تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.

پرونده رپر معروف به دادگاه کیفری برگشت/ حمید. ص دوباره محاکمه می‌شود

چند روز پس از نقض حکم قصاص حمید. ص، خواننده رپ در دیوان‌عالی کشور که به اتهام قتل شوهر مادرش به قصاص محکوم شده بود، پرونده او بار دیگر به دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد تا برای دومین مرتبه پای میز محاکمه بایستد و از خود دفاع کند.

کد خبر: ۹۳۵۶۴
۰۹:۱۵ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۰

 حمید. ص دوباره محاکمه می‌شود

دیدارنیوز ـ نام حمید. ص، از روز ۲۴ مردادماه ۹۶، همزمان با مرگ مردی ۶۶ ساله به نام هوشنگ بر سر زبان‌ها افتاد. حمید که در زمینه موسیقی رپ فعالیت می‌کرد آن روز وقتی فهمید مادرش که سال‌ها قبل از پدرش جدا شده و با هوشنگ زندگی می‌کرد با وی درگیر شده، برای دفاع از مادرش خودش را به خانه رساند. او با اینکه پیش از این با همسر مادرش رابطه خوبی داشت، با او درگیر شد و در نهایت هوشنگ که به‌تازگی جراحی قلب باز انجام داده بود به بیمارستان انتقال یافت و ۳ روز بعد جانش را از دست داد. خانواده هوشنگ دلیل مرگ او را درگیری ۳ روز قبل با حمید می‌دانستند و به همین دلیل از او به اتهام قتل عمد شکایت کردند.

با ثبت این شکایت خواننده جوان بازداشت شد و در دادسرا به درگیری با پدرخوانده‌اش اعتراف کرد، اما گفت قصد کشتن او را نداشته است. دلیل اصلی مرگ هوشنگ مبهم بود. به همین دلیل چندین مرتبه کمیسیون پزشکی تشکیل شد تا اینکه در نهایت کمیسیون ۹ نفره اعلام کرد علت مرگ مقتول، ضربه به سر بوده، اما این ضربه نوعا کشنده نبوده و احتمالا دارو‌هایی که قربانی به‌دلیل بیماری‌هایش مصرف می‌کرده نیز در مرگ او نقش داشته است. به همین دلیل حمید با وثیقه ۶۰۰ میلیونی آزاد شد و در انتظار روز محاکمه ماند.

در جلسه دادگاه که اسفندماه ۹۹ در شعبه دهم دادگاه کیفری یک استان تهران برگزار شد، درحالی‌که یکی از فرزندان مقتول برای قاتل درخواست حکم قصاص کرده بود، حمید در دفاع از خودش گفت: من در جریان درگیری ضربه‌ای به مقتول نزدم و فقط یک گلدان را به سوی دیوار پرت کردم تا او بترسد و درگیری تمام شود. من فقط او را هل دادم. می‌دانستم او دیابت دارد، اما درباره بیماری قلبی‌اش اطلاعاتی نداشتم تا اینکه چند روز بعد از درگیری فهمیدم که او فوت شده است.

در پایان این جلسه قرار متهم از وثیقه به بازداشت موقت تبدیل شد تا او بار دیگر روانه زندان شود. همچنین ۲ نفر از ۳ قاضی دادگاه معتقد بودند که عمل متهم مصداق قتل عمدی است و به این ترتیب او با رأی اکثریت به قصاص محکوم شد. این رأی با اعتراض متهم به دیوان‌عالی کشور فرستاده شد، اما قضات شعبه ۳۹ دیوان با رد رأی اکثریت، رأی اقلیت دادگاه را تأیید کردند و حکم قصاص نقض و پرونده بار دیگر به دادگاه کیفری یک فرستاده شد. براساس این گزارش حمید همچنان در بازداشت به سر می‌برد و قرار است به‌زودی در شعبه هشتم دادگاه کیفری یک به ریاست قاضی رحمانی برای دومین مرتبه محاکمه شود.

منبع: همشهری
برچسب ها: حمید صفت حوادث
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی