تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

کرونا اهدای خون در ایران را ۸ درصد کم کرد/ مسن شدن اهداکنندگان مستمر در کشور

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: اهدای خون نباید به‌صورت هیجانی و نقطه‌ای باشد. بلکه باید این فرهنگ در کشور به طور مستمر رواج داشته باشد.

کد خبر: ۹۵۸۷۵
۱۰:۵۳ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۰

 مسن شدن اهداکنندگان  مستمر خون در کشور

دیدارنیوز ـ دکتر سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت با بیان اینکه جامعه و جوانان و دانشجویان در این زمینه بسیار پیشقدم بوده و همواره داوطلب فعالیت‌های خیرخواهانه هستند، افزود: اهدای خون یک کار خداپسندانه و فرهنگی بوده که نیاز است دانشجویان در زمینه آن پیشقدم شوند و به‌طور گسترده با پویش دانشجویی «اهدای خون، تداوم زندگی» همراه شوند.

وی پویش دانشجویی «اهدای خون، تداوم زندگی» را یک اقدام خیرخواهانه و موثر خواند و گفت: سال گذشته تفاهم‌نامه‌ای بین معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و سازمان انتقال خون ایران منعقد شد تا راهگشای فعالیت‌های خیرخواهانه در زمینه اهدای خون باشد. خوشبختانه این تفاهمنامه به نفع دانشجویان و سازمان انتقال خون ایران است و آینده خوبی را در این زمینه پیش‌بینی می‌کنیم.

لاری ادامه داد: امروزه و با شیوع کرونا، ذخایر خونی کشور و همچنین همه‌جای دنیا کاهش یافته، اما تلاش ما این است که این فرهنگ را جا بیندازیم تا ارزش اهدای خون در جامعه دانسته شود تا در سال‌های آتی با مشکلی در این زمینه مواجه نشویم.

بحرانی که کرونا در زمینه اهدای خون ایجاد کرد

مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران نیز گفت: شیوع کرونا در همه دنیا بحرانی را آفرید که با همه بحران‌های دیگر در جامعه متفاوت بود. این بحران در زمینه اهدای خون در تمام دنیا تاثیر گذاشت.

پیمان عشقی ادامه داد: در روز‌های اول شیوع کرونا در جهان، اهدای خون تا حدود ۷۰ درصد کاهش پیدا کرد. در ایران نیز با کاهش ۳۰ درصدی همراه بودیم، اما بار دیگر این اقدام خیرخواهانه از سر گرفته شد. در حال حاضر اهدای خون در کشور ما نسبت به شرایط عادی حدود ۸ درصد کم شده است که نسبت به کشور‌های منطقه وضعیت بسیاری خوبی داریم. چرا که همان طور که گفتم، در روز‌های شیوع کرونا اهدای خون در کشور‌های منطقه بین ۲۰ تا ۳۰ درصد کاهش پیدا کرد.

وی اظهار کرد: ۶۰ درصد اهداکنندگان خون در کشور ما افرادی هستند که به‌طور مستمر در سال خون اهدا می‌کنند. افرادی را که بیش از دوبار در سال اهدای خون انجام می‌دهند، اهداکنندگان مستمر می‌دانیم که متاسفانه جمعیت این عزیزان رو به مسن‌تر شدن است. انتظار ما این است که دانشجویان، جوانان و زنان بیش از گذشته به این کار خیرخواهانه و عام‌المنفعه بپیوندند و از باور‌های غلط در زمینه اهدای خون فاصله بگیرند.

منبع: ایرنا
برچسب ها: اهدای خون
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر