تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
رییس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی تهران خبر داد؛

واریز حقوق اردیبهشت بازنشستگان با احکام جدید

رییس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی تهران، زمان پرداخت مابه‌التفاوت حقوق متناسب سازی بازنشستگان سایر سطوح را اعلام کرد و گفت: حقوق اردیبهشت ماه بر اساس احکام جدید پرداخت شد.

کد خبر: ۹۱۶۵۹
۱۶:۱۸ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۰

بازنشستگان

دیدارنیوز: علی دهقان کیا گفت: حقوق بازنشستگان حداقل بگیر سازمان تأمین اجتماعی در فروردین ماه به طور کامل پرداخت شد و مشکلی در پرداخت‌ها نیز ایجاد نشده بود، اما حقوق سایر سطوح مزدی با مشکلاتی روبرو شد.

وی با اشاره به اینکه نحوه متناسب سازی حقوق بازنشستگان سایر سطوح باعث اعتراض بازنشستگان شد، افزود: پس از اعتراض این بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی مجدداً مستمری بازنشستگان سایر سطوح را بررسی و احکام جدید صادر شد.

رییس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی تهران تاکید کرد: حقوق اردیبهشت ماه بازنشستگان تأمین اجتماعی در سایر سطوح بر اساس احکام جدید پرداخت شد.

به گفته وی، پرداخت حقوق بازنشستگان بر اساس حروف الفبا و از ۲۰ اردیبهشت آغاز شده است.

دهقان کیا در مورد پرداخت مابه‌التفاوت حقوق فروردین بازنشستگان، اظهار داشت: بازنشستگان سایر سطوح برای حقوق فروردین ماه خود از تأمین اجتماعی مبلغی را طلب دارند احتمالاً این مابه‌التفاوت در خرداد ماه به آن‌ها پرداخت می‌شود.

وی همچنین در مورد ثبت نام وام بازنشستگان تأمین اجتماعی اظهار داشت: ساز و کار و نحوه ثبت نام برای پرداخت وام به بازنشستگان سازمان به زودی مشخص و اعلام می‌شود.

رییس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی تهران در مورد مبلغ وام نیز گفت: مبلغ وام سال گذشته ۵ میلیون تومان بود، اما مبلغ پرداختی وام امسال هنوز مشخص نشده و به محض تعیین، به اطلاع بازنشستگان می‌رسد.

برچسب ها: بازنشستگان
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد