تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...

تازه‌ترین موضع‌گیری آمریکا درباره برجام

سخنگوی کاخ سفید با نادیده گرفتن مواضع ضد برجامی رژیم صهیونیستی، گفت: موضع ما در قبال برجام تغییری نکرده است.

کد خبر: ۹۴۳۸۱
۱۳:۰۹ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۰

تازه‌ترین موضع‌گیری آمریکا درباره برجام

دیدارنیوز ـ جن ساکی در نشست خبری روز چهارشنبه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه روز گذشته بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، گفت حتی اگر به قیمت اصطکاک در روابط با آمریکا تمام شود، او در برابر هر توافقی خواهد ایستاد، این مطلب را مطرح کرد.

وی مواضع نتانیاهو را مربوط به خودش دانست و افزود: مسئولیت رئیس جمهوری بایدن این است که در جهت منافع مردم آمریکا اقدام کند.

سخنگوی کاخ سفید ادامه داد: دیدگاه ما این است که به یک توافق سیاسی دست یابیم که می‌تواند ایران را از دستیابی به سلاح اتمی بازدارد. ما با این توافق، نظارت بر فعالیت‌های ایران را بازخواهیم گرداند.

ساکی اضافه کرد: پیش از آن‌که رئیس جمهوری سابق از توافق برجام خارج شود، این نظارت را داشتیم که در جهت منافع ما است.

عراقچی: در مذاکرات هیچ چیزی قابل پیش‌بینی نیست

دیپلمات‌های اروپایی: جنبه‌های مهم توافق برای احیای برجام به نتیجه رسید

آمریکا: پیشرفت‌هایی در مذاکرات وین حاصل شده | اسرائیل را در جریان قرار می‌دهیم

وی با یادآوری این‌که همچون سال‌های گذشته همکاری و توجیه مقامات اسرائیلی ادامه دارد، تصریح کرد: با این حال، موضع ما در این زمینه تغییری نکرده است.
بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که آخرین روز‌های حضور در قدرت را پس از ۱۲ سال پشت سر می‌گذارد، از هر فرصتی برای تخریب توافق هسته‌ای ایران دریغ نمی‌کند.

او دونالد ترامپ، رئیس جمهوری سابق آمریکا، را برای خروج از توافق هسته‌ای ترغیب و تطمیع کرد و از سیاست تروریسم اقتصادی مایک پمپئو و تندرو‌های کاخ سفید علیه مردم ایران، به شدت استقبال داشت.

منبع: ایرنا
برچسب ها: امریکا برجام
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی