تیتر امروز

پیروزی مجدد بایدن در انتخابات ریاست جمهوری، به جنبش اعتراضی دانشجویان گره خورده است
از چشم جهان (۱۴۷)

پیروزی مجدد بایدن در انتخابات ریاست جمهوری، به جنبش اعتراضی دانشجویان گره خورده است

اعتراضات دانشجویی در مخالفت با حمایت آمریکا از جنگ اسرائیل در غزه، مانند آتشی خودسوز در این کشور شعله‌ور شده است؛ آنچه می خوانید ترجمه اختصاصی دیدارنیوز از مطلب مدیر موسسه اعراب آمریکایی است.
مطهرنیا: محاصره اقتصادی ایران در زمان اوباما و هیلاری کلینتون آغاز شد/ اسرائیل و آمریکا به ضد واقعه ۷ اکتبر نیاز داشتند
رئیس اندیشکده آینده‌اندیشی سیمرغ در گفت‌وگو با دیدارنیوز

مطهرنیا: محاصره اقتصادی ایران در زمان اوباما و هیلاری کلینتون آغاز شد/ اسرائیل و آمریکا به ضد واقعه ۷ اکتبر نیاز داشتند

گفت‌وگوی مهدی مطهرنیا با سرویس بین‌الملل دیدارنیوز حول محور جنگ ایران و اسرائیل و نقش و نقشه آمریکا را ببینید و بخوانید

وام‌های کلان بانکی کجا رفت؟

مشاور کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران می‌گوید کسانی که وام‌های کلان بانکی را گرفتند اگر با آن کارخانه راه انداخته بودند، امروز می‌توانستیم بگوییم که چند خط تولید راه اندازی و برای مردم اشتغالزایی شده است.

کد خبر: ۹۷۲۱۱
۱۴:۵۹ - ۰۱ تير ۱۴۰۰

وام‌های کلان بانکی

دیدارنیوز ـ علی اکبر سیارمه درباره تاکید دولت آقای رئیسی در جذب سرمایه‌های ایرانیان و سوق دادن آن به سمت تولید و اشتغال گفت: در حال حاضر سرمایه کم در کشور نداریم، ولی این نقدینگی و سرمایه‌ها از بازار‌هایی مثل ارز و طلا یا زمین سر درآورده است.

وی افزود: اگر سرمایه‌ها و نقدینگی‌های سرگردان به سمت تولید و ایجاد شغل برود، تولید رونق می‌گیرد و اشتغال زنده می‌شود. زمانی که این سرمایه‌ها به بخش‌های تولید سرازیر شود و سرمایه گذار داخلی سرمایه اش را از حالت دلالی خارج کند و در بخش‌های تولیدی به کار بگیرد، قطعا ارزش افزوده بیشتری ایجاد خواهد شد.

سیارمه با تاکید بر تجدیدنظر در برخی نگرش‌ها نسبت به بخش تولید اظهار کرد: ما باید مسائل اجرایی خود را به سمت تولید ببریم و از کار‌های دلالی و داد و ستد خارج کنیم. آمدند لیست کسانی که وام‌های کلان بانکی گرفتند را اعلام کردند، ولی این وام‌ها را در کجا به کار بردند؟ ایکاش ده‌ها کارخانه را راه انداخته بودند حداقل امروز می‌توانستیم بگوییم که این وام‌ها را گرفتند و چند خط تولید راه اندازی کردند و برای مردم اشتغالزایی شد.

مشاور کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران خاطرنشان کرد: یک عده با قدرت مالی بالا رفتند کارخانه‌ها را با قیمت‌های پایین در اختیار گرفتند و فقط یک ارزش افزوده برای آن به وجود آوردند، اما دیدیم که برخی از کارخانه‌هایی که با ۳۰۰۰ نیرو کار می‌کردند امروز ۳۰ نفر هم در آن نیست، آن هم بخش نگهبانی و حراست کارخانه است و وقتی از از آن‌ها سوال می‌شود می‌گویند شش ماه یا یک سال است که حقوق شان را نگرفته اند.

وی بر لزوم رفع موانع از بخش تولید تاکید کرد و گفت: اگر می‌خواهیم که در افراد انگیزه فعالیت‌های تولیدی ایجاد شود باید موانع تولید را از میان برداریم و هر تصمیمی که درباره اعطای تسهیلات می‌گیریم با اولویت پرداخت تسهیلات به بنگاه‌ها و کارخانه‌های تولیدی باشد، این تسهیلات را به دلالان ندهیم بلکه به کارگاه سه نفره تا کارخانه ۳۰۰۰ نفره بدهیم و یک دستگاه نظارت بر نحوه مصرف این تسهیلات تعیین کنیم تا تسهیلات در جهت ایجاد اشتغال و تولید صرف شود.

این فعال حوزه کار در پایان تاکید کرد: تمام سوابق آقای رئیسی قضایی بوده و بحث اصلی ایشان، عدالت اجتماعی، تولید و اشتغال است لذا انتظار داریم با جدیت به موانع اصلی تولید رسیدگی کنند تا اشتغالزایی در کشور را شاهد باشیم، وقتی اشتغال به وجود آمد به دنبال مطالبات نیروی انسانی که در حال کار و تولید و ارائه خدمات هستند، بپردازیم و حقوق آن‌ها را مورد پیگیری و نظارت قرار بدهیم.

منبع: ایسنا
برچسب ها: وام بانکی
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی