تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

نخستین ملاقات آمریکایی‌ها با طالبان پس از خروج نظامی از افغانستان

مقامات آمریکایی می‌گویند که نمایندگان این کشور قرار است برای نخستین بار پس از خروج نظامی از افغانستان به صورت حضوری با طالبان دیدار کنند.

کد خبر: ۱۱۰۸۸۹
۱۰:۲۷ - ۱۷ مهر ۱۴۰۰

نخستین ملاقات آمریکایی‌ها با طالبان پس از خروج نظامی از افغانستان

دیدارنیوز: وزارت امور خارجه آمریکا با اعلام این مطلب و بدون اشاره به جزئیات مذاکرات میان دو طرف یادآور شد که این گفتگوها از روز شنبه آغاز می‌شود.
به گفته سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، تیم مذاکره کننده اعزامی از جانب واشنگتن طی روزهای شنبه و یکشنبه در دوحه قطر با مسئولان ارشد طالبان دیدار خواهد کرد.
ایالات متحده آمریکا پس از خروج نظامی از کابل و تسلط کامل شبه‌نظامیان طالبان بر کابل در ماه اوت تماس‌هایی با حکمرانان جدید افغانستان داشته اما گفتگوهای روز‌های شنبه و یکشنبه در دوحه نخستین مذاکرات حضوری میان دو طرف پس از تحولات اخیر محسوب می‌شود.
واشنگتن پیش‌تر اعلام کرده بود که حکمرانان جدید در افغانستان را برای تشکیل یک دولت فراگیر با حضور زنان و توجه ویژه به رعایت حقوق بشر در این کشور تحت فشار قرار خواهد داد.
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در این خصوص تصریح کرد: «ما از طالبان می‌خواهیم که رعایت حقوق همه افغان‌ها از جمله زنان و دختران را در دستور کار قرار دهند و در جهت تشکیل دولتی فراگیر باحمایت گسترده مردم تلاش کنند.»
به گفته دیپلمات ارشد آمریکایی که فرانس‌پرس نامی از وی نبرده: «در شرایطی که افغانستان با احتمال رکود اقتصادی شدید و بحران انسانی روبرو است، ما همچنان از طالبان می‌خواهیم تا زمینه دسترسی سازمان‌های بشردوستانه دسترسی به مناطق دارای مشکل را فراهم کنند.»
وزیر دفاع آمریکا: فروپاشی ارتش افغانستان همه ما را غافلگیر کردپنتاگون: سقوط افغانستان در توافق با طالبان ریشه داشت، ترامپ: احمقانه‌ترین حرکت نظامی بودراهکار اتحادیه اروپا برای جلوگیری از فروپاشی اقتصادی و اجتماعی افغانستان چیست؟

وزارت خارجه آمریکا در عین حال تاکید کرده که دیدار در دوحه به هیچ وجه به این معنا نیست که ایالات متحده رژیم طالبان در افغانستان را به رسمیت می شناسد.
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا می‌افزاید: «ما همچنان به صراحت اعلام می‌کنیم که هر نوع مشروعیت باید از طریق اقدامات عملی طالبان بدست آید.»
نمایندگان ایالات متحده در گفتگوهای دوحه همچنان قرار است بر اولویت مد نظر جو بایدن برای صدور مجوز خروج شهروندان آمریکایی از افغانستان و نیز امکان خروج آندسته از افغان‌ها که در طول بیست سال مناقشه و جنگ به ارتش آمریکا کمک کرده‌اند، تاکید خواهند کرد.
واشنگتن در عین حال پیش‌تر از همکاری طالبان برای تسهیل خروج اتباع آمریکایی ازافغانستان خبر داده بود.
به گفته واشنگتن حدود ۱۰۰ نفر که اغلب آنها را شهروندان آمریکایی تشکیل می‌دهند که روابط نزدیک با کشور افغانستان دارند هنوز در این کشور حضور دارند و تاکنون تصمیمی برای خروج نگرفته‌اند.
سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا به ترکیب هیئت مذاکره کننده اعزامی به دوحه اشاره‌ای نکرد و نیز تعداد اعضای این گروه اشاره‌ای نکرد.
تعدادی از مقامات ارشد نظامی ایالات متحده از جمله ژنرال فرانک مک‌کنزی، رئیس ستاد فرماندهی مرکزی ایالات متحده و مسئول اصلی نیروهای آمریکایی در افغانستان ماه اوت پیش ازخروج کامل نظامی در کابل با نمایندگان ارشد طالبان دیدار و گفتگو کرده بودند.


برچسب ها: طالبان دوحه قطر
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر