تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.

درخواست بازنشستگان تامین اجتماعی برای تغییر شیوه دریافت حق بیمه

بازنشستگان تامین اجتماعی با راه‌اندازی کارزاری خواستار تغییر شیوه دریافت حق بیمه (سرانه درمان) شدند.

کد خبر: ۹۳۶۱۴
۱۱:۵۱ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۰

بازنشستگان تامین اجتماعی دریافت حق بیمه

دیدارنیوز ـ روز شنبه (۸ خرداد ۱۴۰۰) بازنشستگان تامین اجتماعی با راه‌اندازی کارزاری خواستار تغییر شیوه دریافت حق بیمه (سرانه درمان) از بازنشستگان تأمین اجتماعی (ماده ۸۹) شدند.

متنی از این کارزار که خطاب به رئیس مجلس تنظیم شده و رونوشتی از آن برای وزیر رفاه و مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی ارسال شده به این شرح است:

احتراماً به استحضار می‌رساند هم‌اکنون بیش از ۳/۵ میلیون نفر بازنشسته سازمان تأمین اجتماعی می‌باشند. خوشبختانه در سال جاری همسان‌سازی به نحو مطلوب با ایرادات کم تدوین و بنا بر تأیید سازمان تأمین اجتماعی در مرحله دوم نیز انجام شد؛ در این رابطه به منظور برخورداری از حقوق کامل مستمری بازنشستگان تأمین اجتماعی درخواست لغو کسر ۲ درصد ماده ۸۹ را داریم.

استحضار دارید که سال‌هاست از کلیه مستمری‌بگیران ۲ درصد کسر می‌شود و اجحافی است به بازنشستگان در این برهه از زمان! و نیز به خوبی آگاهید که ۲ درصد حقوق برای یک مستمری‌بگیر می‌تواند کمک بزرگی برای زندگی باشد.

هر ماه در فیش حقوقی مبلغی معادل ۲ درصد بابت درمان (ماده ۸۹) از حقوق و مستمری بازنشستگان کسر می‌شود. این موضوع از منظر تفاوت میزان حقوق‌ها و بالطبع کسورات کمتر و بیشتر مبالغ در کنار خدمات درمانی یکسان، به نظر امری اشتباه و ناعادلانه بوده و باعث تضییع حق بسیاری از افراد می‌شود.

زیرا همه سطوح بازنشستگان و مستمری‌بگیران به نوعی به مساوات از خدمات پزشکی و درمانی بیمه تأمین اجتماعی برخوردارند ولیکن در کسورات حق بیمه تفاوت دارند و افراد دارای حقوق و مستمری بیشتر، کسورات بالاتری در این ارتباط در فیششان منظور می‌شود! درحالیکه میزان و کیفیت استفاده از خدمات درمانی برای تمامی سطوح مستمری‌بگیران یکسان است. حال چرا برخی باید بابت خدمات یکسان هزینه کمتری پرداخت کنند و گروهی دیگر هزینه‌ای به مراتب بالاتر؟

لذا به علت وجود خدمات یکسان درمانی برای کل بازنشستگان و مستمری‌بگیران، عدالت بیمه‌ای حکم می‌کند اولاً هزینه خدمات درمانی به صورت رایگان برای کلیه آحاد و اقشار بازنشسته اعمال شود و ثانیاً در صورت‌عدم امکان این امر، رقم ثابتی از کلیه سطوح کسر شود و رقم معقولی در نظر گرفته شود.

در راستای برقراری عدالت و کسب رضایت حداکثری بازنشستگان از یکی از روش‌های ذیل در کسر خدمات درمانی (ماده ۸۹) مطلوب است:

  • کسر هزینه خدمات درمانی به صورت مبلغی ثابت و یکسان برای همه بازنشستگان و مستمری‌بگیران با هر میزان اِشل حقوقی در فیش لحاظ شود.
  • - با عنایت به کسر حق بیمه تکمیلی از مستمری بگیران و افراد تحت تکفل، بابت ماده ۸۹ مبلغی تحت عنوان حق درمان از مستمری‌بگیران کسر نشود، زیرا همانطورکه استحضار دارید بخشی از مستمری بازنشستگانی که سال‌ها تلاش کرده و اینک نیاز به رسیدگی دارند بخشی از مستمری ایشان بابت درمان کسر می‌شود؛ چه استفاده کند و چه بلااستفاده باشد.
منبع: ایلنا
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۰ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۹
0
0
نمیدونم به دردخودم بنالم یااینکه نگران مسئولین دلسوزتامین اجتماعی باشم حدود۲۰روزه هیچ خبری ازآقایان دهقان کیا.صادقی سالاری ورئیسهای نگران کانونهای استانها نیست.خداسایه شماراروی سربازنشسته هانگه دارد.
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد