تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
سردار کمالی :

حضور ۲۰۰۰ سرباز تحصیلکرده در شرکت‌های دانش‌بنیان

رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح از حضور ۲۰۰۰ سرباز تحصیلکرده در شرکت‌های دانش‌بنیان در سال جاری بمنظور مهارت‌آموزی خبر داد.

کد خبر: ۹۹۹
۱۳:۱۳ - ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۷

دیدارنیوز - سردار موسی کمالی (رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح)  با بیان این مطلب، گفت: از سال گذشته مهارت‌آموزی سربازان جزو برنامه‌های ستاد کل نیروهای مسلح قرار گرفت و بنا شد؛ صدهزار نفر آموزش‌های مهارت‌آموزی را فرا بگیرند.

وی ادامه داد: در سال گذشته صد و سه هزار نفر آموزش مهارت‌آموزی را فراگرفتند، امسال نیز برای آموزش مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار نفر برنامه‌ریزی کرده‌ایم و امیدواریم با برنامه‌ریزی به موقع ۲۰۰ هزار نفر در شمول طرح مهارت‌آموزی قرار بگیرند.

رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح  تصریح کرد: در همین راستا نیز ۱۹ اردیبهشت اولین همایش ملی مهارت‌آموزی با حضور مسئولان لشکری و کشوری برگزار می‌شود.

سردار کمالی خاطرنشان کرد: برنامه‌های مهارت‌آموزی شامل سربازان با تحصیلات عالیه نمی‌شد، از همین‌رو مقرر شد تا در برنامه‌ریزی‌های جدید به صورت آزمایشی حدود دو هزار نفر از سربازان تحصیلکرده را که دارای مدرک تحصیلی بالاتر از کارشناسی هستند به شرکت‌های دانش‌بنیان معرفی کنیم.

وی ادامه داد: سربازان تحصیلکرده که به شرکت‌های دانش‌بنیان معرفی می‌شوند به مدت ۶ تا یکسال با توجه به رشته تحصیلی‌شان تخصص می‌آموزند در صورتی که این طرح موفقیت‌آمیز بود در سال‌های بعد نیز آن را گسترش می‌دهیم و افراد بیشتری در شمول این طرح قرار می‌گیرند تا سربازان تحصیلکرده نیز آموزش‌های مهارت‌آموزی را از این طریق فرابگیرند.

سردار کمالی ادامه داد: این سربازان بعد از فراگرفتن این مهارت‌ها یا در شرکت‌های دانش بنیان مشغول فعالیت شده یا در این دوره‌ها می‌آموزند که چگونه می‌توانند کارآفرینی کرده و شرکت تشکیل دهند و کسب وکار را راه بیاندازند.

او در پاسخ به این سوال که گفته می‌شود قرار است؛ ساز وکاری برای امریه‌ جوانانی که در تشکل‌ها فعالیت می‌کنند، تعیین شود تا بتوانند ۶ ماه از دوران سربازی خود را در این تشکل‌ها بگذارنند، گفت: آنچه که توافق شده و قرار است شیوه نامه آن نیز نوشته و در سال جاری عملیاتی شود این است که سربازان تحصیلکرده هم بتوانند در شرکت‌های دانش‌بنیان آموزش‌های مهارت‌آموزی را فرابگیرند.

رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح تاکید کرد: این که گفته می‌شود سربازی می‌تواند بخشی از دوره سربازی خود را در تشکل‌های دانشجویی و سازمان‌های مردم نهاد بگذارند یا به دلیل حضور در آنها کسر خدمت شامل حال سرباز می‌شود، صحت ندارد. 

گفتنی است؛ محمد مهدی تندگویان، معاون سامانن‌دهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان از در دستور کار قرار گرفتن  امریه اعضای تشکل‌های جوانان خبر داده و گفته بود؛ در حال توافق با ستاد کل نیروهای مسلح هستیم تا طبق دستورالعملی که تا پایان سال تولید خواهد شد، ۶ ماه از دوران سربازی اعضا، در تشکل طی شود.
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر