤسساستارت‌آپی به نام Corvid Cleaning، ادعا می‌کند که این اقدام در واقع هزینه‌های نظافت شهری را تا ۷۵ درصد کاهش می‌دهد. لازم به ذکر است که نام این شرکت، نباید با Covid اشتباه گرفته شود، بلکه این کلمه، اشاره به نام علمی لاتین کلاغ‌ها - Corvidae است.

برای جلوگیری از هرگونه انتقاد احتمالی از سوی فعالان حقوق حیوانات، این شرکت و شهرداری توضیح داده‌اند که سلامت پرندگان به عنوان یکی از شاخص‌های موفقیت این پروژه در نظر گرفته شده است. در حال حاضر، این ابتکار به عنوان یک طرح آزمایشی در یکی از مناطق در حال انجام است.

اگر برایتان سوال پیش‌آمده که چرا کلاغ‌ها بهترین حیوان برای انجام این کار هستند، گونتر هانسن به پایگاه خبری "The Guardian" این‌طور توضیح داده است که پرندگان تمایل طبیعی به برداشتن اجسام از زمین دارند و مهم‌تر اینکه آموزش آن‌ها آسان‌تر است. تخمین زده شده است که کلاغ‌ها در واقع توانایی یادگیری یک کودک خردسال را دارند و همین امر، این پرندگان را در دسته حیوانات باهوش قرار داده است.

برآورد هزینه برداشتن هر ته‌سیگار، حدود ۸۰ اوره (سنت سوئد) یا بیشتر است. اگر کلاغ‌ها، عملیات برداشتن ته‌سیگار را انجام دهند، این هزینه می‌تواند به ۲۰ اوره کاهش یابد. مقامات محلی اعلام کردند که پس‌انداز نهایی شهرداری، بستگی به این دارد که کلاغ‌ها چند ته‌سیگار بردارند!

کلاغ‌ها طی دوره‌های آموزشی یاد می‌گیرند که ته‌سیگار‌ها را بردارند و آن‌ها را در سطل‌های زباله‌ای بیندازند که حاوی پاداش غذایی برای آن‌ها است. در واقع کلاغ‌ها برای این کار به‌نوعی شرطی شده‌اند به‌طوری که با انجام عملیات پاکسازی، جایزه دریافت می‌کنند.

ارزیابی مؤسسه "سوئد را تمیز نگه دارید" نشان می‌دهد که سالانه تا یک میلیارد ته‌سیگار در خیابان‌های سوئد رها می‌شود که ۶۲ درصد حجم زباله‌های این کشور را تشکیل می‌دهد.

توماس ترن‌استروم، استراتژیست پسماند، در رابطه با این اقدام گفت: "خیلی جالب است که ما می‌توانیم به کلاغ‌ها یاد بدهیم ته‌سیگار را از خیابان‌ها جمع‌آوری کنند، اما هنوز نتوانسته‌ایم به انسان‌ها بیاموزیم که ته‌سیگار خود را روی زمین نیندازند. "

برچسب ها: کلاغ فرهنگ سازی
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۵ تير
امروز چهارشنبه ۲۵ تير
امروز چهارشنبه ۲۵ تير
امروز چهارشنبه ۲۵ تير