تیتر امروز

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی

این صد و چهلمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...

روز‌های غبارآلود در نواحی پرتردد تهران

اداره کل هواشناسی تهران خیزش گرد و خاک را برای این استان در پایان هفته پیش‌بینی کرد. همچنین تا پنجشنبه (۲۲ مهرماه) روند افزایش دما پیش‌بینی می‌شود.

کد خبر: ۱۱۱۳۳۴
۱۴:۵۵ - ۲۰ مهر ۱۴۰۰

روز‌های غبارآلود در تهران

دیدارنیوز ـ اداره کل هواشناسی استان تهران، آسمان این استان طی ۵ روز آینده صاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش ملایم باد و تا پیش از ظهر پنجشنبه (۲۲ مهرماه) در نواحی پرتردد در بعضی ساعات با غبار محلی پیش‌بینی می‌شود.

از ظهر پنجشنبه (۲۲ مهرماه) نیز در بعضی ساعات وزش متوسط باد و در نواحی غربی و جنوب غربی گاهی وزش باد نسبتا شدید با احتمال خیزش گردوخاک و در ارتفاعات افزایش ابر مورد انتظار است.

تا پنجشنبه (۲۲ مهرماه) روند افزایش دما پیش‌بینی می‌شود.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ورامین با بیشینه دمای ۲۴ درجه سانتیگراد گرمترین نقطه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است. آسمان تهران نیز فردا (۲۱ مهرماه) صاف تا قسمتی ابری و گاهی همراه با غبار محلی خواهد بود. دمای تهران در این روز با بیشترین و کمترین دمای ۲۵ و ۱۵ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

آسمان پایتخت پس فردا (۲۲ مهرماه) صاف و همراه با غبارصبحگاهی و در اواسط روز وزش باد خواهد بود و دمای هوا در گرم‌ترین و سردترین زمان به ۲۷ و ۱۶ درجه سانتیگراد می‌رسد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: هواشناسی
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۹ آذر
امروز شنبه ۲۹ آذر
امروز شنبه ۲۹ آذر
امروز شنبه ۲۹ آذر