تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

تکلیف بیمه‌های تکمیلی پس از حذف دفترچه‌های کاغذی

سرپرست اداره کل بیمه سلامت استان تهران به تشریح ساز و کار استفاده از بیمه‌های تکمیلی پس از اجرای نسخه‌نویسی الکترونیک و حذف دفترچه‌های بیمه پرداخت.

کد خبر: ۹۶۶۱۶
۱۰:۵۰ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۰

تکلیف بیمه‌های تکمیلی

دیدارنیوز ـ سیده مریم حسینی درباره ساز و کار استفاده از بیمه‌های تکمیلی پس از اجرای نسخه نویسی الکترونیک و حذف دفترچه‌های بیمه، گفت: در قانون بودجه تکلیف تمام بازیگران حوزه سلامت مشخص شده است و بیمه‌های تکمیلی باید مانند بیمه پایه وارد فضای نسخه‌نویسی الکترونیک شوند.

وی افزود: موسسات طرف قراداد ما برای کمک به بیمه شدگان از کاغذ یا سربرگ استفاده می‌کنند تا بیمه‌شدگانی که می‌خواهند برای دریافت وجه از بیمه تکمیلی استفاده کنند، مشکل نداشته باشند و هم اینکه بیمه‌شده برای بیمه سلامت می‌توانند از طریق سامانه شهروندی یا خدمات غیرحضوری بیمه سلامت، برای بیمه تکمیلی خود استفاده کنند.

سرپرست بیمه سلامت استان تهران تاکید کرد: سامانه ارائه خدمات شهروندی با قابلیت‌هایی اعم از احراز هویت بیمه شده براساس شماره ملی و شماره موبایل، امکان مشاهده اطلاعات هویتی و بیمه‌ای، امکان تغییر عکس و تمدید اعتبار بیمه، امکان مشاهده کلیه نسخ و امکان مشاهده ریز نسخه شامل تجویزی و خدمات ارائه شده راه اندازی شده است.

حسینی گفت: برای دسترسی به سامانه سرویس‌های شهروندی بیمه سلامت، همه شهروندان می‌توانند از طریق آدرس https://eservices.ihio.gov.ir/esc/ مراجعه کنند.

وی ادامه داد: نسبت به قبل که این سامانه وجود نداشت، شدت شکایات کمتر شده است که این موضوع یا به راه اندازی سامانه یا به پیشرفت نسخه نویسی الکترونیک برمی‌گردد که تمام موسسات و بیمه‌های تکمیلی خود را موظف می‌دانند وارد فضایی شوند که بیمه‌شده با حذف دفترچه کاغذی به راحتی بتواند خدمات بگیرد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: بیمه تکمیلی
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت
امروز چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت
امروز چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت
امروز چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها