تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

بارش پراکنده و وزش باد شدید در این مناطق ایران

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با اشاره به وقوع رگبار و رعد و برق پراکنده در برخی استان‌های کشور، از وزش باد شدید در برخی نقاط کشور به‌ویژه در نوار شرقی خبر داد.

کد خبر: ۹۹۷۲۳
۱۱:۲۰ - ۱۹ تير ۱۴۰۰

بارش پراکنده و وزش باد شدید

دیدارنیوز ـ صادق ضیاییان، ضمن اشاره به اینکه بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، طی پنج روز آینده در بیشتر مناطق کشور آسمان آفتابی خواهد بود، اظهار کرد: امروز (۱۹ تیر) در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، اردبیل و ارتفاعات البرز در بعضی ساعات بارش باران، گاهی وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: در این مدت در شمال استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی در ساعات بعدازظهر افزایش ابر، رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید موقت رخ خواهد داد همچنین فردا و دوشنبه (۲۰ و ۲۱ تیر) برای سواحل خزر، ارتفاعات البرز و خراسان شمالی بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی، ضمن بیان اینکه طی سه روز آینده برای جنوب سیستان و بلوچستان، ارتفاعات شرق و شمال هرمزگان و ارتفاعات جنوب کرمان در ساعات بعدازظهر و اوایل شب رشد ابر همراه با رعدوبرق، وزش باد شدید موقت و بارش پراکنده دور از انتظار نیست، گفت: طی این مدت در شرق کشور به‌ویژه شمال سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک پدیده غالب خوتهد بود.

به گفته وی، امروز (۱۹ تیر) برای استان‌های سمنان، تهران، البرز، شمال اصفهان، مرکزی و غرب خوزستان وزش باد شدید و احتمال خیزش گردوخاک پیش‌بینی می‌شود همچنین امروز (۱۹ تیر) دریای خزر و تا فردا (۲۰ تیر) شرق دریای عمان مواج خواهد بود.

وی درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا (۲۰ تیرماه) صاف و گاهی همراه با وزش باد شدید با حداقل دمای ۲۵ و حداکثر دمای ۳۸ سانتیگراد و طی روز دوشنبه (۲۱ تیرماه) نیز صاف و گاهی همراه با وزش باد شدید با حداقل دمای ۲۶ و حداکثر دمای ۳۹ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان اظهار کرد: طی امروز و فردا (۱۹ و ۲۰ تیر) اهواز با بالاترین دمای ۵۰ و ۴۹ درجه سانتیگراد گرمترین و اردبیل با دمای بیشینه دمای ۲۲ و ۲۳ درجه سانتیگراد خنک‌ترین مرکز استان‌های کشور هستند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: هواشناسی
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر