تیتر امروز

حمله هوایی به ونزوئلا/ مادورو: این هشداری برای تمام جهان است/ ترامپ شخصا دستور حمله را صادر کرد
صدای چند انفجار قوی در کاراکاس شنیده شد (بروز رسانی می‌شود)

حمله هوایی به ونزوئلا/ مادورو: این هشداری برای تمام جهان است/ ترامپ شخصا دستور حمله را صادر کرد

در پی حمله هوایی به کاراکاس، پایتخت ونزوئلا، مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا اعلام کرد: در حال حاضر در حال بمباران کاراکاس هستند و این هشداری به تمام جهان است؛ آنها به ونزوئلا حمله کرده‌اند.
اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.

رهبر اپوزیسیون روسیه پس از آزادی از زندان بار دیگر بازداشت شد

رهبر اپوزیسیون روسیه امروز (دوشنبه) بلافاصله پس از آزادی از زندان، به اتهام نقض قوانین اعتراضی بار دیگر بازداشت شد.

کد خبر: ۱۰۴۴۰
۰۹:۰۳ - ۰۲ مهر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - لئونید وولکوف، یکی از متحدان الکسی ناوالنی، رهبر اپوزیسیون روسیه در توئیتر خود نوشت، ناوالنی همزمان با خروج از زندان بار دیگر به اتهام نقض قوانین مربوط به اعتراضات و تجمعات اعتراضی توسط پلیس بازداشت و به پاسگاه پلیس برده شد.

ناوالنی که ماه گذشته میلادی در مقابل منزلش در مسکو توسط پلیس بازداشت شده بود، به اتهام برنامه‌ریزی برای برگزاری یک راهپیمایی بدون مجوز در مسکو مربوط به ژانویه سال جاری میلادی به حبس ۳۰ روزه محکوم شد.

وی خواستار بایکوت انتخابات ریاست جمهوری روسیه شده بود چون مدعی بود که در این انتخابات تقلب صورت می‌گیرد.

رهبر اپوزیسیون روسیه که ۴۲ سال دارد گفته که حکم حبسش توسط مقام‌های روسیه برای بازداشتن وی از رهبری تظاهرات علیه اصلاحات مربوط به بازنشستگی در سراسر کشور که اوایل ماه جاری میلادی برگزار شد، ترتیب داده شده بود.

در جریان این اعتراضات بیش از ۸۰۰ تن در سراسر روسیه بازداشت شدند.
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها