تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.

هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۰/۰۷/۲۱

بر اساس نقشه‌های پیش‌یابی سازمان هواشناسی ایران امروز ۲۱ مهرماه در بیشتر مناطق کشور جوی آرام و پایدار حاکم خواهد بود.

کد خبر: ۱۱۱۴۳۲
۱۲:۴۴ - ۲۱ مهر ۱۴۰۰

هواشناسی ایران امروز

دیدارنیوز ـ با توجه به تحلیل نقشه‌های هواشناسی ایران، امروز ۲۱ مهر در بیشتر مناطق کشور جوی آرام و پایدار حاکم خواهد بود. از این رو افزایش غلظت آلاینده‌های جوی در مناطق صنعتی و پرتردد استان‌های تهران و البرز انتظار می‌رود.

همچنین امروز در برخی مناطق غرب و شمال غرب کشور به‌ویژه در آذربایجان غربی افزایش ابر، بارش پراکنده باران و گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید موقت پیش‌بینی می‌شود.

به نقل از سازمان هواشناسی ایران، فردا در برخی مناطق گیلان، اردبیل، غرب مازندران و شمال آذربایجان شرقی بارش پراکنده رخ خواهد داد. جمعه نیز در برخی نقاط گیلان، مازندران، اردبیل و شمال آذربایجان شرقی بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

جمعه و شنبه در نوار شرقی کشور به‌ویژه منطقه زابل سرعت وزش باد افزایش می‌یابد و از این رو خیزش گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا در این مناطق دور از انتظار نیست همچنین شنبه و یکشنبه در برخی مناطق استان‌های ساحلی دریای خزر و ارتفاعات البرز مرکزی بارش پراکنده رخ می‌دهد.

همچنین امروز و فردا در استان‌های ساحلی دریای خزر، شرق، شمال شرق و مرکز کشور افزایش نسبی دما رخ می‌دهد و جمعه و شنبه نیز در شمال شرق و استان‌های ساحلی دریای خزر افزایش نسبی دما مورد انتظار است.

آسمان تهران فردا صاف و همراه با غبار صبحگاهی و در اواسط روز وزش باد با حداقل دمای ۱۵ و حداکثر دمای ۲۷ درجه سانتیگراد و طی جمعه نیز صاف و گاهی همراه با وزش باد با حداقل دمای ۱۵ و حداکثر دمای ۲۶ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

طی امروز و فردا اهواز با بالاترین دمای ۳۹ و ۴۲ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و اردبیل با بیشینه دمای ۲۵ و ۲۳ درجه سانتیگراد خنک‌ترین مراکز استان‌های کشور هستند.

منبع: فرادید
برچسب ها: هواشناسی
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد