تیتر امروز

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلا دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند
گفت‌وگوی دیدار در سومین ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک اقتصاددان

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلا دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند

در سومین برنامه از سری برنامه «میدان پاستور» مهدی پازوکی اقتصاددان و استاد دانشگاه مهمان ما بود. او معتقد است: متخصصان و صاحب نظران هر حرفی می‌زنند تندرو‌ها واکنش نشان می‌دهند، به دلیل اینکه...
افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

خبر خوب برای صرافی های خارجی: سرمایه ایرانیان در راه است

افزایش ريسك سرمايه گذاری در داخل کشور، به دلیل ضعيف شدن پلتفرم هاي داخلي و حذف پاسخگويي به سرمايه گذاران، آنها را به سمت پلتفرم‌های خارجی سوق می دهد؛ جایی که چشم به راه سرمایه ایرانیان هستند.

کد خبر: ۹۲۰۲۸
۱۴:۱۶ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۰

رمزارز

 

دیدارنیوز: افزایش چند صد در صدی ارزش رمزارزها در سال های اخیر و حضور شرکت های بزرگ بین المللی در این حوزه، باعث شده تا افراد بیشتری به این بازار اعتماد کنند و سرمایه بیشتری به آن وارد شود.

در ایران نیز سرمایه گذاری در بازار رمز ارزها از طریق صرافی های دیجیتال صورت می گیرد که عموما توسط مراکز دانش بنیان مدیریت می شوند و سرمایه گذاران ایرانی می توانند با پرداخت ریالی در این صرافی ها از امکان سرمایه گذاری در بازار رمز ارزها استفاده کنند و به خرید و فروش بپردازند.

انسداد درگاه های پرداخت بانکی برای صرافی‌های دیجیتال ایرانی به معنی سوق دادن سرمايه گذاري هاي صورت گرفته روي رمز ارز از بسترهاي قابل نظارت داخلي به بسترهاي فاقد امكان نظارت در خارج از كشور همچون كوينكس، بايننس و ديگران است.

یکی از عواملی که این روند را تهدید می کند، احتمال بلوكه شدن سرمايه گذاري هاي انجام شده در پلتفرم هاي خارجي است. این صرافی ها هرچند در سطح بین المللی اعتبار بالایی دارند اما پیرو قوانین تحریم هستند و نسبت به کاربران ایرانی، تعهد مالی از خود نشان نمی دهند. نمونه آن نیز، بلوکه کردن دارایی های ایرانیان توسط بیترکس در سال 1396 بود که میلیون ها دلار از دارایی های ایرانیان در آن بلوکه شد و دو سال طول کشید تا آزاد شود.

متاسفانه کاربرانی که در این صرافی‌ها دچار مشکلات حاصل از سیاست‌های تحریمی می‌شوند در عمل امکان بررسی قانونی و پیگیری شکایت‌های خود را ندارند، در صورتی که صرافی‌های داخلی طبق قانون موظف به پاسخگویی درباره‌ی مشکلات احتمالی خواهند بود.

یکی دیگر از عوامل تهدیدزا در این تصمیم، خروج ارز از كشور است، نظير آنچه در پايان سال ١٣٩٩ و پس از خبر اعمال محدوديت بر فعاليت صرافي‌هاي ارز ديجيتال رخ داد. در اين مقطع زماني با ابلاغ بخشنامه شاپرك مبني بر احتمال انسداد ارائه خدمات پرداخت ياري به بسترهاي مبادله رمزارز ايراني، در بازه زماني چند روزه مردم بدون دخالت بسترهاي ايراني بيش از ٥٠ ميليون دلار دارايي رمز ارزي خود را به پلتفرم های غيرايراني منتقل نمودند.

خروج این حجم سرمایه در وضعیتی است که می توان با اتخاذ تدابیر صحیح و با تدوین قوانین مناسب در داخل کشور، از این پتانسیل مالی جهانی به بهترین شکل بهره برد.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد