تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

درخواست ۱۴ میلیارد تومانی دروازه‌بان استقلال از پرسپولیس

رشید مظاهری دروازه بان کنونی استقلال قبل از حامد لک با پرسپولیس مذاکره کرده بود.

کد خبر: ۹۷۵۶۹
۱۰:۴۰ - ۰۴ تير ۱۴۰۰

 

درخواست ۱۴ میلیارد تومانی دروازه‌بان استقلال از پرسپولیس

دیدارنیوز: در نقل و انتقالات تابستانی فصل گذشته علی رغبتی عضو سابق هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس و افشین پیروانی مسئولیت نقل و انتقالات پرسپولیس را عهده دار شده و ۷ خرید مناسب انجام دادند.

یکی از این خرید‌های خوب پرسپولیس در تابستان گذشته به گواه کارشناسان حامد لک بود. دروازه بانی که از دوران نوجوانی و جوانی عاشق پرسپولیس و علی کریمی بوده و هرگز هم ابایی از افشا کردن این موضوع قبل از پیوستن به تیم محبوبش نداشت.

دیکی از دست اندرکاران سابق باشگاه پرسپولیس خاطره جالبی از نقل و انتقالات تابستانی سال گذشته تعریف کرد.

این بازیکن گزینه مشترک گل محمدی و مجیدی شد!
او گفت: پس از جدایی علیرضا بیرانوند از پرسپولیس باشگاه دنبال جذب یک گلر مطرح و کم اشتباه بود تا جانشین دروازه بان شماره یک تیم ملی کرده و با بوژیدار رادوشوویچ رقابت کند. یکی از این گزینه‌ها رشید مظاهری بود، گلری که سابقه کارکردن زیر نظر یحیی گل محمدی و داوود فنایی را در ذوب آهن اصفهان داشت. او با زحمات این دو مربی توانسته بود ملی پوش شود و سابقه همکاری خوبی با یکدیگر داشتند؛ بنابراین اولین نفر رشید مظاهری با رغبتی و پیروانی سر میز مذاکره نشست درحالی که شنیده می‌شد تراکتور تبریز از او شکایت کرده و معلوم نیست بتواند بدون مشکل به تیم جدیدی برود. با این وجود قرار و مدار‌ها با رشید مظاهری بسته شد، اما این دروازه بان مطرح رقمی از باشگاه پرسپولیس درخواست کرد که درتوان این باشگاه نبود.

این منبع آگاه اضافه کرد: رشید مظاهری برای لیگ بیستم درخواست ۶ میلیارد تومانی داشت و برای لیگ بیست و یکم هم ۸ میلیارد تومان می‌خواست. به عبارت بهتر پرسپولیس باید درمجموع دو سال ۱۴ میلیارد تومان به رشید مظاهری پرداخت می‌کرد درحالی که معلوم نبود پرونده شکایت باشگاه تراکتور از او به کجا کشیده می‌شود. بدین روی علی رغبتی و افشین پیروانی محترمانه عذر رشید مظاهری را خواسته و عنوان کردند چنین پولی نمی‌توانند به او آن هم به عنوان یک تازه وارد بدهند که جلسه هم با خداحافظی این دروازه بان به پایان رسید.

موافقت باشگاه پرسپولیس با همه شرط‌های رادوشویچ
وی ادامه داد: جالب آن که نیم ساعت بعد از خروج رشید مظاهری از جمع، حامد لک نزد علی رغبتی و افشین پیروانی رفت. وقتی صحبت از درخواست مالی شد این دروازه بان گفت که برای او پول مهم نیست و از بچگی آرزویش پوشیدن پیراهن پرسپولیس بوده است. برهمین اساس حامد لک بدون چانه زنی زیر قرارداد دو ساله‌ای را امضاء کرد که ارزش مالی سال اول آن یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان است و در سال دوم ۳۰۰ میلیون تومان به آن افزوده خواهد شد. قراردادی که حامد لک را یکی از ارزان‌ترین بازیکنان اصلی در تیم پرسپولیس کرده است! ”

ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها